-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Υπάρχουν και οι SOD (για τους παλαιότερους) ...Πού τους θυμήθηκες;
Κι ένα ακόμα 'απαγορευμένο' από εκείνη την εποχή.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πώς και μου ξέφυγαν αυτοί; Έχουν και ωραίο όνομα.
Εξαιρετικοί.
Edit: Ακούω και τα υπόλοιπά τους τώρα. Αρρώστια.
-
-
-
-
-
-
Τρομερά όλα τα τραγούδια που βάζετε από τους Who.
Και ένα δικό μου αγαπημένο συγκρότημα από τα 70's.
Youtube Video -
Τραγουδάρα Πάνο!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τρομερά όλα τα τραγούδια που βάζετε από τους Who.Και ένα δικό μου αγαπημένο συγκρότημα από τα 70's.
Youtube Video70's αμερικανιά και μια μπάντα που σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερα. Ελάχιστοι την έχουν ακουστά. Πρόσφατα τους ανακάλυψα και μάλιστα σε βινύλιο και σε hi end ηχοσύστημα και πραγματικά έπαθα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
και μάλιστα σε βινύλιοΏπα! Κι άλλος με lp! Μάρκα-μοντέλο πικ-απ;
-
Δεν είναι δικό μου, δυστυχώς. Φίλος με δισκοθήκη καμιά 2500 βινύλια και με ηχοσύστημα των 5.000€+ μου τους έβαλε και άκουσα! Άλλο πράμα...
-
Κοίτα, μπορείς ακόμη να βρεις πικαπ (για μεταχειρισμένα στάνταρ). Αν θες ψάξ' το
edit: Τραγουδάρα... -
Πικάπ έχω και μάλιστα 2. Τα βινύλια μου λείπουν και τα λεφτά για να αρχίσω δισκοθήκη.
-
Δεν είναι δικό μου, δυστυχώς. Φίλος με δισκοθήκη καμιά 2500 βινύλια και με ηχοσύστημα των 5.000€+ μου τους έβαλε και άκουσα! Άλλο πράμα...Μαγεία το βινύλιο. Είχα ένα σύστημα της sanyo μέχρι τα τέλη των 90's στημένο πάνω σε πικάπ με horn-loaded ηχεία. Περιττό να πω ότι κατατροπώνει το σημερινό ψηφιακό μου σύστημα, αλλά για χωροταξικούς λόγους αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φτιάξω ξανά κάτι τέτοιο παρόλο που έχω πάνω από 2000 δίσκους. Μοναδική παρηγοριά τα flac 24/96.
-
Μαγεία και μόνο που βλέπεις τον δίσκο να γυρνάει, όπως επίσης και το χαρακτηριστικό χριτς-χριτς...
-
Το παιδί που λέω είναι πρώην session κιθαρίστας στους Septic Flesh. Όποιος έχει δίσκους τους θα διαβάσει το όνομα στα credits. E από ότι περιοδεία έχουν κάνει έχει μαζέψει δισκοθήκη που δεν φαντάζεστε. Χώρια τα κάθε είδους αναμνηστικά, αγαλματίδια, φιγούρες, original merchandise! Τα πάντα όλα! Μέχρι και σαλιάρα AC/DC έχει για την κόρη του! Επίσης μόνο τα καλώδια για τους ενισχυτές και τα ηχεία του πρέπει να έχουν πάνω από 1000€...
-
Τρομερά όλα τα τραγούδια που βάζετε από τους Who.
Και ένα δικό μου αγαπημένο συγκρότημα από τα 70's.
Youtube Video70's αμερικανιά και μια μπάντα που σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερα. Ελάχιστοι την έχουν ακουστά. Πρόσφατα τους ανακάλυψα και μάλιστα σε βινύλιο και σε hi end ηχοσύστημα και πραγματικά έπαθα!
Τους γνωρίζω από την εποχή που το περιοδικό Metal Hammer λεγόταν Heavy Metal.
Αφού το πάμε καλά (κι ελπίζω να μην το χαλάσω ), κάτι πολύ αγαπημένο.
-
Κλασσικό! Είναι λίγο disco βέβαια αλλά αγαπάμε...
-
Κλασσικό! Είναι λίγο disco βέβαια αλλά αγαπάμε...Θα επανορθώσω.
Πρώτη συναυλία, 1987, γήπεδο λεωφόρου Αλεξάνδρας (αυτή και των Motorhead στο Sporting το 1988 δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ).
Μαγεία και μόνο που βλέπεις τον δίσκο να γυρνάει, όπως επίσης και το χαρακτηριστικό χριτς-χριτς...
Και μόνο που ακούς τις μισές συχνότητες στα σημερινά CD ( ), είναι σοβαρός λόγος να ασχοληθείς με το βινύλιο.
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]