-
Τι ΔΕΝ σας αρέσει -σε όσους τα έχουν δοκιμάσει στο όριο- στα Pilot Sport 3?
Ψάχνω να βρω λόγους να μην τα βάλω. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι ΔΕΝ σας αρέσει -σε όσους τα έχουν δοκιμάσει στο όριο- στα Pilot Sport 3?
Ψάχνω να βρω λόγους να μην τα βάλω.Στο ότι δεν έχεις μπροστινό πλέον.
Τέτοια μούτρα είχα να δω απο τότε που είπα στους δικούς μου οτι θέλω μοτοσυκλέτα
(χιλιετίες πριν δηλαδή). -
Σ' εμένα που μου αρέσουν γενικά λάστιχα με σκληρά πλαϊνά δεν ξέρω κατά πόσον θα ταιριάζουν...
http://www.youtube.com/watch?v=HCGiG7VJ4Uk
Βλ. στριψίματα από το 3:30' και μετά -
Σκληρά πλαινά και Michelin Pilot Sport 3 είναι έννοιες ασύμβατες.
Δοκίμασα διαδοχικά στο ίδιο αυτοκίνητο :
-Hankook S1 Evo
-Michelin Pilot Sport 3- (τωρινά) Pirelli P Zero Nero GT
Σαφώς πιο ευχαριστημένος απο το Pirelli , αν και σκούζει κάτι που δεν το έκαναν τα άλλα 2.
Θέλει το ζεσταματάκι του βέβαια, αλλά τα πλαινά του είναι αρκετά κοντά σε αυτά του Hankook.ΥΓ για να μην το θάψω τελείως το PS3, καταπληκτικό στο βρεγμένο και εντυπωσιακή απουσία θορύβου.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
ΥΓ για να μην το θάψω τελείως το PS3, καταπληκτικό στο βρεγμένο και εντυπωσιακή απουσία θορύβου.
Τα 71 db που πιανει δε το λες και απουσια... θορυβωδες ειναι απλα οπως συνηθως με τα μισελεν, φροντιζουν να μη σε ενοχλει ο ηχος κι ετσι περναει απαρατηρητος.
Στο ότι δεν έχεις μπροστινό πλέον.
Σε τι αμαξι?
-
Τα 71 db που πιανει δε το λες και απουσια...
ξερεις πολλα σπορ λαστιχα με db κατω των 70-71;;;;
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Τα 71 db που πιανει δε το λες και απουσια... θορυβωδες ειναι απλα οπως συνηθως με τα μισελεν, φροντιζουν να μη σε ενοχλει ο ηχος κι ετσι περναει απαρατηρητος.
Να μη σε ενοχλεί ο ήχος??! Ποτς γένεν αυτό?!
Σε σχέση με άλλα σπορ λάστιχα, είναι σαφώς πιο ήσυχα, ακόμα και στο όριο.
Επίσης, καλά τα tags που μπαίνουν βάσει οδηγίας της Ε.Ε , αλλά στο δια ταύτα έχει σημασία τι γίνεται.
Σε τι αμαξι?
Ford Fiesta Sport mk7
-
Πςςςςς...!!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πςςςςς...!!!!Πάτησες πρόκα;
-
Όχι ρε Μπιλ , ο άνθρωπος απλά απαξιώνει το αμάξι μου.
Ένα δίκιο το χει, κακά τα ψέματα. Πόσο μάλλον ότι τολμώ να γράψω για λάστιχα στο
όριο με ένα Φιέστα , συγκοπή σου 'ρχεται.Μήπως να βάλω health disclaimer ?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Να μη σε ενοχλεί ο ήχος??! Ποτς γένεν αυτό?!
Σε σχέση με άλλα σπορ λάστιχα, είναι σαφώς πιο ήσυχα, ακόμα και στο όριο.
Επίσης, καλά τα tags που μπαίνουν βάσει οδηγίας της Ε.Ε , αλλά στο δια ταύτα έχει σημασία τι γίνεται.
Σε τι αμαξι?
Ford Fiesta Sport mk7
Δεν ειναι ολες οι συχνοτητες ηχου ενοχλητικες για το αυτι... Τα μισελεν εξ ορισμου κανουν εναν πιο βουβο, μπασο ηχο στην κυλιση απο το τυπικο ενοχλητικο γρατζουνισμα των bridgestone π.χ...
http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/tires/ ... /index.jsp
66-69...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.camskill.co.uk/m61b0s134p102 ... se%3A_68dB
Fulda SportControl 225-40-18...68db
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πςςςςς...!!!!
Πάτησες πρόκα;
Να του κανω ενα κορδονι;
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Σημερα τοποθετηθηκαν σε Χοντα,SAVA INTENSA UHP 225-45-17
66db παρακαλω.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Σημερα τοποθετηθηκαν σε Χοντα,SAVA INTENSA UHP 225-45-17
66db παρακαλω.
Δεν λέω, πολύ καλό. Αλλά μιας και είσαι του επαγγέλματος...η μια ιντσα παρακάτω αυτού που λες δεν παίζει ρόλο (δεν εννοώ μόνο μεταξύ των συγκεκριμένων...και μεταξύ του ίδιου τύπου ελαστικού αλλα σε άλλη διάσταση)?
Πάντως...μεταξύ των δύο αυτών ελαστικών, θα έβαζα fulda με κλειστά μάτιαΚαι για να απαντήσω στον εαυτό μου...μιας που μπήκα στο site των sava...αυτά που λες σε 225-45-17 τα δίνει για 66-67db, ενώ όταν έβαλα 225-40-18 τα λέει μόνο 67db.
-
Μεγαλυτερο ρολο παιζει το πελμα και οχι η διαμετρος.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καθώς πολύ σύντομα θα περάσω για 2η φορά KTEO θα προχωρήσω σε αγορά ελαστικών. (ήδη 3.5+ χρόνια...) Σκέφτομαι το BlueResponse για το IMA Hybrid καθώς όπως βλέπω οι κριτικές είναι πολύ καλές.
Τρομακτικη φθορα τα Energy και φοβαστε μηπως δεν σας περασουν στο KTEO ε?
Αναμενουμε παντως εντυπωσεις αν βαλετε τα DunlopΜπα αν περίμενα να φάνε το πέλμα τους τα Dunlop θα τα είχα βγάλει πριν το διαλυτήριο το 2020.....
Έκλεισα ραντεβού για ΚΤΕΟ το Σάββατο... Στο Πάσχα θα έχει βολτούλες οπότε και θα έχω ιδέα το πως κινείται το συγκεκριμένο πατούμενο.... Απλά θέλω να θυμηθώ το πως πήγαινε το ES καινούργιο (σύγκριση παλαιού με νέο ελαστικό είναι σαν να κλέβεις εκκλησία...)
-
Το fastresponse δεν βγαζει και πολλα χιλιομετρα.
Σαν λαστιχο βεβαια ειναι αρκετα καλο ,ασχετως αν στην ελλαδα η dunlop εχει κακο ονομα.
Για το blueresponse δεν γνωριζω.
Σιγουρα θα εχει περισσοτερο πυριτιο σαν πιο οικολογικο και θα βγαζει περισσοτερα χλμ. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Το fastresponse δεν βγαζει και πολλα χιλιομετρα.
Σαν λαστιχο βεβαια ειναι αρκετα καλο ,ασχετως αν στην ελλαδα η dunlop εχει κακο ονομα.
Για το blueresponse δεν γνωριζω.
Σιγουρα θα εχει περισσοτερο πυριτιο σαν πιο οικολογικο και θα βγαζει περισσοτερα χλμ.340 είναι το treadwear του BlueResponse αν θυμάμαι καλά.... Σε σχέση με το 400 του ES .... Για το FastResponse δεν ξέρω.... Βέβαια έχω μία τραυματική εμπειρία με τα Dunlop της μαμάς αλλά μπορεί κάτι καλό θα έχει αυτό το ελαστικό με αυτά που διαβάζω...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
340 είναι το treadwear του BlueResponse αν θυμάμαι καλά.... Σε σχέση με το 400 του ES ....
Το ES 480 δεν εχει ή θυμαμαι λαθος?
Επισης νομιζω οτι τα treadwear διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια. Δε σημαινει οτι το 200 της μισελεν ειναι το 200 της Dunlop πχ...
Εχω δικιο? Αν κανω λαθος διορθωστε με, νομιζω το ειχαμε αναφερει παλαιοτερα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]