-
Γιατι θες τοσο πολυ να βαλεις runflat;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γιατι θες τοσο πολυ να βαλεις runflat;Γιατί:
- Δεν έχω ρεζέρβα
- Στην 1 που είχα βάλει συμβατικά, έσκασαν και τα δυο, από τη ζάντα σκίστηκαν (Goodyear F1 Assymetrico) και το φόρτωσα. Φαντάσου να γίνει κάνα τέτοιο σε κάνα βουνό με βροχή και την οικογένεια μέσα.
Έχω καεί δηλαδή στο παρελθόν. Με προειδοποίησε.
Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω...
-
Άν πήγαινες,στην νέα γενιά run-flat της bridge με το S001;;;Έχει σίγουρα και τις δύο διαστάσεις..
-
Σε rft τα πισω s001 δεν βγαινουν στις διαστασεις μου. Δεν υπαρχουν.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Αν θες αγοράζεις ένα καλό κιτ επισκευής το οποίο βέβαια δεν κάνει για σκισίματα αλλά μόνο για τρυπήματα. Από το τίποτα καλύτερο είναι
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αν θες αγοράζεις ένα καλό κιτ επισκευής το οποίο βέβαια δεν κάνει για σκισίματα αλλά μόνο για τρυπήματα. Από το τίποτα καλύτερο είναιΝαι το ξερω. Εχω τετοιο.
Αλλα οπως λες αν σκιστει, εχεις θεμα.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Στο ALTEA μου (1.6) με τα MICHELIN EXALTO 2 σε διάσταση 205/55 R16V με 39000 χλμ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να πάω σε MICHELIN PILOT SPORT3, να περιμένω τα MICHELIN PRIMACY HP3 ή κάτι άλλο;
(Τα CONTINENTAL δεν τα συμπαθώ)
Τσέκαρε τα Hankook S1 EVO 107. Σε σχέση με τα Pilot Sport 3
που εχω,τα προτιμώ.Για πες εντυπώσεις από τα hankook s1 evo γιατί ήμουν στο τσάκ να τα βάλω(έβαλα τα rainsport 2).Διάσταση?
Σωστά, να εξηγήσω :
Αμάξι : Ford Fiesta Sport mk7
Διάσταση : 195/45 R16Την διαφορά την κατάλαβα με το μεταγενέστερο λάστιχο.
Στο Fiesta μου λοιπόν, παρείχε καλή πρόσφυση και αίσθηση στο τιμόνι. Φρενάρισμα ασφαλές,
στο βρεγμένο ήταν επίσης καλό, δεν παρατήρησα ιδιαίτερα φαινόμενα υδρολίσθησης.Ήταν ένα κλικ θορυβώδες σε σχέση με το Pilot Sport 3 και ένα κλικ πιο αργό στο ζέσταμα.
Απο φθορά, το κράτησα για 35000 χλμ με κάπως έντονη χρήση
Τα Michelin είναι μακράν χειρότερα στο τομέα αυτό.Συνοψίζοντας, επειδή θα αλλάξω πάλι μες την εβδομάδα, θα επιλέξω πάλι Hankook,ταίριαζει
καλύτερα στο Fiesta. -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Έχει βάλει κανείς τα καινουρια toyo drb;τα εβαλα εγω σε fabia 1,4 101 και φαινεται πολυ καλο λαστιχο και σε καλη τιμη.καλη προσφυση και καλη αποκριση στον δρομο.
-
ξέρει κανείς ποιός εισάγει τα Silverstone στην Ελλάδα?
μην μου πείτε για τον Ίκαρο γιατί νομίζω ότι έκλεισε...
έχω φάει τον κόσμο στο internet αλλά τίποτα!
ευχαριστω! -
Kαλησπερα.
Αν κ αναγνωστης των 4Τ απο τον Δεκεμβρη του '90 σημερα εκανα εγγραφη (αν κ παρακολουθω καιρο το forum).
Mια μικρη βοηθεια θα χρειαστω σχετικα με επιλογη ελαστικων για το Ford Ka της γυναικας μου mod 2002.
Φοραει 165/65/13.
Τωρα εχει επανω τα Yokohama Adrive.
Aρκετα καλα κ πολυ ανθεκτικα.
Ρωτωντας στους λαστιχαδες της πολης μου (Λαρισα) πηρα καποιες προσφορες για τα παρακατω
Hankook k715----210euro
Pirelli P4 ----220euro
Toyo 350 ----220euro
Bridgestone 250--250euro
Yokohama Adrive-210euroΤα Michelin Energy τα ειχα παλια κ δε τα ξαναβαζω με τιποτα.
Το Continental επισης απορριπτονται λογω γρηγορης φθορας.
Αν κ αυτοκινητο για την πολη δε το κρυβω οτι κραταει πολυ καλα (για μικρο)κ οποτε το παιρνω σε κοντινους επαρχιακους το
'ξεζουμιζω'.
Καμμια προταση για αυτα τα λαστιχα που σας ανεφερα?
Ευχαριστω -
Τα P4 Cinturato θα ήταν η επιλογή μου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε 165/70-13.
-
Κι εγώ είχα καλή εμπειρία από τον τσιντουράτο τον P4, σε 155/70R13.
-
Μιας που μιλάμε για ταπεινά 70άρια, να κάνω ένα update για τα Courier Driver (φτηνή μάρκα της Pirelli) που χρησιμοποιήθηκαν σε Sunny, 175/70/13. Το λάστιχο ήταν υπερβολικά μαλακό σε σκελετό, πράγμα υπέρ της άνεσης αλλά δημιουργούσε μεγάλη υστέρηση στην απόκριση και την ακρίβεια του τιμονιού στις στροφές. Λες και το αμάξι πατούσε σε μπαλόνια, έστριβε στο περίπου. Επίσης, ένιωθες το κούνημα πάνω στα μπαλόνια αν είχε πλευρικούς ανέμους. Αποδείχθηκαν αρκετά αθόρυβα και παρουσίασαν μάλλον γρήγορη φθορά πέλματος. Η πρόσφυσή τους, αξιοπρεπής. Μετά από μια αλλαγή μπρος-πίσω, παρουσιάστηκε το φαινόμενο του κοσκινίσματος του τιμονιού σε χαμηλές ταχύτητες (30-50χαω), ακόμα και μετά από πολλαπλές ζυγοσταθμίσεις (μάλλον πρόβλημα σκελετού). Τα άλλαξα πρόσφατα με... GoodYear Duragrip. Εξίσου αθόρυβα, σαφώς πιο σκληρός σκελετός (το αμάξι απέκτησε και πάλι τιμόνι) και βέβαια το κοσκίνισμα εξαφανίστηκε.
-
Χρήσιμο το να γράφουμε την απόκριση των ελαστικών καθώς 'γράφουμε' περισσότερα χιλιόμετρα.
Πολλά λάστιχα δείξαν στην αρχή καλό χαρακτήρα αλλά στην πορεία
Καλές γιορτές και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα these days
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί τον ΤΟΣΟ πολύ η Pirelli?Πουθενά 255/35/18 PZERO runflat ...μόνο τα μπροστινά έχω βρει 225/40/18 σε RFT.
Μου λένε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή το 2012...οπότε θα περιμένω πολύ.
Να βάλω συμβατικά?
Εκτός αν βάλω μπροστά runflat και πίσω συμβατικά.
Στο camskill βλέπω ότι τα έχει. Αυτά δεν ψάχνεις?
-
Υπάρχουν Pirelli RFT σε τέτοια διάσταση (255/35/18) ; Εγώ μόνο τα Michelin Pilot Sport 2 βλέπω... Όσο για τις τιμές... !!
-
Τα μεταξωτά βρακιά, λένε...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Υπάρχουν Pirelli RFT σε τέτοια διάσταση (255/35/18) ; Εγώ μόνο τα Michelin Pilot Sport 2 βλέπω... Όσο για τις τιμές... !!Ναι, υπάρχουν. Τα βγάζει κανονικά.
Γιατί τον ΤΟΣΟ πολύ η Pirelli?
Πουθενά 255/35/18 PZERO runflat ...μόνο τα μπροστινά έχω βρει 225/40/18 σε RFT.
Μου λένε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει ΚΑΠΟΙΑ στιγμή το 2012...οπότε θα περιμένω πολύ.
Να βάλω συμβατικά?
Εκτός αν βάλω μπροστά runflat και πίσω συμβατικά.
Στο camskill βλέπω ότι τα έχει. Αυτά δεν ψάχνεις?
Ναι αυτά είναι...χθες δεν τα είχε.
Όμως είναι πολύ ακριβά. Τα βγάζει 650€ στη πόρτα μου.
Σκέψου ότι η προσφορά που έχω είναι για 770€ και τα 4 τοποθετημένα.
Τα βάλαμε παραγγελία...και περιμένουμε.
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Kαλησπερα.
Αν κ αναγνωστης των 4Τ απο τον Δεκεμβρη του '90 σημερα εκανα εγγραφη (αν κ παρακολουθω καιρο το forum).
Mια μικρη βοηθεια θα χρειαστω σχετικα με επιλογη ελαστικων για το Ford Ka της γυναικας μου mod 2002.
Φοραει 165/65/13.
Τωρα εχει επανω τα Yokohama Adrive.
Aρκετα καλα κ πολυ ανθεκτικα.
Ρωτωντας στους λαστιχαδες της πολης μου (Λαρισα) πηρα καποιες προσφορες για τα παρακατω
Hankook k715----210euro
Pirelli P4 ----220euro
Toyo 350 ----220euro
Bridgestone 250--250euro
Yokohama Adrive-210euroΤα Michelin Energy τα ειχα παλια κ δε τα ξαναβαζω με τιποτα.
Το Continental επισης απορριπτονται λογω γρηγορης φθορας.
Αν κ αυτοκινητο για την πολη δε το κρυβω οτι κραταει πολυ καλα (για μικρο)κ οποτε το παιρνω σε κοντινους επαρχιακους το
'ξεζουμιζω'.
Καμμια προταση για αυτα τα λαστιχα που σας ανεφερα?
Ευχαριστωyokohama
πάντως ακριβά όλα για τόσο 'μικρή' διάσταση -
Εγω που κοιταζα πριν 2 μηνες για 165-70-13 οι τιμες ηταν απο 150 εως 200 ευρω το ακριβοτερο.Τελικα εβαλα με 160 ευρω μια θυγατρικη της pirelli ονοματι formula.Καλο και μαλακο λαστιχακι.Στην αλλη τη διασταση 205-60-16 εβαλα τα πιρελλι P7 cinturato.Εχω ξαναγραψει γι'αυτα και οι εντυπωσεις μου σε σχεση με τα conti υστερα απο 2000 χλμ μονο θετικες εξακολουθουν να ειναι.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]