-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Στην 3ετια τα λαστιχα μου είναι για πεταμα και αντε να έχουν 40Κ χλμ με το ζορι.. ......
Κάτι δεν κάνω καλά.. ......Αυτό συμβαίνει κ στα λάστιχα του ατος;
Έχω παρατηρήσει ότι λάστιχα από 185 και κάτω όντως κρατάνε περισσότερα χλμ ενώ ταυτόχρονα έχουν πιο σταδιακή μείωση πρόσφυσης.
Αντίθετα τα μεγαλύτερα φθείρονται και πιο γρήγορα και πιο απότομα.Λογικά πρέπει να οφείλεται στις διαφορετικές συνθήκες που πρέπει να αντιμετωπίσουν.
Ίσα ίσα που στο ατος φαίνεται πιο έντονα η ανάγκη για νέο σετ καθώς δεν έχει κανένα ηλεκτρονικό βοήθημα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην 3ετια τα λαστιχα μου είναι για πεταμα και αντε να έχουν 40Κ χλμ με το ζορι.. ......
Κάτι δεν κάνω καλά.. ......Τα σκιζεις ποτε για να φυγει η γυαλαδα και να βγει η μαλακη γομμα απο κατω;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Όχι
Αλλά όταν ξερενονται.. .....αυτό είναι επιφανιακο; ;;;δεν νομίζω.. ..
Όπως έχω ξαναγραψει ποτέ δεν έχω αλλάξει λαστιχα λόγω φθοράς πελματος.. .. -
Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάτι λάθος. Είναι θέμα ελαστικών, αυτοκινήτου, συνθηκών κίνησης και στάθμευσης, αλλά φυσικά και οδηγικού στυλ. Πιο επιθετικό στυλ δε σημαίνει και λάθος.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αλλά όταν ξερενονται.. .....αυτό είναι επιφανιακο;Η σκληρότερη επιφάνεια είναι η εξωτερική. Σκέψου το σαν μια γομολάστιχα. Όταν σκληραίνει το εξωτερικό στρώμα και δεν σβήνει πια καλά τι κάνεις; Δεν την τρίβεις δυνατά για να βγει από κάτω η φρέσκια γόμα; Και στα λάστιχα κάτι αντίστοιχο γίνεται. Αν πας δε σε καμία πίστα, θα νομίζεις μετά πως φοράς καινούρια λάστιχα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλλά όταν ξερενονται.. .....αυτό είναι επιφανιακο;
Η σκληρότερη επιφάνεια είναι η εξωτερική. Σκέψου το σαν μια γομολάστιχα. Όταν σκληραίνει το εξωτερικό στρώμα και δεν σβήνει πια καλά τι κάνεις; Δεν την τρίβεις δυνατά για να βγει από κάτω η φρέσκια γόμα; Και στα λάστιχα κάτι αντίστοιχο γίνεται. Αν πας δε σε καμία πίστα, θα νομίζεις μετά πως φοράς καινούρια λάστιχα.
Για κανα δυο βδομαδες μονο δυστυχως...
-
Ανά δυο βδομάδες σκίσιμο τότε...
-
Θα τα παιρνω ένα πασο με το τριβιο τότε
-
Πειτε με ψειρα και τρελο, αλλα νομιζω οτι εχω παρατηρησει τωρα το χειμωνα τα ελαστικα μου να σκληραινουν γενικα και να γινονται πιο 'ξυλινα' οταν εχω να τα σκισω αρκετο καιρο... 1μηνα+
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Πειτε με ψειρα και τρελο, αλλα νομιζω οτι εχω παρατηρησει τωρα το χειμωνα τα ελαστικα μου να σκληραινουν γενικα και να γινονται πιο 'ξυλινα' οταν εχω να τα σκισω αρκετο καιρο... 1μηνα+Φυσιολογικό λόγω πτώσης της θερμοκρασίας, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα αμορτισέρ.
-
+1000!!!!!.....και με coilover,το καταλαβαίνεις λίγο παραπάνω....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
+1000!!!!!.....και με coilover,το καταλαβαίνεις λίγο παραπάνω....Αυτά πίστευαν οι Γερμανοί και την κάτσανε την βάρκα στο Στάλινγκραντ
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
+1000!!!!!.....και με coilover,το καταλαβαίνεις λίγο παραπάνω....
Αυτά πίστευαν οι Γερμανοί και την κάτσανε την βάρκα στο Στάλινγκραντ
τι θέλει να πει ο ποιητής;;;;;
-
Εύστροφη η αναγωγή αλλά απλοϊκή, προσπερνά βασικές λεπτομέρειες.
-
Nιωθω χαζος, τι παιζει?
-
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Το θεμα θα παραμεινει ανενεργο, καθως στο Βιλαμπαχο ακομα τριβουν.
-
Που πεφτει το Βιλαμπαχο? Μαλλον την κατσανε κι αυτοι, οπως στο Σταλινγκραντ.
Το κυνηγι της κοκκινης αρκουδας 2310-521010 -
Orestis D,
1)αμφισβητείς την παρατήρηση σου για τα ελαστικά
2)δεν ξέρεις που πέφτει το Βιλαμπάχο αλλά
3)μάλλον βλέπεις κρυφά το βράδυ Λιάκο
αλλά δεν πειράζει φίλε μου, όλοι ψεκασμένοι είμαστε και πρώτος η αφεντιά μου
… λέμε και κάτι για να γίνεται κουβέντα -
Επιστρέφοντας στο θέμα των ελαστικών, είμαι έτοιμος να παραγγείλω τα ελαστικά:
για τον Κλιο, 205/50/16 αντί 195/50/16 που είναι κωλοδιάσταση και ένα ελαστικό της προκοπής δε βρίσκεις. Έχω 99% καταλήξει σε Michellin Pilot Sport 3, αντί των Bridgestone RE002 ή όποιων άλλων παρόμοιων. Τα Michelin τα βρίσκω στα 490 και τα Bridge στα 420.
Έχετε να αντιπροτείνετε κάτι; Πείτε τώρα, αλλιώς σωπάστε για πάντα
-
Η ζάντα πόσο πλάτος έχει; Ψάχνω κι εγώ για τον αδερφό, έχει το TCE με τις ίδιες ζάντες και την ίδια κωλοδιάσταση!
Αυτά που έχεις επιλέξει, είναι πολύ διαφορετικά, μήπως χαντακωθεί το αυτοκίνητο;
Σε 45 ή 40 προφίλ ξεφεύγει η τιμή, ή δεν υπάρχει ποικιλία;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Επιστρέφοντας στο θέμα των ελαστικών, είμαι έτοιμος να παραγγείλω τα ελαστικά:για τον Κλιο, 205/50/16 αντί 195/50/16 που είναι κωλοδιάσταση και ένα ελαστικό της προκοπής δε βρίσκεις. Έχω 99% καταλήξει σε Michellin Pilot Sport 3, αντί των Bridgestone RE002 ή όποιων άλλων παρόμοιων. Τα Michelin τα βρίσκω στα 490 και τα Bridge στα 420.
Έχετε να αντιπροτείνετε κάτι; Πείτε τώρα, αλλιώς σωπάστε για πάντα
Τι θες και τι δε θες?
Τα Michelin ειναι πιο πολιτισμενα απο τα Bridge, και θα ναι καλυτερα στο βρεγμενο.
Τα Bridge θα σου δωσουν αυτο το κοφτερο που παιζεις με το τιμονι και χαιρεσαι.
Για τι χρηση το θες ειναι το θεμα.
Το σκιζεις? Το κυνηγας? Το λιωνεις? ενταξει φτανουν αυτα...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]