-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Να την χαιρεσαι ΜανωληEυχαριστώ φίλε μου , να είσαι πάντα καλά και να έχεις ότι επιθυμείς!!!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χρόνια πολλά με την σειρά μου στους συνονόματους htanso και thanix.
Μανώλη να την χαίρεσαι την κοράκλα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χρόνια πολλά με την σειρά μου στους συνονόματους htanso και thanix.
Μανώλη να την χαίρεσαι την κοράκλαΚαι σε σένα εύχομαι να έχεις ότι επιθυμείς!!!!
-
Γιορτάζουν
σήμερα
Τετ 20 Ιαν 10
Ευθύμιος, Ευθύμης, Θύμιος, Θέμης, Ευθυμία, Ευθυμούλα, Θύρσος, Θύρσης, Θύρσα, Θύρση, ΦαβιανόςΧρόνια πολλά σε όλους τούς Ευθύμιους τού φόρουμ!
-
Χρονια πολλα!!!
-
Χρονια πολλα στους Ευθυμιους και τις Ευθυμιες!!!
Να χαιρομαι τον πατερα μου!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Χρονια πολλα στους Ευθυμιους και τις Ευθυμιες!!!Να χαιρομαι τον πατερα μου!
Χρονια Πολλα στους Εορταζοντες! Γιωργο Χρονια Πολλα για τον πατερα σου να τον χαιρεσαι! Φερε την τουρτα τωρα!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χρονια Πολλα στους Εορταζοντες! Γιωργο Χρονια Πολλα για τον πατερα σου να τον χαιρεσαι! Φερε την τουρτα τωρα!
Ποια τουρτα?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ποια τουρτα?
Αστα σαπια! Την τουρτα και οχι μονο σε μενα αλλα και στους συνφορουμιτες αλλα και στου διαχειριστες για να εχεις την ευνοια τους
-
Εκ μέρους των αναρίθμητων συνονώματων που κοσμούν με την παρουσία τους αυτό το φόρουμ, ένα ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές!
Γιώργο να χαίρεσαι τον πατέρα! -
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και ειδικά σε σένα Θύμιο
Να είσαι γερός φίλε -
Θυμιο, αλλαξε η μερα αλλα οι ευχες πιανονται καθε μερα.
Χρονια πολλα με υγεια -
Γιορτάζουν
σήμερα
Πεμ 21 Ιαν 10
Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Γιορτάζουν
σήμερα
Πεμ 21 Ιαν 10
Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, ΠατρούλαXρονια πολλα πατρινε
-
Ρε παιδια ξεχασαμε να πουμε χρονια πολλα στο μελος eygenios με το punto!Χρονια πολλα φιλε οτι επιθυμεις!
Επισης χρονια πολλα και στο μελος thymios για χτες.
-
Γιορτάζουν σήμερα Σαβ 23 Ιαν 10 :
Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ www.eortologio.gr -
Γιορτάζουν
σήμερα
Δευ 25 Ιαν 10
Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα -
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γρηγόρηδες!!!
Χρόνια πολλά σε HighFidelity και Κίκιζα!! Ο,τι επιθυμείτε παιδιά!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γρηγόρηδες!!!Χρόνια πολλά σε HighFidelity και Κίκιζα!! Ο,τι επιθυμείτε παιδιά!!
εγω ξερω οτι απο τοτε που ο highfidelity Πηρε την προπελα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ..... ξεμυαλίστηκε...
χρονια πολλα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γρηγόρηδες!!!
Χρόνια πολλά σε HighFidelity και Κίκιζα!! Ο,τι επιθυμείτε παιδιά!!
εγω ξερω οτι απο τοτε που ο highfidelity Πηρε την προπελα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ..... ξεμυαλίστηκε...
χρονια πολλα...
Sheer Driving Pleasure
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]