-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τελικα οι καπνιστες ειναι ανωτερου επιπεδου ανθρωποι.
ενας καπνιστης θα σεβαστει τον διπλανο του που δεν καπνιζει και δεν θα αναψει το τσιγαρο.
ενας μη καπνιστης ομως δεν θα σεβαστει ποτε την αναγκη του καπνιστη να αναψει τσιγαρο.Αμάν με αυτή την.... 'ανάγκη'. Λες και μιλάμε για φαγητό, νερό, ή χέσιμο...
Φαντάζομαι ο 'ανώτερου επιπέδου άνθρωπος' θα έπρεπε να σέβεται και την 'ανάγκη' κάποιου που έχει ψυχολογικό πρόβλημα και ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει είναι να καίει πλαστικές μλκίες που να γεμίζουν την ατμόσφαιρα με καπνό 100 φορές πιο τοξικό από του τσιγάρου και να βρωμάνε 10 φορές χειρότερα. Ή και οποιαδήποτε άλλη 'ανάγκη' μπορεί να έχει δημιουργήσει κάποιος στον εαυτό του (αρκεί να μην είναι καρα-παράνομη).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το έκανες μόλις τώρα.
Υπερβολες...
Παρόλα αυτά, ας προσπαθήσουμε να το δούμε λογικά. Θα έκανες χιούμορ με κάποιον που αγανακτισμένος εξηγεί σε ένα μήνυμα ότι του γρατσούνισαν το καινούργιο αυτοκίνητο; Ή με κάποιον που γράφει ότι μια παρέα την έπεσε στην κοπέλα του; Όλα υστερίες είναι αν το καλοσκεφτείς, στο φινάλε, δεν έχει πεθάνει και κανείς από αυτά, έτσι δεν είναι;
Πιθανον, εξαρταται απο την περιπτωση. Δεν ειναι ολες το ιδιο.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Όλοι καλά παιδιά είμαστε. Το πληκτρολόγιο μας κάνει και ακουγόμαστε... κάπως
Από κοντά είμαι σίγουρος ότι θα λύναμε διαφορετικά το θέμα -
Παρουσία κοψιδίων;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αμάν με αυτή την.... 'ανάγκη'. Λες και μιλάμε για φαγητό, νερό, ή χέσιμο...
Και ομως, καταντα αναγκη. Δυσκολο να το καταλαβεις αλλα ετσι ειναι.
Οχι βιολογικη μεν, αλλα επικτητη και αρκετα ισχυρη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρουσία κοψιδίων;Και αυτα βλαπτουν. Θα παμε για σουσι.
-
Σούσι
Κλάσεις καλύτερο από κάθε κοψίδι -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σούσι
Κλάσεις καλύτερο από κάθε κοψίδιΝαι ναι τι να σου πω , κλασεις ανωτερο το ωμο ψαρι απο τα κοψιδια
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αμάν με αυτή την.... 'ανάγκη'. Λες και μιλάμε για φαγητό, νερό, ή χέσιμο...
Και ομως, καταντα αναγκη. Δυσκολο να το καταλαβεις αλλα ετσι ειναι.
Οχι βιολογικη μεν, αλλα επικτητη και αρκετα ισχυρη.Εύκολο είναι να το καταλάβω φίλε Σάξωνα, αυτό που είναι πιο δύσκολο είναι να δεχτώ ότι κάποιος που ΗΞΕΡΕ ότι το τσιγάρο βλάπτει και είναι εθιστικό (λες και είναι κανένα μυστικό...) έγραψε στα @@ του την υγεία του, αφέθηκε, εθίστηκε, και τώρα μας λέει ότι 'την πάτησε', δε μπορεί χωρίς τσιγάρο, και έχει την απαίτηση οι άλλοι να σεβαστούν την 'ανάγκη' του.
-
εισαι υπερ της αυστηρης μεταχειρισεις των τοξικομανων?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εισαι υπερ της αυστηρης μεταχειρισεις των τοξικομανων?Νόμιζα ότι μιλούσαμε για καπνιστές.... Καταρρέει τόσο πολύ ο καπνιστής αν δεν καπνίσει όσο ο τοξικομανής αν δεν πάρει τη δόση του?!.....
Για να σου απαντήσω πάντως, αν η 'ανάγκη' τους, που τη δημιούργησαν οι ίδιοι, από δική τους επιλογή, με επιβαρύνει με οποιοδήποτε τρόπο, δε θα δεχτώ τυχόν απαίτησή τους να την εξασκήσουν ελεύθερα δίπλα μου ως απολύτως λογική.
-
εγω παντως δε νιωθω και πολυ καλα χωρις τη δοση μου..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως δε νιωθω και πολυ καλα χωρις τη δοση μου.. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
αυτό που είναι πιο δύσκολο είναι να δεχτώ ότι κάποιος που ΗΞΕΡΕ ότι το τσιγάρο βλάπτει και είναι εθιστικό (λες και είναι κανένα μυστικό...) έγραψε στα @@ του την υγεία του, αφέθηκε, εθίστηκε, και τώρα μας λέει ότι 'την πάτησε', δε μπορεί χωρίς τσιγάρο, και έχει την απαίτηση οι άλλοι να σεβαστούν την 'ανάγκη' του.Aυτο δεν μπορω να το καταλαβω και εγω. Η μεγαλυτερη μαλακια που εχω κανει.
Μακαρι να μην το αρχιζα ποτε...Εντωμεταξυ:
Το 3ημερο, εφυγα απο την πολη και ελιωνα στην παραλια. Οσο ήμουν χαλαρος διπλα στο κυμα, η 'αναγκη' για τσιγαρο ειχε μειωθει. Σε 2 ωρες καπνισα μονο 2 τσιγαρα!
Λιγο η 'αθληση' (κολυμπι, ρακετα, βολευ) λιγο η ηρεμια... -
εγω μονο οταν παιζω παιχνιδια στο pc μπορει να κλεισω απειρες ωρες χωρις τσιγαρο, στη παραλια κανω κανονικα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
joe bar team και έχω την αίσθηση ότι χρησιμοποιήθηκαν για να υπερασπιστούν τους καπνιστές. Κατάλαβα λάθος;
λαθος
γεινκα αυτο που με εξοργιζει αφάνταστα δεν ειναι να πει καποιος 'ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω κ να μην καπνίζω, ακομα κ αν ξερω οτι ενοχλώ αρκετό κοσμάκη' αλλά το να προσπαθεί με τους πιο ηλιθιους λογους να πεισει οτι αυτός κατεχει τη γνώση και ο αλλος όχι.
ειναι σαν να βλεπεις μια φωτογραφια της Γης απο το διάστημα και να σου λενε 'εγω τη βλεπω καπως τετραγωνισμενη, σιγουρα δεν ειναι στρόγγυλη'
βεβαια κι αυτοι χρειάζονται στην κενωνία, αλλιώς θα ημασταν πραγματικά χαμένοι
-
πεστα πεστα να καταλαβει ο ανθρωπος οτι σας ενωνει η κοινη αντιπαθεια προς το ατομο μου
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γεινκα αυτο που με εξοργιζει αφάνταστα δεν ειναι να πει καποιος 'ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω κ να μην καπνίζω, ακομα κ αν ξερω οτι ενοχλώ αρκετό κοσμάκη'
Εμενα με εξοργιζει αφανταστα το να πιστευει καποιος οτι υπαρχει μονο ασπρο-μαυρο:
(βεβαια κι αυτοι χρειάζονται στην κενωνία, αλλιώς θα ημασταν πραγματικά χαμένοι)ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω κ να μην καπνίζω, ακομα κ αν ξερω οτι ενοχλώ αρκετό κοσμάκη
ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω κ να καπνίζω, ακομα κ αν ξερω οτι δεν ενοχλώ αρκετό κοσμάκη
ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω κ να μην καπνίζω, αλλα δεν ξερω οτι ενοχλω αρκετο κοσμακη
ρε παιδιά εγώ βγαινω κ καπνίζω, και δεν ενοχλω κανεναν.
ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω γενικα
ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω κ να μην καπνίζω επειδη μου το απαγορευουν μετα απο 20 χρονια καπνισματος
ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ-δε θελω-δε γουστάρω να βγαινω , ακομα κ αν ξερω οτι εξω δεν καπνιζουν
κτλ κτλ κτλ
Ο νοων νοειτω.
Υ.Γ.
Η γη δεν ειναι ακριβως στρογγυλη... -
Η γη όντως δεν είναι ακριβώς στρογγυλή, αλλά το σχήμα της δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]