-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Lost connection to MySQL server during query [2013]Γενικό Λάθος
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145) [1016]http://www.karakas-online.de/EN-Book/re ... table.html
Αν δεν τρέξει κανένας χακεράς με injection ενα repair table δεν θα δούμε προκοπή
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για αναζήτηση χρησιμοποιείτε το google. Σε δυο περιπτώσεις που έψαχνα κάτι το βρήκα απ' ευθείας! -
τα ιδια παντελακη μου , τα ιδια παντελη μου ......... σέρνεται και βγαζει λαθη ολες τις ωρες της ημερας ουτε Αλβανικος σερβερ τετοιο πραγμα............. ηθελα να ηξερα εκει στις τεχνικες εκδοσεις δεν τους καίγεται καρφακι ?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για αναζήτηση χρησιμοποιείτε το google. Σε δυο περιπτώσεις που έψαχνα κάτι το βρήκα απ' ευθείας!Indeed.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
τα ιδια παντελακη μου , τα ιδια παντελη μου ......... σέρνεται και βγαζει λαθη ολες τις ωρες της ημερας ουτε Αλβανικος σερβερ τετοιο πραγμα............. ηθελα να ηξερα εκει στις τεχνικες εκδοσεις δεν τους καίγεται καρφακι ?ναι , το στομα μας σταζει μελι για δαυτους που θες να τους καιγεται και καρφι
απορω πώς δε το χουν κατεβασει τελειως
-
τα ιδια παντελακη μου , τα ιδια παντελη μου ......... σέρνεται και βγαζει λαθη ολες τις ωρες της ημερας ουτε Αλβανικος σερβερ τετοιο πραγμα............. ηθελα να ηξερα εκει στις τεχνικες εκδοσεις δεν τους καίγεται καρφακι ?Tεχνικές εκδόσεις?
-
ΟΛΟ ERRORβγαζει!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Έπαθε ένα καλό έμφραγμα αλλά επανήλθε..... ίσως....
-
-
Μάλλον το φόρουμ έχει εσωτερικό ημερολόγιο και ξέρει τι εποχή είναι και απλά παίρνει τη θερινή του άδεια!
(ας γράφουμε καμιά βλακειούλα όσο γίνεται.... γιατί μετά ούτε να το δούμε δε θα μπορούμε) -
εχετε αλλα 6' περιπου για να γραψετε/δειτε. Μετα το φορουμ θα επανελθει στη φυσιολογικη του κατασταση....
απορω γιατι εξακολουθω εγω και γραφω ακομη εδω μεσα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχετε αλλα 6' περιπου για να γραψετε/δειτε. Μετα το φορουμ θα επανελθει στη φυσιολογικη του κατασταση....απορω γιατι εξακολουθω εγω και γραφω ακομη εδω μεσα
γιατι το φορουμ ειναι πρεζα! σαν την ΑΕΚ ενα πραγμα , οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει
τωρα μου εβγαλε αυτο το καινουργιο σφαλμα : Η υποβληθείσα μορφή ήταν άκυρη. Προσπαθήστε πάλι.
-
Χθες 3-8-2010 οταν ανοιξε το φορουμ λειτουργουσε κανονικα μεχρι τις 00:05 οπου δεν μπορουσα να μπω καθολου στην σελιδα....στις 00:25 τα παρατησα.Σημερα το πρωι δουλευει παλι κανονικα.
Δεν γνωριζω τι και αν εγινε αναβαθμιση παντως απ'οτι φαινεται χρειαζεται δουλεια ακομα... -
δεν ερχονται ειδοποιησεις για νεα μηνυματα σε email.
ενημερωτικα το λεω, ξερω οτι αν φτιαξει θα ειναι απο μονο του -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ερχονται ειδοποιησεις για νεα μηνυματα σε email.
ενημερωτικα το λεω, ξερω οτι αν φτιαξει θα ειναι απο μονο τουΟυτε σε εμενα ερχονται..
Αλλα δεν πειραζει.. Ετσι δεν γεμιζει το inbox μου απο unread emails...
-
επιτελους εγινε πιο ανθρωπινη η κατασταση !!! αλλα οντως δεν ερχονται ειδοποιήσεις για τα νεα μηνυματα
-
λειτουργησε η ειδοποιηση με mail
-
αλλά σέρνεται ......
-
λειτουργησε η ειδοποιηση με mailεπιβεβαιωνω.
αλλά σέρνεται ......
επιβεβαιωνω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλά σέρνεται ......Εχει κάποια κολλήματα κατα διαστήματα αλλά καμία σχέση με την κατασταση ιδίως του τελευταίου μήνα!
Κάτι προς το καλύτερο έκανε αυτό το update.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]