-
κλείνε τα μάτια σου
-
_
Ενημερωτικά:
Χρήση του [flash][/flash] στο forum
Στο chat λειτουργεί ως εξής:
[flash=320,240]http://www.moonpod.com/board/images/misc/Asimov_Walk.swf[/flash]
Δοκιμάζοντας το ίδιο σε κάποιο μήνυμα στο forum το αποτέλεσμα ήταν:
'Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα BBCodes: [flash].'
Οπότε πιθανώς να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο μόνο στο chat...
UPDATE
Φαίνεται πως ορισμένα flash εμφανίζονται σε όλους (ή σε τουλάχιστον ένα ακόμα χρήστη εκτός από αυτόν που το πόσταρε), ενώ κάποια άλλα για να εμφανιστούν προϋποθέτουν την ύπαρξη του .swf στο cache του χρήστη (όχι σε αυτόν που το πόσταρε γιατί πιθανότατα το έχει ήδη), αλλιώς το μόνο που εμφανίζεται είναι ένα λευκό πλαίσιο.
-
Θυμίστε μου please.... Τι γίνεται αν έχουν γεμίσει τα 'εισερχόμενα' (50 από 50) και προτού προλάβουμε να τα 'καθαρίσουμε' κάποιος προσπαθήσει να μας στείλει pm?...
-
Να μας γινει αυξηση χωρου στα PMS!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Να μας γινει αυξηση χωρου στα PMS!!!!+1
-
+2
Αν μας στείλει κάτι κάποιος ενώ είναι γεμάτο το PM box, το παίρνει χαμπάρι είτε αυτός είτε εμείς??
-
Όλα θα λυθούν παιδες.
Sent from Corsair's brick
-
mirage, γνωρίζεις μήπως και την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα μου?
-
Σβήνεται το πιο παλιό μήνυμα.
-
Ακριβώς.
-
μπορω να γινω αντικαταστατης...
-
μα καλά από πότε ήτο ο μπρέικερ μοδ;;
γι'αυτό είχε πει ο σβ2 για κάποιον χρωματιστό που ήταν στη λίστα του...
ούτε καν ήξερε οτι ήτο ο ίδιος
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:shifty: μπορω να γινω αντικαταστατης...Μπορείς τεκνο μου... θες στα αλήθεια ομως να γίνεις? Για το καλό σου το λεώ...
Τέσπα, το φορουμ εκανε τον κυκλο του, εμεις τον δικο μας... ετσι ειναι αυτα...
Asses to asses...
-
Τι τελειωσαμε?? Και πως θα σου λεω ιστοριες για updates?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τι τελειωσαμε?? Και πως θα σου λεω ιστοριες για updates?Να ζητήσεις μετάθεση για το κεντρικό στην Ίωνος δραγούμη και να έρχεσαι each Friday στις συναντήσεις κι εγώ θα σε σε συστήσω στον πιο όμορφο Ήλιο που έχεις δει σε επαρχιακό κατάστημα(Βάλτα Χαλκιδικής 'τέως ΑΤΕ)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σβήνεται το πιο παλιό μήνυμα.Ακριβώς.
ΟΚ, θενκ γιου!
Οπότε δε χάνουμε το νέο, αλλά το πιο παλιό (κι ο άλλος που το έστειλε δεν καταλαβαίνει τίποτα)...
Χμμμ.... έτσι όμως αν θέλει κάποιος δε μπορεί να μας στείλει 50 απανωτά, να μας 'καθαρίσει' το inbox?!... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μα καλά από πότε ήτο ο μπρέικερ μοδ;;γι'αυτό είχε πει ο σβ2 για κάποιον χρωματιστό που ήταν στη λίστα του...
ούτε καν ήξερε οτι ήτο ο ίδιος
Τι ακριβώς έχει γίνει; Είδα και τη συζήτηση στο τσατ αλλά δεν πολυκατάλαβα..
-
είχα στη λίστα των γτπ τον σβ2, τώρα έγινε έγχρωμος.
άρθηκε αυτόματα από τη λίστα των γτπ. Γίνεται κάτι ή το κλείνουμε;
Δεν παλεύεται.
-
λίστα των γτπ
-
ενα τελευταιο μου ποστ εδω μέσα (αν και θα σβηστεί απο τα τσιρακια το παρών ποστ... οσοι προλαβουν να το δουνε):
κυριε Σ.Χ., πιάσατε ΠΑΤΟ!
Ακλαυτο πήγε το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ στα χέρια σας, ακλαυτο ηδη πηγαινει και το φορουμ με τις επιλογές σας που ήδη δώσανε δείγμα γραφής για το πόσο σέβοντε τους κανονες που ΕΣΕΙΣ θέσατε...Δεν θα μιλήσω και για αλλα πράγματα που επεσαν στην αντιληψη μου, για να μην εκθέσω ανθρώπους... απλά θα πω ενα τεράστιο ΚΡΙΜΑ.
Corsair is over and out (και στον αγυριστο μου οπως θα ελεγαν και οι νέοι τοποτηρητες)
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]