-
Πολύχρονοι οι εορτάζοντες, χρόνια πολλά Δία.
Άντε και σε εμένα, έχω γεννέθλια σήμερα.
-
Τι,τι,τι πως;
Γιορταζει ο Διας ;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ......
QUADRA ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.....
Χρονια πολλα και σε οσους αλλους γιορταζουν σημερα.....
-
Πολύχρονοι οι REALZEUS, alexel & blackpug από εορτάζοντες και ο 21Quadra. Ευχομαι ότι καλύτερο σε όλους σας!
-
Eυχαριστώ όλους από καρδιάς.
-
Ευχαριστώ πολύ κι εγώ σαν εορταζων. Εύχομαι υγεια σε ολους, εορτάζοντες και μη.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρονια σας πολλα
ακαθαρματα
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Αντεύχομαι τα καλύτερα σε σας και στις οικογένειές σας!
Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου στους Alexel, blackpug, Alxnks για την γιορτή τους και στον 21 Quadra για τα γενέθλιά του!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε ευχαριστώ αγαπητέ QsisVTS! Και σε σένα τα καλύτερα φίλε!Να ευχηθώ στον παλιόφιλο τον Αντρίκο (hunter) για τα γενέθλιά του.
Αφού δε έμαθα πως γιορτάζει και ο Ελπάσσος, του εύχομαι να γίνει άνθρωπος! Είναι νομίζω το σημαντικότερο που μπορεί να γίνει κάνεις σε αυτή τη ζωή!
Ελτασσος ειναι .
-
Για το Ελ Πάσο είναι αλλά τέσπα.
Χρόνια πολλά και καλόστριφτα στον blinkys!!!
-
Το εμότικον το έχω πάρει από το http://www.pasokfugitives.gr
-
Νόμιζα κηδεία έχουν σήμερα...
-
Νόμιζα κηδεία έχουν σήμερα...με τοσο χρημα που εχουν βγαλει....μια ζωη γιορτη εχουν....
-
Χρόνια πολλά και καλά στον αγαπητό φίλο jtblaster!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου Γιάννη!!!
Χρόνια πολλά και στον Χρήστο Λάππα!
-
Χρόνια πολλά και καλά στον αγαπητό φίλο jtblaster!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου Γιάννη!!!Χρόνια πολλά και στον Χρήστο Λάππα!
Τα αυτα και εκ μερους μου.......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Χρόνια πολλά και καλά στον αγαπητό φίλο jtblaster!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου Γιάννη!!!
Χρόνια πολλά και στον Χρήστο Λάππα!
Τα αυτα και εκ μερους μου.......
Φυσικα! Παραλειψη μου 'πατερα'...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες! Συγκεκριμένα στους φίλτατους DAP, dbekos, dimik, dmitspan, koubeast εύχομαι τα καλύτερα!!!
Επίσης χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον καλό μου φίλο τον SV2 που έχει τα γενέθλιά του και κέρασε ήδη χθες βράδυ!!!
-
Ευχαριστω παρα πολυ Αλεξανδρε....
Και απο μενα τις ευχες μου σε οσους ΟΛΟΥΣ ευχηθηκε ο Διας.....
-
Πατέρα κάθε φορά που βλέπω την υπογραφή σου χαμογελώ και σκέφτομαι την άσπρη 190 με φουλ ανάποδο!
-
Χρόνια πολλά στον DAP και σε όλους τους εορτάζοντες!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χρόνια πολλά στον DAP και σε όλους τους εορτάζοντες!!!Αργησα να μπω ,αργησα να απαντησω.....
Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]