-
Ποιό απ'όλα:
- Pirelli PZero RFT (σκέτα )
- Bridge S001 non-RFT
- Michelin Pilot Super Sport non-RFT
(ακόμα περιμένω τα εμπρός από τη Pirelli και τα'χω πάρει )
Εγώ τα Pirelli θέλω...αλλά δε βλέπω προκοπή.
-
Μάγκες,το camskill θα αρχίσει να ξαναστέλνει κανονικά,σε 3-4 μήνες.Είχε επικοινωνία μέσω e-mail,γνωστός με Mazda και του ανέφεραν,πως η συνεργασία με την εδώ μεταφορική,σταμάτησε προσωρινά λόγω μεγάλης αύξησης των χρεώσεων από μέρους της!Όσο για το Greece-Crete,το Camskill,συνεργάζετε με μία εταιρεία για την ηπειρωτική χώρα και με άλλη για Κρήτη -Δωδεκάνησα και λοιπά νησιά(διαφορετική χρέωση...λογικό).
Νίκος Golf,μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλος Απρίλη,για το Conti Premium Contact 5;Πιστεύω πως αξίζει την αναμονή....
Νίκο,για το αμάξι σου,θα πήγαινα μάλλον προς S001 μεριά.... -
Χμ.
Ποιά η άποψή σας για τα Michelin Pilot Sport PS2 RFT?
Κι αυτά σκέφτομαι.
Σε σχέση με τα Pirelli? Ποιό από τα δυο είναι καλύτερα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χμ.Ποιά η άποψή σας για τα Michelin Pilot Sport PS2 RFT?
Κι αυτά σκέφτομαι.
τα Michelin Pilot Sport PS2 ανευ RFT μιας που τα ειχα στο ΤΤ μπορω να σου πω οτι σε στεγνο ειναι εξαιρετικο λαστιχο , βεβαια η σχετικα μαλακη γομα του ( treadwear 220 ) τρωγεται σχετικα γρηγορα αμα το κυνηγας , τα αλλαξα στα δυο χρονια ακριβως 25000 χιλ. εχοντας φτασει το πελμα στο δεικτη πλεον , και ενω ειχα κανει μπροστα πισω στα 8000 χιλ. χωρις ποτε να τα κυνηγω σε φαναρι....
πηγα σε continental sc3 μηπως βγαλουμε λιγο παραπανω χιλ συνυπολογιζοντας και τον παραγοντα κοστος μιας και ηταν τα ποιο φθηνα , καλο λαστιχο , στο στεγνο ενα κλικ ποιο κατω απο τα Michelin Pilot Sport PS2 , αρκετα καλυτερα στο βρεγμενο ομως.
για τα pirelli pzero δυσκολα να σου πουν γνωμη ( προσωπικα μονο για τα rosso μπορω να πω γνωμη) που να εχει βαρυτητα ειναι πολυ προσφατα , απο ελληνες χρηστες δυο πρωτες γνωμες που εχω , ο ενας το λατρευει , ο αλλος θελει να το βγαλει.....
η δικη μου ψηφος παντως θα πηγαινε σε michelin pilot super sport αν δεν εμπαινε ο παραγοντας κοστος στην εξισωση , υποθετω οτι πρεπει να ειναι μαλλον τα ακριβοτερα. -
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
Χμ.
Ποιά η άποψή σας για τα Michelin Pilot Sport PS2 RFT?
Κι αυτά σκέφτομαι.
τα Michelin Pilot Sport PS2 ανευ RFT μιας που τα ειχα στο ΤΤ μπορω να σου πω οτι σε στεγνο ειναι εξαιρετικο λαστιχο , βεβαια η σχετικα μαλακη γομα του ( treadwear 220 ) τρωγεται σχετικα γρηγορα αμα το κυνηγας , τα αλλαξα στα δυο χρονια ακριβως 25000 χιλ. εχοντας φτασει το πελμα στο δεικτη πλεον , και ενω ειχα κανει μπροστα πισω στα 8000 χιλ. χωρις ποτε να τα κυνηγω σε φαναρι....
πηγα σε continental sc3 μηπως βγαλουμε λιγο παραπανω χιλ συνυπολογιζοντας και τον παραγοντα κοστος μιας και ηταν τα ποιο φθηνα , καλο λαστιχο , στο στεγνο ενα κλικ ποιο κατω απο τα Michelin Pilot Sport PS2 , αρκετα καλυτερα στο βρεγμενο ομως.
για τα pirelli pzero δυσκολα να σου πουν γνωμη ( προσωπικα μονο για τα rosso μπορω να πω γνωμη) που να εχει βαρυτητα ειναι πολυ προσφατα , απο ελληνες χρηστες δυο πρωτες γνωμες που εχω , ο ενας το λατρευει , ο αλλος θελει να το βγαλει.....
η δικη μου ψηφος παντως θα πηγαινε σε michelin pilot super sport αν δεν εμπαινε ο παραγοντας κοστος στην εξισωση , υποθετω οτι πρεπει να ειναι μαλλον τα ακριβοτερα.Αν υπήρχαν σε RFT θα τα προτιμούσα κι εγώ...αλλά νομίζω δεν βγαίνουν rft.
Κι εγώ για τα Pirelli έχω διαβάσει διάφορα. Σε τεστ ένα περιοδικό τα έβγαλε καλύτερα από τα mich, κάποιοι παραπονούνται για το κράτημα στο βρεγμένο, άλλοι τα θεωρούν τα καλύτερα...κι έχω μπερδευτεί.
-
Χθες ήμουν με φίλο-συμφορουμίτη που έχει P Zero (όχι RFT) σε Type R FN2. Είναι εντυπωσιασμένος!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χθες ήμουν με φίλο-συμφορουμίτη που έχει P Zero (όχι RFT) σε Type R FN2. Είναι εντυπωσιασμένος!Μπορείς να τον ρωτήσεις πως είναι στο βρεγμένο?
Γιατί εκεί έχω διαβάσει τα περισσότερα προβλήματα.
-
Will do Nick.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Will do Nick.Ευχαριστώ!
(έχω ξεκινήσει και συζήτηση στο BMW Forum αυτού του φόρουμ πάντως για τα λάστιχα)
-
δεν εχω διαβαση ολο το θεμα αλλα αν ψαχνετε μαρκα ελαστικων δειτε τα nokian ειναι φιλανδικα και πολυ καλα
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
δεν εχω διαβαση ολο το θεμα αλλα αν ψαχνετε μαρκα ελαστικων δειτε τα nokian ειναι φιλανδικα και πολυ καλαΔιαβασε το και μετα μας λες.
-
Ελπίζω να μην χαρακτηριστώ ως ...γραφικός, προτείνοντας Continental PremiumContact 2. Θ' αναφέρω εναλλακτικά πάντως και τα Michelin Primacy 3, επειδή ακριβώς δεν γνωρίζω τι μέρος του λόγου είναι...
-
Αλλαγη ελαστικων στο γκολφ πριν απο μια εβδομαδα, τα pirelli p3000 αντικατασταθηκαν απο uniroyal rainexpert τελικα. Τα eco contact τα φοβηθηκα μιας και δεν υπαρχει δρομος χωρις λακουβα πλεον εδω Λοιπον πολυ καλυτερα σε ανεση (καποιες μικρολακουβες που ειχα μαθει απ'εξω 'εξαφανιστηκαν' ) και προσφυση παντου αλλα εχασε το τιμονι σε αισθηση ενω στις στροφες αν πιεσεις λιγο μαγουλιαζουν. Δε γκρινιαζω βεβαια, γιατι ασφαλεια εψαχνα και ευκολο ζεσταμα και μαλλον τα βρηκα.
Διασταση 175/70/13
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Διασταση 175/70/13
Ε καλα με 175/70/13 και Bridgestone 050Α να εβαζες παλι θα μαγουλιαζανε κατω απο πιεση... Το χαλαρο τιμονι ειναι το αντιτιμο της ανεσης συνηθως...
-
Επειδή έχω αρκετή εμπειρία από 175/70/13, έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο μαγούλιασμα από λάστιχο σε λάστιχο σε αυτή τη διάσταση. Υπάρχουν λάστιχα-'σαμπρέλες' που κυριολεκτικά χάνεις το τιμόνι και άλλα που είναι αρκετά πιο στιβαρά και ακριβή πάνω στη στροφή (όπως π.χ. τα GoodYear Duragrip). Φυσικά, ακόμα και το πιο στιβαρό 175/70/13 παραμένει μαλθακό σε σύγκριση π.χ. με οποιοδήποτε 185/60/14.
Και όπως λέει ο Ορέστης, ο υπερβολικά μαλακός σκελετός που δίνει μεγάλη ασάφεια στις στροφές, πάντα χαρίζει αντιστοίχως μεγάλη άνεση στις λακκούβες. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Will do Nick.
Ευχαριστώ!
(έχω ξεκινήσει και συζήτηση στο BMW Forum αυτού του φόρουμ πάντως για τα λάστιχα)
Κανένα πρόβλημα και υπό βροχή.
-
Σωζεται η την γ*μησαμε?Σημερα το ειδα δεν το πολυπερπατησα -
Μην του έχεις εμπιστοσύνη.
-
Δε σώζεται... έσπασαν τα λινά. Μπορείς να το κυκλοφορείς αλλά δεν θα το πίεζα σε αυτή την κατάσταση. Είναι σχετικά καινούριο ή ήταν για αλλαγή έτσι κι αλλιώς;
-
Ηταν για αλλαγη αλλα οχι φετος,ειχε τουλαχιστον ενα χρονο ακομα πιστευω,τα λαστιχα εχουν 30 και κατι ψιλα χιλιαδες χλμ αν δεν κανω λαθος.
Αντε με γεια μου,μεχρι να παω δευτερα να τα παραγγειλω να ερθουν κλπ το κυκλοφοραω?Θα κανει κανα μπαμ η απλα α χασει σιγα σιγα τον αερα?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]