-
Θα δείξει.... Εγνατία σημαίνει μεγάλες ταχύτητες και τραχιά άσφαλτο... (αν δυτική εγνατία σημαίνει και στροφές και ανηφοροκατηφόρες) όλα αυτά κακά για μακροζωία ελαστικού. Φρόντιζε να τα φουσκώνεις καλά.
-
ειναι δλδ κατι τελειως διαφορετικο τα dunlop απο τα michelin σωστα;
στο avensis 1.8 147 τι θα ταιριαζε; michelin primacy 3;
-
Ναι.
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
ειναι δλδ κατι τελειως διαφορετικο τα dunlop απο τα michelin σωστα;Αυτό είναι σχετικό....
Και δεν το λέω μόνο γιατί πρέπει πάντα να αναφέρουμε μοντέλο ελαστικού και όχι μόνο μάρκα.... το λέω κυρίως επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν διαφορά από τα λάστιχά τους!
Η αδελφή μου με παίρνει να πάμε να βάλει λάστιχα κάθε 2-3 χρόνια και τη ρωτάω μερικές μέρες μετά πως σου φαίνονται τα καινούργια σου λάστιχα, ένιωσες καμιά διαφορά από τα παλιά;;...... Και η μόνιμη απάντηση γείωση.... Όχι !! -
απλα εγω φορουσα για 4 χρονια τα μανισια τα goodyear και δεν ειμαι ικανοποιημενος..
το αυτοκινητο εχανε στις στροφες, οταν το πιεζα γλιστρουσε για λιγο..δεν ξερω γτ..αλλα ετσι το καταλαβαινα..
αυτα δεν θελω τωρα
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
απλα εγω φορουσα για 4 χρονια τα μανισια τα goodyear και δεν ειμαι ικανοποιημενος..το αυτοκινητο εχανε στις στροφες, οταν το πιεζα γλιστρουσε για λιγο..δεν ξερω γτ..αλλα ετσι το καταλαβαινα..
αυτα δεν θελω τωρα
Ποιο Goodyear φορούσε το αυτοκίνητο όμως; Αν φορούσε για παράδειγμα το Asymmetric 2 πιστεύω πως θα ήσουν πολύ ικανοποιημένος. Μάλλον όμως φορούσε κάποιο κατώτερο ελαστικό της εταιρίας.
-
Μήπως οι απαιτήσεις σου ήταν απλά υπερβολικές;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μήπως οι απαιτήσεις σου ήταν απλά υπερβολικές;δε νομιζω πως ηταν υπερβολικες...το δοκιμασα αρκετες φορες και μ συνεβη..δεν ξερω..και δεν το πιεζα πολυ..
δε γνωριζω ποιο ακριβως φορουσε..
-
Τα excellence φοράει από το εργοστάσιο το avensis. Σαφώς και γλυστράνε.
Είπαμε.. Τα assymetric 2 δεν υπάρχουν σε 215/55/17
-
το προβλημα δεν ειναι στα λαστιχα, αλλα στην αναρτηση.
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
Τα excellence φοράει από το εργοστάσιο το avensis. Σαφώς και γλυστράνε.Είπαμε.. Τα assymetric 2 δεν υπάρχουν σε 215/55/17
Έστω υποθετικά. Το λέω για να δείξω ότι δύο λάστιχα της ίδιας εταιρίας είναι εντελώς διαφορετικά. Και εγώ φόραγα ένα Dunlop που γλίστραγε πολύ, αλλά το SP Sport Maxx RT είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πρώτο Dunlop που φόραγε το αυτοκίνητο.
-
ισως να ειναι ετσι..ισως να φταιει και η αναρτηση που λεει και ο φιλος παραπανω..
νομιζω οτι ηταν τα excellence οπως αναφερθηκε παραπανω..παντως ικανοποιημενος δεν ημουν..
οποτε ειμαι αναμεσα στα dunlop και στα michelin..θα το δω κι αυριο. θα παρω και τιμες και θα αποφασισω..
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ άσχετα από χλμ στα 2-2,5 χρόνια νιώθω την πτώση των επιδόσεων και τα αλλάζω λίγο μετά.ακριβως αυτο βιωνω οτι μαρκα και αν εχω βαλει............γι'αυτο οταν ακουω για 4-5 χρονια και 80Κ χλμ
-
Πάει και η Michelin......Βουκουρέστι!!
-
καλησπερα και παλι..ελπιζω σμρ να καταληξω στην αγορα..
λοιπον..βρηκα τα παρακατω..
michelin pilot, primacy , primacy 3 ολα στην ιδια τιμη (Χ)
τα dunlop sp sport maxx TT στην τιμη (Χ+110€)
και καποια ακομα dunlop τα οποια δεν συγκρατησα το ονομα...ισως τα SP Sport Fast Response στην τιμη Χ (δεν ειμαι σιγουρος οτι μ ειπε για αυτα)ακουω τις προτασεις σας.
υπενθυμιζω οτι εχω το avensis 1.8 , 147 PS με 215/55/17
ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
καλησπερα και παλι..ελπιζω σμρ να καταληξω στην αγορα..λοιπον..βρηκα τα παρακατω..
και καποια ακομα dunlop τα οποια δεν συγκρατησα το ονομα...ισως τα SP Sport Fast Response στην τιμη Χ (δεν ειμαι σιγουρος οτι μ ειπε για αυτα)ακουω τις προτασεις σας.
βαλε τα primacy 3 ταξιδιαρικο ειναι το αυτοκινητο, θα τα γουσταρεις.
-
ευχαριστω ορεστη για την βοηθεια..εχεις καποια εμπειρια;
περιμενω και αλλες προτασεις..
-
Εμένα μου ήρθαν από τη Γερμανία τα Μαραγκόνι και με ACS παρακαλώ ! Τα έβαλα σε τοπικό λαστιχά και τελικά κέρδισα με την τοποθέτηση περί τα 45 ευρώ στο ζευγάρι πα μαλ!
-
Ο χρήστης mk86 έγραψε:
καλησπερα και παλι..ελπιζω σμρ να καταληξω στην αγορα..λοιπον..βρηκα τα παρακατω..
καποιος ακομα μια αποψη πριν παραγγειλω καποιο απο τα παραπανω;
-
Προσωπικά συστήνω ανεπιφύλακτα michelin pilot sport 3. Αν πας σε Michelin προτίμησε αυτά.
Μεταξύ των υπολοίπων δεν έχω να προσθέσω κάτι, είναι θέμα τιμής (και γούστου).
Δες και Continental Sport Contact 5, σ' αυτή τη διάσταση θα πρέπει να βγαίνουν γύρω στα 650-700€.(Υ.Γ. Τα παραπάνω λάστιχα έχουν σχετικά σπορ προσανατολισμό αλλά κάνουν τα ΠΑΝΤΑ πολύ καλά. Για την αντοχή τους στο χρόνο δεν γνωρίζω, αλλά υποθέτω ότι όπως και σε κάθε άλλο λάστιχο, η πτώση της απόδοσης θα είναι αισθητή μετά από 2 χρόνια και ~35.000 χλμ.)
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]