-
Το καλυτερο pzero ειναι το σκετο pzero.
Δεν μας ειπες ομως ποσο τα βρηκες. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Το καλυτερο pzero ειναι το σκετο pzero.
Δεν μας ειπες ομως ποσο τα βρηκες.Το φαντάστηκα.
Επειδή δε ξέρω αν θα τα βρούμε διαθέσιμα τα σκέτα, μπορεί λέει να έχουν και τα rosso...γνωρίζεις τις βασικές διαφορές?
Δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω τη τιμή δημόσια, γιατί είναι τιμή από ένα άλλο φόρουμ.
Πάντως είναι κάτω από 800 ευρώ. Η φθηνότερη που είχα βρει ήταν 1.000.
-
Ειναι πιο καινουριο σχεδιο,πιο σπορτιβ ,οχι οτι το αλλο δεν ειναι,θα δεις απο κοντα την χαραξη που εχει.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αρχές καλοκαιριού φίλος τα έβλε 340 στον Κυριαζή.Για ρώτα. Επίσης είχε βρει 380 τα Pilot Sport 3.
340 τα sport ή τα premium ;
-
Τα σπορ.
Επίσης τα 'πα ανάποδα, με την έννοια ότι έβαλε τα Μίτσι και όχι τα Κόντι.
-
Τα σπορ.Επίσης τα 'πα ανάποδα, με την έννοια ότι έβαλε τα Μίτσι και όχι τα Κόντι.
Κάτσε γιατί θα χάσω όσο μυαλο μου έχει μείνει...
Ίδια διάσταση με εμένα; (225-50 16αρια; ) -
205/55 ρε
-
205/55 ρεΕ καλα... Για 205 380 μου είπαν και εμένα...
Για 225 μου είπαν 650. -
Ε, για 205/55 έγινε κουβέντα ρε 'συ από tommygun. Δεν είδα κάπου 225, σόρρυ.
-
Ειναι πιο καινουριο σχεδιο,πιο σπορτιβ ,οχι οτι το αλλο δεν ειναι,θα δεις απο κοντα την χαραξη που εχει.Ναι το είδα. Έχεις δίκιο.
Απλά με προβληματίζει κατά πόσο θα μπορώ να ζεστάνω το λάστιχο για να δουλέψει...γιατί το bridgestone RE050A που φοράω τώρα αργεί να ζεσταθεί.
-
Στην διασταση που φορας οτι και να βαλεις θα αργει λιγο να ζεσταθει,αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο.
-
Στην διασταση που φορας οτι και να βαλεις θα αργει λιγο να ζεσταθει,αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο.Ευχαριστώ και πάλι.
Κάτι τελευταίο. Το Bridge S001 έχει έρθει σε rtf? Εντυπώσεις? Αυτό ή το P ZERO (το σκέτο ).
-
Θα μαθω και θα σου πω αν εχουν ερθει ,εντυπωσεις μην περιμενεις δεν εχω ακουσει τιποτα ουτε καν για τα απλα.
-
Ότι χειρότερο....δεν κρατούσαν σε απότομες στροφές...(bridge)
Γερά κρατήματα....τρομερή κατευθυντικότητα....(conti)
Είσαι σίγουρος;Αν έχει κάτι το bridge,είναι το γερό κράτημα και κατευθυντικότητα.
Πιστεύω πως το astra με το 3άρι,δεν έχουν καμμία σχέση για να παίρνεις παράδειγμα το στήσιμο του καθενός ,σε σχέση με το ελαστικό που φοράει το καθένα.Θέλω να πώ ,πως ότι ''κάνει'' για το astra,δεν σημαίνει πως θα έχει ίδια απόδοση στο 3άρι.
Περί ορέξεως βέβαια......[/quote]Ναι έτσι είναι τα πράγματα! Τι να κάνω το κράτημα αν αργεί να ζεσταθεί το λάστιχο;
Εγώ πάντως βρήκα τα Conti PC 2 με 320 ευρουλάκια.
205/55-R16 με DOT του 2011. -
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Ήρθε η ώρα να αλλάξω ελαστικά στο αμάξι μου και που θα έβρισκα μεγαλύτερη βοήθεια και πιο έγκυρες γνώμες από ότι εδώ;;
Φοράει λάστιχα 200/55/16 από τη μαμά του.
Με απασχολούν τα εξής:
- Να μείνω στις παραπάνω διαστάσεις ή να πάω σε κάτι άλλο;;
- Ποιά συγκεκριμένα λάστιχα θα μου προτείνατε;; Ή για να το πω αλλιώς, ποιά θα βάζατε εσείς αν αυτό το αμάξι ήταν δικό σας;;
Μία πρώτη γνώμη που πήρα από έναν λαστιχά ήταν τα Continental Sport Contact 2 με τιμή 380Ε.
3) τί γνώμη έχετε για την πρόταση του αλλά και για τη τιμή που μου είπε;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο χρήστης Green_Dragon έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!Ήρθε η ώρα να αλλάξω ελαστικά στο αμάξι μου και που θα έβρισκα μεγαλύτερη βοήθεια και πιο έγκυρες γνώμες από ότι εδώ;;
Φοράει λάστιχα 200/55/16 από τη μαμά του.
Με απασχολούν τα εξής:
- Να μείνω στις παραπάνω διαστάσεις ή να πάω σε κάτι άλλο;;
- Ποιά συγκεκριμένα λάστιχα θα μου προτείνατε;; Ή για να το πω αλλιώς, ποιά θα βάζατε εσείς αν αυτό το αμάξι ήταν δικό σας;;
Μία πρώτη γνώμη που πήρα από έναν λαστιχά ήταν τα Continental Sport Contact 2 με τιμή 380Ε.
3) τί γνώμη έχετε για την πρόταση του αλλά και για τη τιμή που μου είπε;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Golf Gsi δεν υπαρχει ,οπως δεν υπαρχει και διασταση 200/55/16.
Μαλλον εννοεις Golf Gti και 205/55-16 . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Golf Gsi δεν υπαρχει ,οπως δεν υπαρχει και διασταση 200/55/16.
Μαλλον εννοεις Golf Gti και 205/55-16 .Παιδιά συγγνώμη, μόλις γύρισα απο διασκέδαση και έχω πιεί κάτι παραπάνω...γμτ...άλλα αντάλλων έγραψα
Bill σε ευχαριστώ φίλε...λοιπόν έχουμε και λέμε:
Golf Τsi 140HP και
205/55-16sorry...
-
Κατ΄αρχήν να δούμε αν χρειάζεται να αλλάξω τα λάστιχα τώρα!
Τις τελευταίες μέρες είχα 2-3 μικρά γλιστρήματα. Τα δύο - με σπινιάρισμα όταν προσπάθησα να ξεκινήσω στο φανάρι σε ανηφορίτσες και το τρίτο όταν μπήκα λίγο πατημένος σε στροφή - φρένο πρίν τη στροφή και ελαφρό γκάζι στη στροφή πάνω.
Μετα απο αυτό πήγα σε ένα λαστιχά να μου πει σε τι κατάσταση τα βλέπει. Το παλληκάρι μόλις τα είδε, μου είπε να τα αλλάξουμε μετά το καλοκαίρι. Επίσης μου είπε ότι τα μαμίσια λάστιχα του Golf - κατι κορεάτικα Goodyear - είναι για το λούτσο Αλλά δεν ήτανε κάθετος - του στύλ άλλαξε τα τώρα....
Οπότε σχέφτηκα μήπως είναι σε αυτή τη φάση να βάλω τα μπρός - πίσω και να ενεργοποιήσω το ASR σύστημα αντιολίσθησης των τροχών και να δω πως θα πάει...
Τι λέτε;;; -
Bγαλε μια φωτο του πελματος των ελαστικων σου ,γραψε τι DOT εχεις, να κανουμε μια τηλεδιασκεψη να σου πουμε ποτε να τα αλλαξεις
-
σε μια τηλεδιάσκεψη λέγανε ότι μεγαλύτεροι μακάκες από τους πολιτικούς μηχανικούς δεν υπάρχουνε...χαχαχα
τι λέτε;;; μάλλον δίκιο έχουνε,,,χαχαχα
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]