-
Το δοκιμασα αλλα παλι δεν μου βγαζει τιποτα.
Αν ποσταρεις απο το quick reply ; -
Θα δοκιμάσω.
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν δοκίμασα quick reply και δούλεψε κανονικά. Ξαναδοκίμασα να κάνω κανονική απάντηση και μου βγάζει αυτό:Το βρηκα τι φταιει.Ειναι το viewtopic.php?f=13&t=27925&start=240#p2204356 και συγκεκριμένα η φωτο http://thecompleteself.com/blog/wp-cont ... -thing.jpg
-
Ένα ban στον κύριο που πόσταρε το ύποπτο υλικό, αν και δε βλέπω ποιος είναι, στα λινκ που έβαλες μου βγαζει την ίδια οθόνη.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ένα ban στον κύριο που πόσταρε το ύποπτο υλικό, αν και δε βλέπω ποιος είναι, στα λινκ που έβαλες μου βγαζει την ίδια οθόνη.Ο Μανοσκ το ποσταρε.Και ακριβως απο κατω εχεις κανει εσυ ποστ!!!!!
-
Wtf?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ένα ban στον κύριο που πόσταρε το ύποπτο υλικό, αν και δε βλέπω ποιος είναι, στα λινκ που έβαλες μου βγαζει την ίδια οθόνη.
Ο Μανοσκ το ποσταρε.Και ακριβως απο κατω εχεις κανει εσυ ποστ!!!!!
Wtf?
το google είναι υπεύθυνο για τους αποκλεισμούς, απλώς αυτοί δεν γίνονται άμεσα. Όταν scannάρει το site και βρει ύποπτο υλικό τότε σου βγάζει το αντίστοιχο μήνυμα το οποίο απενεργοποιείται στο επόμενο scannάρισμα και αφού το έχεις αφαιρέσει
-
Ίσως το παρακάνει λίγο η Google αλλά και αυτοί που εμπιστεύονται αυτές τις blacklists. Είχε τύχει ένα περιστατικό στο δίκτυο του οργανισμού μου, όπου 'φάγανε' το site κάποιου και ποστάρανε malware (worms κ.λπ.). Τώρα η εταιρία που εκδίδει τα SSL πιστοποιητικά μας αρνείται να εκδόσει ο,τιδήποτε για όλο το domain μας.
-
Aν ο φακελος των pm γεμισει σε περιπτωση που ερθει αλλο τι γινεται??
-
Σβήνουν τα παλαιότερα.
-
Αυτοματα ετσι??Δηλαδη δν παιζει να χαθει καποιο εισερχομενο.
-
Βασικά υπάρχουν ρυθμίσεις, αν δεις αριστερά, στα π.μ. Default χάνονται τα παλιά, ναι...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν ο φακελος των pm γεμισει σε περιπτωση που ερθει αλλο τι γινεται??Εμενα τα παει στα αποθηκευμενα ,εχει επιλογες στο ucp.php?i=pm&mode=options
-
Υπάρχει τροπος αλλαγης του Email που έχω δηλώσει στο φόρουμ? Κατα την εγγραφη μου έδωσα ένα email αλλα θελω να δηλώσω άλλο τωρα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει τροπος αλλαγης του Email που έχω δηλώσει στο φόρουμ? Κατα την εγγραφη μου έδωσα ένα email αλλα θελω να δηλώσω άλλο τωρα.ucp.php?i=profile&mode=reg_details
-
Βασίλη ευχαριστώ! Εγιναν οι αλλαγές!
-
Παρόλες τις συνεχείς προσπάθειές μου δεν λέει να με κάνει log in μέσω του opera mini , τι μπορεί να φταίει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρόλες τις συνεχείς προσπάθειές μου δεν λέει να με κάνει log in μέσω του opera mini , τι μπορεί να φταίει;απο ποιο κινητο;
-
OK έφτιαξε με σβήσιμο των cookies.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]