-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
παιδιά ξέρετε που τοποθετούνται τα σετ ηχείων-κούτα ? Για την εταζιέρα πίσω μου φαίνεται πως υπάρχει θέμα ορατότητας.
](http://img684.imageshack.us/i/055sa.jpg/)Αυτά τα ηχεία (ο θεός να τα κάνει ηχεία...) κανονικά είναι για περιπτώσεις που δεν χωράει κάτι άλλο. Στην εταζέρα παίζει μεν αλλά εκτός από αντιαισθητικό και επικίνδυνο φαντάζομαι με τον ήλιο που θα τρώει δεν θα αντέξει πολύ η επένδυσή του... Σε εταζέρα όμως σίγουρα να το στερεώσεις πολύ καλά (βίδες, βέλκρο, ιμάντα). Θα μπορούσες επίσης να τα τοποθετήσεις και στο χώρο αποσκευών πάλι με μια σχετική στήριξη.
Συνήθως όμως προορίζονται για αυτοκίνητα διθέσια των τύπων roadster, κουπέ ή αγροτικό και τοποθετούνται όρθια με τα μεγάλα μεγάφωνα προς τα εμπρός και τα μικρά προς τα επάνω. -
Θα ερθει κανεις απο εδω στον διαγωνισμο την κυριακη ?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
παιδιά ξέρετε που τοποθετούνται τα σετ ηχείων-κούτα ? Για την εταζιέρα πίσω μου φαίνεται πως υπάρχει θέμα ορατότητας.
](http://img684.imageshack.us/i/055sa.jpg/)Αυτά τα ηχεία (ο θεός να τα κάνει ηχεία...) κανονικά είναι για περιπτώσεις που δεν χωράει κάτι άλλο. Στην εταζέρα παίζει μεν αλλά εκτός από αντιαισθητικό και επικίνδυνο φαντάζομαι με τον ήλιο που θα τρώει δεν θα αντέξει πολύ η επένδυσή του... Σε εταζέρα όμως σίγουρα να το στερεώσεις πολύ καλά (βίδες, βέλκρο, ιμάντα). Θα μπορούσες επίσης να τα τοποθετήσεις και στο χώρο αποσκευών πάλι με μια σχετική στήριξη.
Συνήθως όμως προορίζονται για αυτοκίνητα διθέσια των τύπων roadster, κουπέ ή αγροτικό και τοποθετούνται όρθια με τα μεγάλα μεγάφωνα προς τα εμπρός και τα μικρά προς τα επάνω.Για την ποιότητα, συμφωνώ, ουσιαστικά είναι δύο μεγάφωνα,και δυο twiterrs, έστω με ένα απλό κυκλωματάκι με πηνία.
Στον χώρο αποσκευών ? Εννοείς στην 'πλάτη' πίσω απο τα καθίσματα ?Και ο ήχος πως θα έρχεται μπροστά? Το αυτοκίνητο είναι σεντάν.
Για την εταζιέρα, στερεώνεται εύκολα, αλλά μου κόβει ορατότητα πίσω - εκτός του μην μπλέξω με τον Κ.Ο.Κ.... -
Το συγκεκριμένο ούτε καν απλό κυκλωματάκι δεν έχει (crossover).
Αν θες να κάνεις δουλειά, απλά αλλάζεις πηγη, ηχεία και τέλος εκεί.
Το να παίζεις το κεφάλι σου σε κάθε δυνατό φρενάρισμα, δεν ειναι και η καλύτερη λύση πιστεύω.
-
Να ρωτησω κατι.Ποσο θα παει να ντυσω την κουτα μαζι με το υφασμα???Εχει 2 12αρια απανω.
-
15 ευρω...
Ποσο να πάει ρε;
Παιρνεις ενα κομμάτι μοκέτα στο χρώμα που θες και την φτιάχνεις μόνος σου... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
15 ευρω...Ποσο να πάει ρε;
Παιρνεις ενα κομμάτι μοκέτα στο χρώμα που θες και την φτιάχνεις μόνος σου...Μπα θελω να γινει καλη δουλεια απο ταπετσερη για να το σπροξω σιγα σιγα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μπα θελω να γινει καλη δουλεια απο ταπετσερη για να το σπροξω σιγα σιγα.
Tότε ενα 50αρικάκι, αφου εισαι large......
Εdit: Kάποιοι σου είπαν πριν 2 μήνες, να μην αγοράσεις και στεριώσεις π@@@ριές. Εσύ όμως, τo ***** σου -
Το ηθελα πολυ....Αλλα αμα ειναι 50Ε μαζι με την εγκατασταση και ειναι 15Ε μονο η ταπετσαρια καλυτερα θα το φτιαξω μονος μου.
-
Παίδες, πρόβλημα, χρειάζομαι τα φώτα σας.
Εχω ενα 2-DIN JVC Navigation/DVD/MP3 με αφαιρούμενη πρόσοψη στο Megane μου.
Δυστυχώς χθες βράδυ μου έσπασαν το τζάμι και κλέψανε... την πρόσοψη!!!
Ναι, έκλεψαν μονο την πρόσοψη (με την touchscreen) αφήνοντας απείραχτη τη μονάδα!
Την είχα κρυμμένη στο ντουλαπάκι κάτω απ' τα ποδια του οδηγού...
Το θέμα ειναι οτι κανείς δε μπορεί να μου πει αν υπάρχει αυτή η πρόσοψη για αγορά σκέτη απ' την JVC!
H αντιπροσωπεία εδώ ειναι κλειστή οπότε έχω βάλει τον εισαγωγέα να ψάχνει για την πρόσοψη αλλα δε βλέπω φώς...
Τι λέτε να κάνω;
Η μονάδα ειναι πανάκριβη και ειναι κριμα να αχρηστευθεί έτσι...
-
Ebay?
Kριμα για την ζημια
-
Δεν υπάρχει τίποτα στο ebay δυστυχώς...
Σίγουρα θα ειναι πανάκριβη η πρόσοψη, το θέμα ειναι να την δίνει σκέτη η JVC... Αλλιώς την κάτσαμε τη βάρκα!!!
-
Τελικά βρήκε κάποιος καλός σαμαρείτης (που του σπάσαν κι αυτού το αμάξι) μια τσάντα γεμάτη κλοπιμαία που άφησε ο -κυνηγημένος μάλλον- κλέφτης.
Μέσα ήταν τα γυαλιά ηλίου μου και ενας φάκελος με αποδείξεις απο τα σερβις του αμαξιού κλπ (θα τις ήθελε για την εφορία μάλλον!) αλλα δυστυχώς όχι η πρόσοψη..
Μα πόσες τσάντες με κλοπιμαία κουβαλάει κανείς;!
-
-
Μια προειδοποίηση προς άλλους μελλοντικούς κατόχους συσκευών JVC.
Αποφύγετέ τις πάση θυσία, δεν υπάρχει αντιπροσωπεία (!) με αποτέλεσμα η κάλυψη σε περίπτωση βλάβης ή απώλειας πρόσοψης κλπ. να ειναι ανύπαρκτη.
Επίσης η αναζήτηση βοήθειας απο JVC εξωτερικού καταλήγει σε αδιέξοδο, προσπαθώ εδώ και μέρες με email και τηλέφωνα να βγάλω άκρη και όλοι μου λένε 'εμείς εξυπηρετούμε την Χ χώρα μονο', οπου Χ Αγγλία, Γερμανία κλπ.
Η υπέρτατη ξεφτίλα, εν έτει 2010.
Ουσιαστικά η μόνη λύση ειναι η αγορά καινούριας μονάδας!!!!
Ας μη την πατήσουν άλλοι όπως εγώ (αν και τη γενικότερη γκίνια μου δύσκολα τη φτάνει άλλος).
-
Δε φταίνε οι εταιρίες φίλε μου,φταίμε εμείς που ενώ γνωρίζουμε τους κυνδύνους τοποθετούμε πανάκριβο κι άχρηστο εξοπλισμό στο αυτοκίνητό μας.......
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε φταίνε οι εταιρίες φίλε μου,φταίμε εμείς που ενώ γνωρίζουμε τους κυνδύνους τοποθετούμε πανάκριβο κι άχρηστο εξοπλισμό στο αυτοκίνητό μας.......'Αχρηστο γιατί ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε φταίνε οι εταιρίες φίλε μου,φταίμε εμείς που ενώ γνωρίζουμε τους κυνδύνους τοποθετούμε πανάκριβο κι άχρηστο εξοπλισμό στο αυτοκίνητό μας.......
'Αχρηστο γιατί ;
Πόσο έχει ένα τέτοιο πράμα?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
'Αχρηστο γιατί ;
δεν είπα γιατί πανάκριβο.....
εσύ ζαν μισελ ζαρ στο αμάξι από γραμμόφωνο ακούς ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
'Αχρηστο γιατί ;
δεν είπα γιατί πανάκριβο.....
εσύ ζαν μισελ ζαρ στο αμάξι από γραμμόφωνο ακούς ;
Τώρα μου λες μλκίες και το ξέρεις.
Cd ακούω αλλά δεν είμαι μαλάκας να δώσω ενάμιση χιλιάρικο για πηγή στο αμάξι
Μ ένα jvc των 100 γιούρος παίζω μια χαρά.
Τα άλλα 1400 τα δίνω ευχαρίστως για ενισχυτή hifi στο ΣΠΙΤΙ αλλά όχι στο αμάξι.
Επειτα ποιός οδηγάει και βλέπει tv ταυτόχρονα,έχουμε τη μπάλα τελείως νομίζω.....
Car audio [#2]