-
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 16&iwloc=A
Χελιδονόπουλος
2310 731957
2310 720 585η τιμή ηταν πριν 6 μηνες και δεν εγγυώμαι οτι θα είναι η ίδια γι αυτό ρωτήστε
δεν τον ξέρω δεν με ξέρει
απλά πήγα και μου εδωσε αυτή την τιμή (τα φόρεσα και έφυγα)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δώστο εδώ, μπορεί και άλλος να ενδιαφέρεται (ο ποπελαρος πχ ψαχνει σε 195/55)460 μου δινουν εμενα τα 195 45 16 για το c2
(exalto παντα)τελικα ο,τι να ναι τιμολογουνε
τα eagle F1 με V της ιδιας διαστασης τα πηραμε 380
(κακη επιλογη, πιο πολυ μου αρεσαν τα exalto)οι παραπανω τιμες ομως σε αλλο λαστιχα απο κει που εβαλα τα pilot sport, αρα παιζει να ειχε και τα pilot sport πιο φθηνα
-
για toyo R1R εχουμε εντυπωσεις??
ψαχνω αντικαταστατη απο τα αγαπημενα μου RE720....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εχεις βρε κατι καλυτερο για τα exalto2;Πριν αρκετο καιρο που ειχα ρωτησει στον Καλπακη (μοναστηριου διπλα απο ενα kaoil) μου ειχε πει 360 για pc2 και sp2. Φανταζομαι 350-360 θα εχει και τα exalto. Γενικα εχει καλες τιμες, θυμαμαι πριν 3 χρονια εψαχνα για sc2 σε 195/45/15 και παντου μου ελεγαν 450 και τα εβαλα εκει 350.
Παιζει βεβαια να ηταν φιλικη η τιμη
-
Καλησπέρα,
Επιστροφή από Nurburgring πριν λίγο, μέσα στην πίστα πιέστηκαν τα Dunlop SP Sport 01A (όχι στα όρια βέβαια) και σε βρεγμένο οδόστρωμα, το κράτημα που πρόσφεραν ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικό, το Traction Control ελάχιστες φορές ενεργοποιήθηκε κι εκείνο στις 2-3 κλειστές στροφές μόνο, με πλήρες βύθισμα του γκαζιού κατά την έξοδο......overall πολύ καλό ελαστικό αποδείχτηκε.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Εχεις βρε κατι καλυτερο για τα exalto2;
Πριν αρκετο καιρο που ειχα ρωτησει στον Καλπακη (μοναστηριου διπλα απο ενα kaoil) μου ειχε πει 360 για pc2 και sp2. Φανταζομαι 350-360 θα εχει και τα exalto. Γενικα εχει καλες τιμες, θυμαμαι πριν 3 χρονια εψαχνα για sc2 σε 195/45/15 και παντου μου ελεγαν 450 και τα εβαλα εκει 350.
Παιζει βεβαια να ηταν φιλικη η τιμη
Έχουμε κανένα τηλέφωνο μήπως από αυτόν;
-
Μ.Μπότσαρη - Α' Πάροδος 7, Κορδελιό
2310766369Εξυπηρετικότατος θυμάμαι όταν ψαχνόμουν και πολύ φθηνός σε σχέση με άλλους (πριν κάνα χρόνο η αγορά τετράδας 225/40/18 & 255/35/18 Eagle F1 Assym. στα 820Ε)
-
Καλησπέρα,
Τέλος στην αναζήτηση ελαστικών για το δικό μου αμάξι σήμερα, σε 225/45/17......από φίλο παρήγγειλα (χονδρικώς και με μεγάλη έκπτωση) μια 4άδα Pirelli P-Zero Nero σε 225/45ΖR17 94W με κόστος 299,99€....
ΥΓ: Μου φαίνεται πως θα αρχίσω το εμπόριο με Ελλάδα.....πόσο είπαμε κοστίζουν στη διάσταση αυτή Ελλάδα?
-
Μήπως να τις πάρεις χονδρικά όχι μόνο σε τιμή αλλά και σε ποσότητα.... πάρε μια δυο ντουζίνες να βολευτούν και μερικοί φίλοι και λεφτά θα βγάλεις!!
-
Φανταστείτε λοιπόν το κέρδος των λαστιχάδων και το κλέψιμο εις βάρος του καταναλωτή.
-
Καλησπέρα,
Επειδή έφτασε ο καιρός για αλλαγή ελαστικών θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο στην επιλογή. Έχω ένα Leon 1.6 16v το οποίο φοράει ελαστικά Michelin Exalto2 διάστασης 205/55 R16. Σκέφτομαι ή να βάλω πάλι τα ίδια ή να βάλω Continental? Αλλά ποια Continental? Πριν από αυτά που φοράει τώρα πάλι είχε Michelin και σκέφτομαι να δοκιμάσω και κάποια άλλα. Εσείς ποια θα μου προτείνατε? -
Διαθεσιμότητα μηδενική για PE2 σε 205/55/16.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διαθεσιμότητα μηδενική για PE2 σε 205/55/16.Παραγγελία
-
3 weeks
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
3 weeksVacances
Ντάξει κάνε λίγο υπομονή και θα έρθουν -
bordel
Να πω να θελα και καμια κωλοδιασταση σαν τα 195/35/17 να πάει στο διάλο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μήπως να τις πάρεις χονδρικά όχι μόνο σε τιμή αλλά και σε ποσότητα.... πάρε μια δυο ντουζίνες να βολευτούν και μερικοί φίλοι και λεφτά θα βγάλεις!!Το σκέφτηκα αργά να τον ρωτήσω βασικά για το αμάξι της συζύγου, δεν θα έπαιρνα με 210 ευρώ τα Bridgestone ER300 (195/65/15) από το άλλο μαγαζί εάν δεν έπαιρνα τιμή πρώτα από αυτόν, τώρα δεν τολμάω να ρωτήσω πόσο θα μου τα έδινε.....
ΥΓ: Δεν απαντήσατε, πόσο κάνει μια 4άδα Pirelli P-Zero Nero σε 225/45ΖR17 94W στην Ελλάδα??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
......
ΥΓ: Δεν απαντήσατε, πόσο κάνει μια 4άδα Pirelli P-Zero Nero σε 225/45ΖR17 94W στην Ελλάδα??Τελικά απ'όσο βλέπω εδώ, 118.6€ το ελαστικό κοστίζει ...
-
Update: τα βρήκα στον Τσέτη, μου φάνηκε πολύ καλός επαγγελματίας από το τηλέφωνο. Προσφέρθηκε μόνος του να μου τα παραγγείλει χωρίς προκαταβολή και να τα κρατήσει για μια βδομάδα. Λέω να πάω από κει μόλις βρω χρόνο να τον δω.
-
το Pirelli P-Zero Nero τι λάστιχο θεωρείτε? μαλακο σκληρό ενδιάμεσο?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]