-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα all weather είναι μια 'χρυσή μετριότητα'. Απέφυγέ τα. Καλύτερα μια τετράδα καλοκαιρινά και μια χειμερινά, κατά προτίμηση σε μικρότερες σιδερένιες ζάντες που μπορείς να βρεις φτηνά. Επίσης το 'προτίμησε λάστιχα βόρειων κατασκευαστών' φυσικά και δεν ισχύει. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν κέντρα δοκιμών και δοκιμάζουν τα λάστιχά τους από την Αφρική μέχρι την Σιβηρία. Όπως είναι προφανές, οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν και περισσότερες τεχνικές δυνατότητες.Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις και η Sony πχ. στα στερεοφωνικά είναι κολοσσός άλλα την εξειδίκευση της Kenwood στους δέκτες δεν την έχει! Τώρα αν του περισσεύουν του φίλου μας 1000€ κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης dimitrisvats έγραψε:
Καλημέρα στη παρέα.Είμαι νέος στο φόρουμ, έφτασε η ώρα για αλλαγή ελαστικών και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Έχω ένα toyta corolla του 05 και η διάσταση που φοράει είναι 195/60/r15, οδηγώ σε επαρχιακό(όχι χώμα) και εθνικό οδικό δίκτυο και κάνω πάνω από 25,000χλμ το χρόνο με νορμάλ οδήγηση,άντε να μπω σε καμιά στροφή λίγο πιο γρήγορα.
Πριν μπω στο φόρουμ σκεφτόμουν για conti premium contact 5 ή dunlop blue response, διάβασα όμως ότι είναι πολύ μαλακά(γόμα-πλαινά) και φθείρονται γρήγορα.
Επειδή με ενδιαφέρει πιο πολύ η χιλιομετρική απόδοση και όχι η χρονική,να κρατάει όμως και λίγο μην είναι και κούτσουρα, διαβάζοντας εδώ είδα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να στραφώ στα pirelli cinturato p1 verde ή στα vredestein sportack 5(αν τα βρω).Να πω ότι τώρα φοράω τα conti eco contact 5 από τα οποία δεν έμεινα ευχαριστημένος,γρήγορη φθορά και γρήγορη πτώση απόδοσης.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας και την εμπειρία σας.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.Παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Τελικά με βλέπω να καταλήγω στα pirelli cinturato p1 verde ή στα bridgestone turanza t001.
Αφού πάρω τιμές γι'αυτά αλλά και για αμορτισέρ,μάλλον καγιάμπα μέτρια, ανάλογα την έμπνευση της στιγμής θα πράξω. -
Καλημέρα παιδιά. Ωραία συζήτηση έχετε κάνει. Έχω διαβάσει πολλές σελίδες. Βρήκα χρήσιμες πληροφορίες. Ήρθε ώρα να αλλάξω και εγώ λάστιχα. Τώρα φοράω Yokohama drive c2 185/60/15 (toyota yaris 2007). Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο. Τα έχω σχεδόν 4 χρόνια και έχουν κάνει 60.000+ χλμ. Τα περισσότερα χλμ είναι μέσα στην πόλη. Μένω στα νότια προάστια και ανεβαίνω κάθε μέρα Μαρούσι. Επειδή χρειάζεται να καβαλάω πεζοδρόμιο που και που ψάχνω για λάστιχο με σκληρό πλαϊνό αλλά όχι πολύ σκληρή γομα.
Εδώ δει τα
[list:1rk8i8ee]Bridgestone T001
Dunlop FastResponce/ BlueResponce
Vredestein Sportrac 5
Pirelli P1[/list:u:1rk8i8ee]Τι έχετε να προτείνετε. Ευχαριστώ.
-
για σκληρο ελαστικο το Bridgestone T001
-
Εχω ακουσει καλα σχολια για τα Dunlop BlueResponce. Τα εχει δοκιμασει κανενας? Εχουν σκληρο πλαινο? Βγαζουν πολλα χλμ ή ειναι πολυ μαλακα?
-
Καλησπέρα στην κοινότητα!
Ψάχνω για καινούργια ελαστικά για το αυτοκινητάκι του τίτλου... Αυτή τη στιγμή φοράει Bridgestone Turanza ER300 σε διαστάσεις 185/60/R14. Τα έχω ακριβώς τέσσερα χρόνια, έχω διανύσει μαζί τους περί τα 70000 χλμ και ομολογώ οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος, τόσο με τη συγκεκριμένη διάσταση, όσο και με το πάτημά τους. Επειδή όμως καταλαβαίνω οτι ζυγώνει η ώρα της αλλαγής, θα ήθελα τις προτάσεις σας. Δε με ενδιαφέρει η ταχύτητα ή η τρελή επιτάχυνση, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου δεν είναι για τέτοια θέματα. Με ενδιαφέρει η καλή τιμή σε σχέση με τα κρατήματα και την αθόρυβη λειτουργία ώστε να κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου. Ψάχνωντας στο ίντερνετ στο εξωτερικό περισσότερο, πολλοί προτείνουν τα Michelin Energy Saver Plus, άλλοι τα Dunlop Bluresponse... Θα ήθελα κάποιες προτάσεις απο κάποιους έμπειρους πάνω στο θέμα, ώστε να επιλέξω σωστά!
Ευχαριστώ πολύ!
Το thread συγχωνεύτηκε με το υπάρχων thread που ήδη υπήρχε. Κάνουμε μια αναζήτηση πάντα πριν ανοίξουμε νέο thread. [mod] -
εγω εβαλα στο ιδιο ακριβως αυτοκινητο που οδηγαει η γυναικα μου με το παιδι μου μεσα το premium contact 5.μπορει να τρωγεται γρηγορα αλλα πειραματα με κινεζιες δεν κανω...240 ευρωπουλα και ειναι βεντουζα...
-
[quote='bobo1704']Καλησπέρα στην κοινότητα!
Ψάχνω για καινούργια ελαστικά για το αυτοκινητάκι του τίτλου... Αυτή τη στιγμή φοράει Bridgestone Turanza ER300 σε διαστάσεις 185/60/R14. Τα έχω ακριβώς τέσσερα χρόνια, έχω διανύσει μαζί τους περί τα 70000 χλμ και ομολογώ οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος, τόσο με τη συγκεκριμένη διάσταση, όσο και με το πάτημά τους. Επειδή όμως καταλαβαίνω οτι ζυγώνει η ώρα της αλλαγής, θα ήθελα τις προτάσεις σας. Δε με ενδιαφέρει η ταχύτητα ή η τρελή επιτάχυνση, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου δεν είναι για τέτοια θέματα. Με ενδιαφέρει η καλή τιμή σε σχέση με τα κρατήματα και την αθόρυβη λειτουργία ώστε να κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου. Ψάχνωντας στο ίντερνετ στο εξωτερικό περισσότερο, πολλοί προτείνουν τα Michelin Energy Saver Plus, άλλοι τα Dunlop Bluresponse... Θα ήθελα κάποιες προτάσεις απο κάποιους έμπειρους πάνω στο θέμα, ώστε να επιλέξω σωστά!
Ευχαριστώ πολύ!
[color=#FF0000]Το thread συγχωνεύτηκε με το υπάρχων thread που ήδη υπήρχε. Κάνουμε μια αναζήτηση πάντα πριν ανοίξουμε νέο thread. [mod]Γιατί δε βάζεις τα ίδια; Μη δίνεις και πολύ βάση στα του εξωτερικού γιατί μιλάμε για πολύ διαφορετικά δεδομένα οδήγησης. Πιστεύω ότι κανένα από τα δύο που λες δε θα σου ''βγάλει'' τόσα πολλά χιλιόμετρα.
-
Καλημέρα στη παρέα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που κατασκευάζονται τα bridgestone?
-
http://www.glavopoulos.gr/arthra/tires/ ... e_mfg.shtm
Για κοιτα τον πινακα ,παραπανω, να παρεις μια ιδεα.
-
Ο χρήστης dimitrisvats έγραψε:
Καλημέρα στη παρέα.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που κατασκευάζονται τα bridgestone?Παντου.......
-
Πράγματι παντού.
Με βάση αυτό : http://www.bridgestone.com/corporate/locations/ έχει 170εργοστάσια παντού...
Στην Ελλάδα μάλλον έρχονται από Τσεχία ή Τουρκία (...ή και από την Αγιά Βαρβάρα έτσι όπως έχει το θέμα με τις μαϊμούδες... ) -
Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών σε Mondeo 1.6 Ecoboost. Αυτή τη στιγμή φοράει 205/55 R16 Pilot Sport 3 αλλά θέλω να αλλάξω. Είμαι ανάμεσα στα Dunlop Sport Bluresponse και στα Goodyear Efficient Grip Performance. Ποιό απο τα δύο να βάλω; Τα φοράει κάποιος να μου πεί εντυπώσεις;
-
τι ΔΕΝ σου άρεσε από τα PS3 ?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πράγματι παντού.
Με βάση αυτό : http://www.bridgestone.com/corporate/locations/ έχει 170εργοστάσια παντού...
Στην Ελλάδα μάλλον έρχονται από Τσεχία ή Τουρκία (...ή και από την Αγιά Βαρβάρα έτσι όπως έχει το θέμα με τις μαϊμούδες... )Η μητρικη παντως ειναι Ιαπωνια....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τι ΔΕΝ σου άρεσε από τα PS3 ?Ήταν πολύ μαλακά. Μετά τον πρώτο χρόνο φεύγαν κομμάτια! Θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Γι'αυτό και σκέφτομαι τα 2 που προανέφερα. Έχεις να προτείνεις κάποιο από αυτά;
-
Ο χρήστης PANOUSKOS έγραψε:
Ήταν πολύ μαλακά. Μετά τον πρώτο χρόνο φεύγαν κομμάτια! Θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Γι'αυτό και σκέφτομαι τα 2 που προανέφερα. Έχεις να προτείνεις κάποιο από αυτά;
Απο τα δυο που προανεφερες,τα πρωτα εχουν μαλακιά γομα και πεφτουν σχετικα γρηγορα ,τα δευτερα πολυ λεπτο πλαινο που σκιζεται αρκετα ευκολα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Ήταν πολύ μαλακά. Μετά τον πρώτο χρόνο φεύγαν κομμάτια! Θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Γι'αυτό και σκέφτομαι τα 2 που προανέφερα. Έχεις να προτείνεις κάποιο από αυτά;
Απο τα δυο που προανεφερες,τα πρωτα εχουν μαλακιά γομα και πεφτουν σχετικα γρηγορα ,τα δευτερα πολυ λεπτο πλαινο που σκιζεται αρκετα ευκολα.
Οπότε τι του προτείνεις εκτός από τα ...'έξω από εδώ' για μερικούς Pirelli Cint. P7;
-
Η απαντηση μου ειχε σκοπο να απαντησει σε αυτο που εγραψε ο φιλος οτι τα μισελεν πεταγαν κομματια.
Τα ντανλοπ ειναι αρκετα καλα ελαστικα οπως και τα γκουντγιαρ. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Η απαντηση μου ειχε σκοπο να απαντησει σε αυτο που εγραψε ο φιλος οτι τα μισελεν πεταγαν κομματια.
Τα ντανλοπ ειναι αρκετα καλα ελαστικα οπως και τα γκουντγιαρ.Αντιλαμβάνομαι κ εκτιμώ την άποψη σου, προς το παρόν
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]