-
Ο χρήστης eudel έγραψε:
Conti SportContact 3 vs Conti PremiumContact 2 (σε 205/55-16 Mazda 3 1.6L)Ποια η γνώμη σας; Πήγαινα για τα δεύτερα αλλά βρήκα τελικά τα πρώτα σε καλή τιμή....
Ωπ! Για πες τιμη!
-
για πες τιμή!
μας ενδιαφέρει πολύ
-
Csc3,σε 205/55/16;Μάλλον κάνεις λάθος,Άν εννοείς csc2,τότε cpc2 καλύτερα.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Csc3,σε 205/55/16;Μάλλον κάνεις λάθος,Άν εννοείς csc2,τότε cpc2 καλύτερα.Δε νομιζω να κυκλοφορουν πλεον τα csc2. Αντιστοιχες και καλυτερες επιδοσεις εχουν τα cpc2 οπως πολυ σωστα λες.
Μετα παμε σε csc3 τα οποια δε βγαινουν σε 16αρα απ ο,τι ξερω. -
Sport Contact 2 υπαρχει ακομα στην διασταση αυτη.
-
Λογικά είναι στοκ, Βασίλη.
-
Στο 'ψαχτήρι' και στο σάιτ της Continental πάντως υπάρχει ακόμη ...
-
Μεχρι προσφατα εχω την εντυπωση οτι παραγονταν στις διαστασεις που δεν υπαρχει το Sport Contact 3, πλεον δεν ξερω. Παντως τα εχω δει να υπαρχουν σε καποιους λαστιχαδες.
-
Ναι, τα έχω δει κι εγώ σε λαστιχάδες, Μπιλλ, όπως και στο Κάμσκιλλ.
Γιάννη, τα έχει μεν, αλλά στη σελίδα με τα τρέχοντα θερινά λάστιχα λείπει.
-
Σωστά, αλλά εγώ τα είδα εκεί που ανέφερα παραπάνω... Δεν βγαίνει και πολύ άκρη, το θέμα όμως είναι από την άλλη, πως τα βρίσκεις ακόμη στα λαστιχάδικα (φυσικά ή ιντερνετικά), οπότε η όποια απορία λύνεται με μια ανάγνωση του DOT ...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Conti SportContact 3 vs Conti PremiumContact 2 (σε 205/55-16 Mazda 3 1.6L)
Ποια η γνώμη σας; Πήγαινα για τα δεύτερα αλλά βρήκα τελικά τα πρώτα σε καλή τιμή....
Ωπ! Για πες τιμη!
350 και το παζαρευω για 320...
Αλλά έχω και μία άλλη εναλλακτική: Cinturato P7...
Τώρα μπερδεύτηκα...
-
Αν ημουν στην θεση αυτου που πουλαει και σου αφηνα τα συγκεκριμενα λαστιχα 350 και ερχοσουν την αλλη μερα και μου κανες παζαρι για 320 γιουρο ,δεν θα στα αφηνα ουτε για 350 .
Προφανως δεν το γνωριζεις αλλα 320 γιουρο ελαχιστοι ειναι αυτοι που αγοραζουν χονδρικης . -
σε σχεση με αυτα που λετε για sc2/sc3
πηγα το Σαββατο στον Καρλη που ειχα δει οτι ειχε τα PremiumContact2 στα 350
τον ειχα παρει τηλ να δω αν τα εχει ετοιμα, λεει ναι, παω εκει του λεω παλι pc2 και κανονισαμε και ευθυγραμμιση με 30Εειχα στο νου μου να δω το DOT και βλεπω να βαζουν πανω στη ζαντα sc2 !
λεω τι ειναι αυτα ρε παιδια, εγω pc2 ζητησα, τι να τα κανω τα sport?
'ε, λαθος, ενταξει'...
μετα επρεπε να πανε να τα φερουν απο αλλου, περιμενα κανα μισαωρο,
καταλαβα οτι τους ειχαν τελειωσει και ειπαν να βαλουν sc2 που ειχαν προχειρα...τωρα μαθαινω οτι τα sc2 ειναι και για ξεφορτωμα...
μετα, αφου εφεραν τα pc2, το ενα δεν ειχε επανω τα αυτοκολλητα και το πλαινο του ηταν βρωμικο/καφε,
αλλα αφου δεν ειχαν φαγωθει οι πρασινες και ασπρες γραμμες στο πελμα το δεχτηκα για να τελειωνω...αυτα τα ολιγα...
-
Ο χρήστης eudel έγραψε:
Conti SportContact 3 vs Conti PremiumContact 2 (σε 205/55-16 Mazda 3 1.6L)
Ποια η γνώμη σας; Πήγαινα για τα δεύτερα αλλά βρήκα τελικά τα πρώτα σε καλή τιμή....
Ωπ! Για πες τιμη!
350 και το παζαρευω για 320...
Αλλά έχω και μία άλλη εναλλακτική: Cinturato P7...
Τώρα μπερδεύτηκα...
350 τα sport ε;
Αν ναι please πες μου που!
(βγαίνουν τα 3 σε 16άρια; ) -
Καλημέρα παιδιά!
Έχω βρει τα sport contact 2 σε 205/55/16 με ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, 2χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια στα 370Ε κομπλέ.
Σκεφτόμουνα να πάω να τα βάλω, αλλά τώρα προβληματίστηκα επειδή λέτε ότι έχει καταργηθεί και είναι ξεστοκάρισμα. Οπότε...??????- Να τα βάλω ανεξάρτητα αν έχουν βγει πιο καινούργια;
- Τα contact sport 3 βγαίνουνε σε 205/55/16;;;;;;
- Να ζητήσω τα premium contact 2 ή και αυτά είναι για ξεστοκάρισμα επειδή έχουν βγεί πιό καινούργια;
- Δεν θέλω michelin.
Και ένα δεύτερο θέμα πιο σύνθετο.
Στο δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας ( corsa 1.4 ) που είναι τα λάστιχα του για αλλαγή, παίρνει 195/55/16 ( δύσκολη διάσταση ). Για premium contact 2 και sport contact 2 μου ζητήσανε 480Ε και μου πέσανε τα αυτιά!!!!!
Για φαντάσου, τα sc2 (205/55/16) στα 370 ενώ τα sc2 και pc2 (195/55/16) στα 480Ε με μικρότερη διάσταση;; Κουφό;;
Οπότε τι κάνω;;;- Πάω σε φθηνότερο ελαστικό ( hankook ή κάποιο άλλο;; ποιό);;
- Αλλάζω διάσταση σε 205/55/16 ή κάποια άλλη;;; Αλλά πως θα ξέρω ποια ταιριάζει χωρίς να χαλάσει η γεωμετρία του αυτοκινήτου;;;
Μεγάλο μπέρδεμα...δώστε μια βοήθεια...pleaze...
Εδώ σε θέλω φίλε μου S3 και σου ζητάω και συγγνώμη γιαυτά που είπα παραπάνω μέσα στον εκνευρισμό μου
Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα αλλά 860Ε είναι αυτά...δεν είναι παίξε γέλασε...χαχαχα
Υ.Γ.
Άσχετο, αλλά μπορεί κάποιος να ξέρει...
Για κουφώματα αλουμινίου, ξέρετε κάποιο forum;;;
Εχω και αυτό το μπελά στο κεφάλι μου γμτ... -
@Thάnos & Green_Dragon: Τα SC3 απ' όσο ξέρω δε βγαίνουν σε 16άρια, παρά μόνο 195/45, οπότε τα ξεχνάτε.
Green_Dragon: Δε θα απέκλεια τα SC2, με την προϋπόθεση ότι η ημερομηνία κατασκευής τους είναι στοιχειωδώς 'φρέσκια', δλδ. το πολύ π.χ. 10μηνου (προσωπική εκτίμηση), και τα έβλεπα να είναι σε καλή κατάσταση, μαλακά κ.τ.λ. Αν ήταν ψεκασμένα με το σπρέι να δείχνουν 'φρέσκα' θα χαιρετούσα και θα έφευγα με τη μία.
Τα PC2 δεν είναι για ξεστοκάρισμα, γιατί είναι τρέχον μοντέλο. Για κάποιον που δεν ψάχνει ΤΟ σπορ ελαστικό, αλλά μια στο τόσο θα πιέσει λίγο παραπάνω, είναι μια χαρά.
Σε πιο φτηνές προτάσεις δες Hankook (εγώ είμαι οπαδός της) K107 S1 evo, K110 V12 evo, ή K115 Ventus Prime 2 (πιο σπορ τα 2 πρώτα, πιο 'οικογενειακό' το τελευταίο), ή Kumho KU39 LE Sport.
Επίσης, μπορείς να δεις κάνα Toyo CF1, Dunlop Fast Response και Pirelli P7 Cinturato (όχι σκέτο 'P7') που κάποιοι εκθειάζουν. Εγώ δεν έχω γνώμη.
Για το Corsa, δυστυχώς δεν είναι καθόλου κουφό. Πολλές διαστάσεις είναι πανάκριβες, ακριβότερες ακόμα κι από μεγαλύτερες... Οι προτάσεις μου παραπάνω για εταιρίες ισχύουν κι εδώ - απλά δεν ξέρω ποια ακριβώς μοντέλα βγάζουν - ενώ μια πρόταση είναι να δώσεις τις 16άρες και να πάρεις 15άρες στις οποίες θα βάλεις 195/60R15, που απ' όσο βλέπω είναι κάνα 60άρι-80άρι φτηνότερη η τετράδα.
υ.γ. Για τα αλουμίνια δες εδώ.
-
καλημερα green dragon!
Πιστευω παραπανω να σε καλυψε ο συνοδηγος μου ο sinanai!
οποτε δεν εχω να προσθεσω κατι εγω!
Για το γεγονος οτι τα 195/55/16 ειναι πιο ακριβα απο τα 205/55/16, οφειλεται καθαρα στην παραγωγη των αντιστοιχων διαστασεων.Τα '205' ειναι πιο φθηνα γιατι παραγονται κατα κορον, σχεδον η πλειοψηφια των συγχρονων χατσμπακ αυτα φοραει, οπως παλαιοτερα ηταν τα 195-50-15.τωρα επειδη θα αλλαξεις και στα 2 αυτοκινητα σου ελαστικα, εχεις σκεφτει τη λυση να τα παραγγειλεις απ'εξω?
λιγο προχειρα που εψαξα για σενα, γλιτωνεις συνολικα κανα 200ρι ισως και παραπανω.
πχ αν βαλεις falken(μια χαρα τιμιο λαστιχακι) υπολογισε 160 € μεταφορικα απο αγγλια για 8 λαστιχα και 40-60 ευρω για τοποθετηση στην ελλαδα.
http://camskill.co.uk/m62b0s460p12903/FALKEN_TYRES_CAR_FALKEN_ZE912_ZIEX_FALKEN_ZE_912_-195_55R16_87V_TL
http://camskill.co.uk/m62b0s291p12906/FALKEN_TYRES_CAR_FALKEN_ZE912_ZIEX_FALKEN_ZE_912_-205_55R16_91V_TL -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
καλημερα green dragon!
Πιστευω παραπανω να σε καλυψε ο συνοδηγος μου ο sinanai!
οποτε δεν εχω να προσθεσω κατι εγω!Με κάλυψε και με το παραπάνω! Σας ευχαριστώ και τους δύο...
Για το Golf έχω σχεδόν καταλήξει στο contact sport 2...
Το βρίσκω στην Ελλάδα στα 205/55/16, φρέσκο στα 370Ε - όπως είπα...
Είναι το βασικό αυτοκίνητο της οικογένειας, κάνω και τα ταξίδια μου και λέω να βάλω - ας πούμε πιό επώνυμο λάστιχο...
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος...Από εκεί και πέρα στο corsa - που το έχω σαν πόλης - και το παίρνει κυρίως η γυναίκα μου...χαχαχα, μου φαίνεται καλή ιδέα να πάω σε ένα οικονομικότερο...
Επειδή για αυτή τη κατηγορία δεν ξέρω απολύτως τίποτα καλύτερα να γίνουμε πιό συγκεκριμένοι...
Μου είπανε HANKOOK Ventus Prime 2 K115 195/55/16 V στα 390Ε. Ένα από αυτά που πρότεινε ο sinanai.
Τώρα για Kuhmo και Falken δεν ξέρω τι λένε σε σχέση με το hankook, τι λέτε;;;;τωρα επειδη θα αλλαξεις και στα 2 αυτοκινητα σου ελαστικα, εχεις σκεφτει τη λυση να τα παραγγειλεις απ'εξω?
λιγο προχειρα που εψαξα για σενα, γλιτωνεις συνολικα κανα 200ρι ισως και παραπανω.
πχ αν βαλεις falken(μια χαρα τιμιο λαστιχακι) υπολογισε 160 € μεταφορικα απο αγγλια για 8 λαστιχα και 40-60 ευρω για τοποθετηση στην ελλαδα.
http://camskill.co.uk/m62b0s460p12903/FALKEN_TYRES_CAR_FALKEN_ZE912_ZIEX_FALKEN_ZE_912_-195_55R16_87V_TL
http://camskill.co.uk/m62b0s291p12906/FALKEN_TYRES_CAR_FALKEN_ZE912_ZIEX_FALKEN_ZE_912_-205_55R16_91V_TLΦίλε S3, να καταλήξω πρώτα στα συγκεκριμένα μοντέλα και τις τιμές Ελλάδας και μετά να δω αν από Αγγλία έχει αξιόλογη διαφορά.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας -
Βρήκα σήμερα premium contact 2 σε 225/50-16 στα 320.
-
Χτύπα τα αλύπητα
Εγώ σε 215/60-17 τα έβαλα 360 πριν μερικούς μήνες.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]