-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αν ημουν ταξιδιαρης θα πηγενα σε Max Performance με ταχυτητες 120-180... Οποτε λεω για Κ107, η κατι αντιστοιχο σε ΝΟΚΙΑΝ κ YOKOHAMA, ακομη κ Fulda...
Το Κ107 ειναι δοκιμασμενα καλο ελαστικο...
Μαλλον ετσι ειναι... απο οσα εχω διαβασει απο παλιοτερα post... στα + η καλη τιμη τους... Βαιβαια θελω κ περισσοτερες πλιροφοριες για το Ventus Prime2
Ωραια να σου πω εγω που το χω δει σε 2 αυτοκινητα τα τελευταια χρονια... Ωραιο ησυχο, μαλακο, ανετο ειναι... Προοδευτικο... Τωρα σε απολυτη προσφυση δε ξερω τι κανει, απλα πιστευω στα μειον ειναι οτι δεν εχει τοσο καλη χιλιομετρικη αποδοση.
Τα 2 ατομα που ξερω που το βαλανε δε τους ενδιεφεραν τα χιλιομετρα γιατι κανουν λιγοτερα απο 8 το χρονο.Σε τι αυτοκινητα? hp? Μεχρι 25000-30000χλμ αν βγαζουν, με καλυπτουν... To K107 βγαζει παραπανω χλμ απο το K115?
-
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
3σελίδες και συνεχιζουμε.. ......
-
Ο χρήστης Tragos13 έγραψε:
Σε τι αυτοκινητα? hp? Μεχρι 25000-30000χλμ αν βγαζουν, με καλυπτουν... To K107 βγαζει παραπανω χλμ απο το K115?
Λιγοτερα απο 100 αλογα αλλα για περι-αστικη χρηση... Ενα C4 κι ενα C2... Δε ξερω να σου πω κατι παραπανω...
-
Σε τι αυτοκινητα? hp? Μεχρι 25000-30000χλμ αν βγαζουν, με καλυπτουν... To K107 βγαζει παραπανω χλμ απο το K115?
Λιγοτερα απο 100 αλογα αλλα για περι-αστικη χρηση... Ενα C4 κι ενα C2... Δε ξερω να σου πω κατι παραπανω...
Ευχαριστω με καλυψες αρκετα... Κλεινω προς Κ107. Οποιος προτεινει κατι αλλο στην ιδια κατηγορια τιμης ας πει... Μαλλον σας ζαλησα, μερικους...
-
Ευχαριστω με καλυψες αρκετα... Κλεινω προς Κ107. Οποιος προτεινει κατι αλλο στην ιδια κατηγορια τιμης ας πει... Μαλλον σας ζαλησα, μερικους...
Επιτέλους, συγχαρητήρια
-
Δε με ξεφωρτοθηκατε ακομη...
Καπου πηρε το ματι μου για τα Κ117, καμια πληροφορια? -
Δε με ξεφωρτοθηκατε ακομη...
Καπου πηρε το ματι μου για τα Κ117, καμια πληροφορια?οι πληροφοριες λενε οτι ειναι χρυσαυγητικο.........οποτε μια χαρα εχεις καταληξει!!!
-
Ακυρο το Κ117, ειναι για τουλαχιστον για 225/45/17, αν ειχα τον 3.2 V6 θα το σκεφτομουν...
-
Καλησπέρα,
Οι πρώτες βροχές έπιασαν κ το Leon μου χιάζεται καινούρια Ελαστικά, το θέμα μου είναι ότι έχω ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ στο κομμάτι ελαστικά.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ όποιος είναι σχετικός με το κομμάτι ελαστικά ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ στην επιλογή.
Το αμάξι μου είναι το SEAT LEON 2008, 1,4 ΣΤA 125HP ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ 205/55/R16, ψάχνω για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ελαστικό για αυτό το αμάξι για ΝΟΡΜΑΛ καταστάσεις.
Περιμένω τις προτάσεις σας!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Πολυ καλα σχολια για το Hankook k115,αν κανεις τον κοπο κ ρηξεις μια ματια σε παλιοτερα post...
http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/r ... p=R-193818 -
Ο χρήστης gregoryleon έγραψε:
Καλησπέρα,
Οι πρώτες βροχές έπιασαν κ το Leon μου χιάζεται καινούρια Ελαστικά, το θέμα μου είναι ότι έχω ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ στο κομμάτι ελαστικά.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ όποιος είναι σχετικός με το κομμάτι ελαστικά ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ στην επιλογή.
Το αμάξι μου είναι το SEAT LEON 2008, 1,4 ΣΤA 125HP ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ 205/55/R16, ψάχνω για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ελαστικό για αυτό το αμάξι για ΝΟΡΜΑΛ καταστάσεις.
διαβασε τις προηγουμενες 2-3 σελιδες και ισως βοηθηθεις κατιτις.....
-
Ο χρήστης gregoryleon έγραψε:
Καλησπέρα,
Τι φορας τωρα, τι σου αρεσει και τι δε σου αρεσει...
Πες μας για τα γουστα σου! -
Για τα Κ107, Ξερει κανεις που θα τα βρω? (Δ.Θεσ/νικη)
-
Κάνε και κάτι μόνος σου.........
-
Για τα Κ107, Ξερει κανεις που θα τα βρω? (Δ.Θεσ/νικη)http://www.xo.gr/profile/profile-906885599/el/
Πες του οτι πας συστημενος απο τον Ιλαρχο με το Φοκους. Κορυφαιο παιδι ο Νικολας.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Στην περιοχη μου κι ολας...(αν κ ειμαι καρατασου) Αυτες τις μερες θα παω... Περιμενω κ το αμαξι απο την μετατροπη κ το βαψιμο κ facelift, 2-3 βδομαδες ακομη γμτ.
-
στο tyre reviews τι εννοουν με τον ορο wear;;;ευχαριστω.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στο tyre reviews τι εννοουν με τον ορο wear;;;ευχαριστω.....Καλημέρα! Είναι η φθορά
-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
στο tyre reviews τι εννοουν με τον ορο wear;;;ευχαριστω.....
Καλημέρα! Είναι η φθορά
ευχαριστω για την αμεση απαντηση......καλημερα!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]