-
Για όσους καταφέρνουν να κόβουν τα λάστιχα τόσο συχνά μια καλή και εγγυημένη λύση είναι να βάλουν ερπύστριες!
-
Μην πάμε και στο άλλο άκρο!!!!Και λακούβες υπάρχουν και καπάκια υπονόμων και σπασμένα πεζοδρόμια και σιδηροδρομικές ράγες και πέτρες στην μέση του πουθενά.
-
Εγω ξερω οτι ο,τι λαστιχο και να εχεις, αν δειχνεις μια μετρια προσοχη για ανθρωπο που δε ξερει, πρεπει να εισαι ατυχος για να σου τυχει σκισιμο. Τωρα αν ασχολεισαι με το αυτοκινητο σου, θες να το προφυλαξεις, και ξερεις 2 πραγματα παραπανω πρεπει να εισαι υπερβολικα γκαντεμης!
Τα περισσοτερα σκισιματα και καρουμπαλα που εχω δει ειναι σε αυτοκινητα που οδηγανε γυναικες (κι ειναι γενικως βομβαρδισμενα απο παντου), ή σε τυπους που απλα δε νοιαζονται και νομιζουν οτι σπανε σιδερα.
Αμα εχεις μια κοινη λογικη και ξερεις οτι καποια πραγματα θελουν φροντιδα και καποια αλλα οχι, πολυ δυσκολα θα την παθεις. -
Παιδια για αλλη μια φορα θελω τα φωτα σας!!!
Ford Fiesta mk7 1.4 και διασταση 195/50/15 τι προτεινετε? Χρηση λιγο απο ολα. Μεσα στην πολη, και ταξιδια και ολιγον στροφιλικι. Απο μια προχειρη ερευνα υπηρξε μια προταση του Goodyear EfficientGrip Performance. Η αλλη ηταν το Dunlop Sport Blueresponse. Προτασεις ολες καλοδεχουμενες!!!
-
αυτο δεν ειναι αλλη μια φορα .......αλλα 3φορες!
δες και τα hankook ventus prime 2.... -
Tελικά τα maxx rt δεν είναι διαθέσιμο στη διάσταση μου. Ο φωκάς πρότεινε ps3 ως το καλύτερο με διαφορά (όλα την ίδια τιμή έχουν).
-
Άμα καείς στο χυλό,φυσάς και τη γιαούρτη......(για τα PC2)...
-
Να υπενθυμίσω ότι όσο καλές και και στατιστικά αξιόπιστες να είναι οι κατατάξεις κατά tyreview κλπ αποτελούνται από εμπειρίες σε διαφορετικά οδοστρώματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πλειονότητα των ελληνικών.... Για μένα οι κριτικές των sites χρησιμοποιούνται προς αποκλεισμό μερικών και σχηματισμό short list και τα σχόλια των εδώ χρηστών για την τελική επιλογή.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Να υπενθυμίσω ότι όσο καλές και και στατιστικά αξιόπιστες να είναι οι κατατάξεις κατά tyreview κλπ αποτελούνται από εμπειρίες σε διαφορετικά οδοστρώματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πλειονότητα των ελληνικών.... Για μένα οι κριτικές των sites χρησιμοποιούνται προς αποκλεισμό μερικών και σχηματισμό short list και τα σχόλια των εδώ χρηστών για την τελική επιλογή.+1
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tελικά τα maxx rt δεν είναι διαθέσιμο στη διάσταση μου. Ο φωκάς πρότεινε ps3 ως το καλύτερο με διαφορά (όλα την ίδια τιμή έχουν).Κάνε μια ερώτηση και εδώ:
http://www.siriocenter.gr/Products/Tyre ... 2210%22%7D -
Ο χρήστης vendosa έγραψε:
Παιδια για αλλη μια φορα θελω τα φωτα σας!!!Ford Fiesta mk7 1.4 και διασταση 195/50/15 τι προτεινετε? Χρηση λιγο απο ολα. Μεσα στην πολη, και ταξιδια και ολιγον στροφιλικι. Απο μια προχειρη ερευνα υπηρξε μια προταση του Goodyear EfficientGrip Performance. Η αλλη ηταν το Dunlop Sport Blueresponse. Προτασεις ολες καλοδεχουμενες!!!
αν το κυνηγάς λίγο πιο συχνά βάλε hankook s1 evo,, αν όχι και τόσο τα dunlop που έγραψες είναι ιδανική επιλογή
-
Ο χρήστης athanas25 έγραψε:
Παιδια για αλλη μια φορα θελω τα φωτα σας!!!
Ford Fiesta mk7 1.4 και διασταση 195/50/15 τι προτεινετε? Χρηση λιγο απο ολα. Μεσα στην πολη, και ταξιδια και ολιγον στροφιλικι. Απο μια προχειρη ερευνα υπηρξε μια προταση του Goodyear EfficientGrip Performance. Η αλλη ηταν το Dunlop Sport Blueresponse. Προτασεις ολες καλοδεχουμενες!!!
αν το κυνηγάς λίγο πιο συχνά βάλε hankook s1 evo,, αν όχι και τόσο τα dunlop που έγραψες είναι ιδανική επιλογή
Continental δεν προτεινουμε? το hankook ειναι για λιγο ποιο σπορ καταστασεις ε?
-
Σε αυτην την διασταση, εχουμε αρκετες καλες επιλογες τελικα.
Ειχα πριν τα pc2. Εξερετικο λαστιχο, σε στεγνο-βρεγμενο. Τα αλλαξα στα δυομισι χρονια, λογο φθορας. Με 35.000χλμ.
Εβαλα τωρα, τα exalto 2. Σε εξι μηνες, εχω 11,500 χιλμ. και διχνει εξισου αριστο λαστιχο.
Με ελαχιστη φθορα πελματος, συγκριτικα με τα conti. Κινηση σε επαρχιακους δρομους περισοτερο, αλλα και εθνικη.
Στο τσακ ημουν για τα hankook.
Στο golf 3 gti που οδηγω, απλα βιδωνει στο δρομο. Πραγματικα πολυ καλο.
Φιλαρακι μου, σε ibiza επισης που τα φοραει (και το σκιζει ασυστολα,) μονο καλα λογια εχει να πει.
Για ριξε μια ματια, και ας θεωρειται ξεπερασμενο. -
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Σε αυτην την διασταση, εχουμε αρκετες καλες επιλογες τελικα.
Ειχα πριν τα pc2. Εξερετικο λαστιχο, σε στεγνο-βρεγμενο. Τα αλλαξα στα δυομισι χρονια, λογο φθορας. Με 35.000χλμ.
Εβαλα τωρα, τα exalto 2. Σε εξι μηνες, εχω 11,500 χιλμ. και διχνει εξισου αριστο λαστιχο.
Με ελαχιστη φθορα πελματος, συγκριτικα με τα conti. Κινηση σε επαρχιακους δρομους περισοτερο, αλλα και εθνικη.
Στο τσακ ημουν για τα hankook.
Στο golf 3 gti που οδηγω, απλα βιδωνει στο δρομο. Πραγματικα πολυ καλο.
Φιλαρακι μου, σε ibiza επισης που τα φοραει (και το σκιζει ασυστολα,) μονο καλα λογια εχει να πει.
Για ριξε μια ματια, και ας θεωρειται ξεπερασμενο.Με μια προχειρη ματια δεν τα βρισκω στο site της michelin. Τις αλλες επιλογες τις αποριπτουμε? Παντως τα exalto ειχε απο την ford. Οχι τα 2 μαλλον. Η εμπερια οχι και οτι καλυτερο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tελικά τα maxx rt δεν είναι διαθέσιμο στη διάσταση μου. Ο φωκάς πρότεινε ps3 ως το καλύτερο με διαφορά (όλα την ίδια τιμή έχουν).Για τι διάσταση μιλάμε;
Αν θυμάμαι καλά, έχεις 16άρηδες τροχούς από RX-7 στο δικό σου, ή όχι; -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Tελικά τα maxx rt δεν είναι διαθέσιμο στη διάσταση μου. Ο φωκάς πρότεινε ps3 ως το καλύτερο με διαφορά (όλα την ίδια τιμή έχουν).
Κάνε μια ερώτηση και εδώ:
http://www.siriocenter.gr/Products/Tyre ... 2210%22%7DΠρέπει να έχω πάρει ήδη. Θα το τσεκάρω.
Για τι διάσταση μιλάμε;
Αν θυμάμαι καλά, έχεις 16άρηδες τροχούς από RX-7 στο δικό σου, ή όχι;σωστά, θυμάσαι. 205/50/16 είναι η εργοστασιακή διάσταση.
-
Κάνε και ένα τηλέφωνο στον Ζανιά στην Βουλιαγμένης, έχει προσγειώσει τις τιμές του και είναι από τους πολύ μεγάλους dealers για Goodyear και Dunlop.
Εμένα μου είχε κάνει προσφορά για τα δικά μου στα 600€, αλλά τα έβαλα με 550€ στο Φωκά. -
Χρησιμοποιεί κανείς ψηφιακούς μετρητές πίεσης; Είναι αξιόπιστοι;
Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Χρησιμοποιεί κανείς ψηφιακούς μετρητές πίεσης; Είναι αξιόπιστοι;
Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο.Έχω έναν της Michelin, και έχω επαληθεύσει ότι δίνει σωστές ενδείξεις
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάνε και ένα τηλέφωνο στον Ζανιά στην Βουλιαγμένης, έχει προσγειώσει τις τιμές του και είναι από τους πολύ μεγάλους dealers για Goodyear και Dunlop.
Εμένα μου είχε κάνει προσφορά για τα δικά μου στα 600€, αλλά τα έβαλα με 550€ στο Φωκά.Ζανια;;;; omg! Ξεκαβαλησε;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]