-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καλησπέρα,
εδώ και είκοσι περίπου ημέρες, ενώ είμαι συνδεδεμένος στο forum, για άγνωστο σε εμένα λόγο ξαφνικά αποσυνδέομαι.
Κάνω πάλι σύνδεση και για λίγο όλα λειτουργούν κανονικά και μετά... αποσυνδέομαι και πάλι.
Και ξανά απ' την αρχή...
Μπορώ να ζήσω με αυτό, αλλά μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να λύσω το θέμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Δοκίμασε να σβήσεις όλα τα cookies του 4tforum.gr απ'τον browser σου.
Τα έσβησα και μέχρι στιγμής δεν με έχει αποσυνδέσει.
Ευχαριστώ για την βοήθεια. -
Δεν ξέρω σε πιο άλλο θέμα μπορώ να ρωτήσω για μια απορία μου!
Τι κάνω αντί να φαίνεται ένα link να φαίνεται μια λέξη? Δηλαδή να γράφω πχ 'αυτό' και επάνω στα γραμματα να βγάζει χεράκι για να στέλνει σε κάποιο λίνκ αντί να φαίνεται '[url]...[/url]'?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω σε πιο άλλο θέμα μπορώ να ρωτήσω για μια απορία μου!Τι κάνω αντί να φαίνεται ένα link να φαίνεται μια λέξη? Δηλαδή να γράφω πχ 'αυτό' και επάνω στα γραμματα να βγάζει χεράκι για να στέλνει σε κάποιο λίνκ αντί να φαίνεται '[url]...[/url]'?
[λέξη](http://bla-bla-bla-bla)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω σε πιο άλλο θέμα μπορώ να ρωτήσω για μια απορία μου!Τι κάνω αντί να φαίνεται ένα link να φαίνεται μια λέξη? Δηλαδή να γράφω πχ 'αυτό' και επάνω στα γραμματα να βγάζει χεράκι για να στέλνει σε κάποιο λίνκ αντί να φαίνεται '[url]...[/url]'?
Πατας απο πανω το URL..
Βγαινει αυτο [url][/url],κανεις αριστερα μια θεση με το αριστερο βελακι,πατας το =,αντιγραφεις το λινκ,και μετα αναμεσα απο τα δυο url γραφεις την λεξη που θες να φαινεται
-
ή βάζεις το bbcode στον Firefox κ στα κάνει αυτόματα με μενού.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ή βάζεις το bbcode στον Firefox κ στα κάνει αυτόματα με μενού.Για εξήγησέ το μου αυτό λίγο καλύτερα σε παρακαλώ! Τι είναι αυτό που βάζω και που το βρίσκω;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
ή βάζεις το bbcode στον Firefox κ στα κάνει αυτόματα με μενού.
Για εξήγησέ το μου αυτό λίγο καλύτερα σε παρακαλώ! Τι είναι αυτό που βάζω και που το βρίσκω;;
-
Ερώτηση: Σβήστηκαν προσφάτως κάποια παλιά τοπικά (π.χ. αγγελίες που έχουν κλειδωθεί);
Και κάτι που πρόσεξα τυχαία πριν από λίγο: Σήμερα θα είχε γενέθλια ένα μέλος μας που δε βρίσκεται πια στη ζωή
Δεν είναι .. κάπως να εμφανίζεται στη λίστα γενεθλίων; -
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ερώτηση: Σβήστηκαν προσφάτως κάποια παλιά τοπικά (π.χ. αγγελίες που έχουν κλειδωθεί);Και κάτι που πρόσεξα τυχαία πριν από λίγο: Σήμερα θα είχε γενέθλια ένα μέλος μας που δε βρίσκεται πια στη ζωή
Δεν είναι .. κάπως να εμφανίζεται στη λίστα γενεθλίων;διορθώθηκε!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ερώτηση: Σβήστηκαν προσφάτως κάποια παλιά τοπικά (π.χ. αγγελίες που έχουν κλειδωθεί);Εχουν σβηστει οι αγγελιες που ειχαν τελευταια ανανεωση πριν την 1-1-2010.
viewtopic.php?f=11&t=35914&start=990#p2059310 -
Οπς... ευχαριστώ, δεν είχα προσέξει αυτή τη λεπτομέρεια
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Οπς... ευχαριστώ, δεν είχα προσέξει αυτή τη λεπτομέρεια -
αν και δεν ξερω για ποιον λετε ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον πρωην συμφορουμιτη , κουραγιο στους δικους του
Μηπως θα ηταν σωστο να ενωθουν τα κατωθι θεματα , μιας και τα δυο στην ουσια μιλανε για τους μεταναστες την Ελληνοποιηση τους και τα δικαιωματα τους ?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; - viewtopic.php?f=13&t=40951&start=1935
Μειονότητες-Ανθρώπινα Δικαιώματα Μειονοτήτων viewtopic.php?f=13&t=46171&p=2091927#p2091927
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ερώτηση: Σβήστηκαν προσφάτως κάποια παλιά τοπικά (π.χ. αγγελίες που έχουν κλειδωθεί);Και κάτι που πρόσεξα τυχαία πριν από λίγο: Σήμερα θα είχε γενέθλια ένα μέλος μας που δε βρίσκεται πια στη ζωή
Δεν είναι .. κάπως να εμφανίζεται στη λίστα γενεθλίων;Ποιος ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ερώτηση: Σβήστηκαν προσφάτως κάποια παλιά τοπικά (π.χ. αγγελίες που έχουν κλειδωθεί);
Και κάτι που πρόσεξα τυχαία πριν από λίγο: Σήμερα θα είχε γενέθλια ένα μέλος μας που δε βρίσκεται πια στη ζωή
Δεν είναι .. κάπως να εμφανίζεται στη λίστα γενεθλίων;Ποιος ?
-
Μόνο εγώ δε μπορώ να δω youtube videos σήμερα; Δεν τα εμφανίζει καθόλου σήμερα το forum.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μόνο εγώ δε μπορώ να δω youtube videos σήμερα; Δεν τα εμφανίζει καθόλου σήμερα το forum.Το βλεπεις;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]