-
Γίνατε γνωστες με μερικούς μήνες θητεία ψάρακες? Ολοι στην Καλλιόπη του σπιτιού σας αυριο! Αιντε μη σας ξαναφερω πάλι στο'' θηρίο'' να σας φάει!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ετοιμασε Mp3, PSP, κινηταστο κέντρο εκπαίδευσης δεν τα παίρνεις, μόνο όταν πας σε στρατόπαιδο, σωστά?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γίνατε γνωστες με μερικούς μήνες θητεία ψάρακες? Ολοι στην Καλλιόπη του σπιτιού σας αυριο! Αιντε μη σας ξαναφερω πάλι στο'' θηρίο'' να σας φάει!Μερικοί μήνες είναι παραπάνω από αρκετοί
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ετοιμασε Mp3, PSP, κινητα
στο κέντρο εκπαίδευσης δεν τα παίρνεις, μόνο όταν πας σε στρατόπαιδο, σωστά?
Στο κέντρο δεν έχεις και πολύ χρόνο , ούτε ξέρεις με τι κουμασια θα είσαι , αρα κάθεσαι στα αυγά σου με το παλιο κινητό
-
μου είχανε πει ότι σε ελέγχουν να μην έχεις κινητό με κάμερα κλπ
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μου είχανε πει ότι σε ελέγχουν να μην έχεις κινητό με κάμερα κλπΑν το χεις πάνω σου κανείς δε σε ψάχνει , ειδικά αν εχεις και κανα μπουρδέλο μαζί σου να τους δείξεις
Επίσης δύσκολα θα ασχοληθεί καραβανάς με αυτο το θέμα
Επίσης άμα πέσεις σε κανα καλό τυπα και να το δει κατά τον 'έλεγχο' χέστηκε
Πάντως σωματικό έλεγχο μόνο σε σκοπιά μπορεί να σου κάνουν , διαφορετικά ο,τι και να κουβαλάς πάνω σου δε σε ψάχνει κανείς
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάντως σωματικό έλεγχο μόνο σε σκοπιά μπορεί να σου κάνουν ,
δλδ στη σκοπιά μόνο κανένα mp3 και μόλις δεις τον άλλο με το φακό να έρχεται, πέταμα στους θάμνους
Αν βρουν κινητο στη σκοπιά το κατάσχουν?
-
Το mp3 δεν απαγορεύεται ,εκτός αν σε πιάσουν να ακούς μουσική σε ώρα υπηρεσίας..
το κινητό οι μπαφοι και το αλκοόλ απαγορεύονται
Εκεί θεωρητικά πας και στρατοδικείο (τραβηγμένο από τα μαλλιά )Βέβαια σωματικό έλεγχο (δηλαδή άδειασε τσέπες μη φανταστείς ) , είναι πολύ σπάνιο να σου τύχει
Το πλέον πιθανό σενάριο είναι να σε πιάσουν να μιλάς στο κινητό και να φας κάποια κράτηση , ααααντε και καμιά φυλακή
-
Το mp3 δεν απαγορεύεται ,εκτός αν σε πιάσουν να ακούς μουσική σε ώρα υπηρεσίας..
το κινητό οι μπαφοι και το αλκοόλ απαγορεύονται
Εκεί θεωρητικά πας και στρατοδικείο (τραβηγμένο από τα μαλλιά )Βέβαια σωματικό έλεγχο (δηλαδή άδειασε τσέπες μη φανταστείς ) , είναι πολύ σπάνιο να σου τύχει
Το πλέον πιθανό σενάριο είναι να σε πιάσουν να μιλάς στο κινητό και να φας κάποια κράτηση , ααααντε και καμιά φυλακή
Μπορεί και να σε ψαρώσουν όπως π.χ τον κολλητό μου όταν κάναμε μαζί σκοπιά....όταν του είπε ο αξκος μετά την αναγνώριση 'δως μου το κινητό σου να πάρω ένα τηλέφωνο τον ΑΞΕΠ' ο βλάκας έπιασε κατευθείαν την τσέπη του και μετά σκέφτηκε τι πάει να κάνει εγώ με τον αξκο είχαμε πέσει κάτω από τα γέλια. Ευτυχώς ήταν ωραίος ευτραφής τύπος με μουστάκι, λοχαγός από ΣΜΥ, ότι πρέπει περίπτωση για ταβέρνα-ρετσίνες με κοψίδια και να σου λέει ιστορίες
-
Λογαγοι από ΣΜΥ = επικό κάψιμο
Είχα έναν στο πόστο μου καθημερινά και ρίχναμε τρελό γέλιο
Και ο δικός μου έτσι ήταν μουστάκι τεράστιο , κρασιά , ξενύχτια , λιώσιμο στα μπαρ και τα μπουζούκια
Τρελή ατομάρα :metallo:
-
Λογαγοι από ΣΜΥ = επικό κάψιμοΕίχα έναν στο πόστο μου καθημερινά και ρίχναμε τρελό γέλιο
Γενικα οσοι γινονται Αξκοι και ειναι απο ΣΜΥ ειναι τα καλυτερα ατομα By far απο τους αλλους που το παιζουν βαρια πεπονια λογω Ευελπιδων.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Στο κεντρο οπως σωστα αναφερει ο Γιωργος καλυτερα ειναι να μην τα παρεις, παρε μια μπακατελα κινητο και το καλο αστο κρυμμενο για να βγαζεις ωραιες φωτο με τις σειρουλες σου και να γινεται ο χαβαλες . Γιωργο πως δεν εχεις χρονο στο κεντρο? Εγω στο ΚΕΤΘ απο το ξυσιμο ειχα διαβασει ακομα και την ιεραρχια λογω βαρεμαρας .
-
Οταν καποιος θελει να σε χωσει θα του πετας την μαγικη λεξη: Ειμαι σε καθαριοτητα πιανει 99% .Οταν το ακουνε αυτο κατι παθαινουν και σε αφηνουν στην ησυχια σου, το 1% που θα σε χρησιμοποιησει μαλλον θα εχει μεγαλη αναγκη
-
Από σμυ έχω δει και τους πιο παπαρες , ομως γενικά είναι κυριλλέ
Άμα περάσουν και το βαθμό του υπολοχαγού , σημαίνει ότι έχουν καεί από το πολύ στρατό και μάλλον γίνονται θεοί
Ο δικός μου όταν ήταν μέσα κόσμος (πολίτες ) και έπαιζε σημαία μου φώναζε προσοχή , βαραγα κι εγώ πόδι και ψάρωναν οι άλλοι και κάθονταν κι αυτοί προσοχή
Μετά κοιτούσε από τα στορια αν κάθονται τέντα και μου λεγε με καμάρι 'τους ψαρωσα'Όταν έκανε επόπτης στο προς επιθεώρηση πάντα κοιτούσε μια δυο κάννες και την επομένη με ρωτούσε 'τους ψαρωσα?'
Γενικά φουλ χαβαλές
Στην ερώτηση αν επιτρέπεται το κάπνισμα , η απάντηση ήταν μόνιμα 'οχι απλά επιτρέπεται , επιβάλλεται ' -
Στο κεντρο οπως σωστα αναφερει ο Γιωργος καλυτερα ειναι να μην τα παρεις, παρε μια μπακατελα κινητο και το καλο αστο κρυμμενο για να βγαζεις ωραιες φωτο με τις σειρουλες σου και να γινεται ο χαβαλες . Γιωργο πως δεν εχεις χρονο στο κεντρο? Εγω στο ΚΕΤΘ απο το ξυσιμο ειχα διαβασει ακομα και την ιεραρχια λογω βαρεμαρας .
Έχεις , αλλά όχι και να παίξεις με την ησυχία σου
Μάλλον ξεχνάς τις 10 αναφορές τη μέρα (ίδια ιλη ήμασταν , αρα τα ίδια περάσαμε ), μου είχαν σπάσει τα @@
Στη μονάδα έπεφτε πολύ καλύτερο αραγμαΕιδικά στο τέλος της θητείας μου που αραζαμε σε πριβε χώρους με a/c σουβλάκι και τσίπουρο είχες τη σωστή ησυχία
-
Λογαγοι από ΣΜΥ = επικό κάψιμο
Είχα έναν στο πόστο μου καθημερινά και ρίχναμε τρελό γέλιο
Γενικα οσοι γινονται Αξκοι και ειναι απο ΣΜΥ ειναι τα καλυτερα ατομα By far απο τους αλλους που το παιζουν βαρια πεπονια λογω Ευελπιδων.
Βασικά οι χειρότεροι είναι αυτοί που έχουν πάει και ΣΜΥ και Ευελπίδων μετά......μιλάμε για μεγάλα κόμπλεξ, και για έναν περίεργο λόγο έπεφτα πάνω τους στην θητεία μου, μάλλον γιατί με έβλεπαν ως τον μόνο δόκιμο που θα την παλέψει μαζί τους
Τώρα που το θυμήθηκα....ξέρει-θυμάται κανένας γνώστης αν στις Ασκήσει Πυκνής Τάξης και Λογχομαχίας αναφέρεται ότι κατά την διάρκεια οπλασκήσεων πρέπει να φέρεται πάντα το κράνος?
Είχα σκοτωθεί με τον λοχαγό μου γιατί με έβαλε μετά την εκπαίδευση να κάνω οπλασκήσεις στον λόχο μέχρι να πάνε για φαγητό (μεσημερίάτικα ), τους έβαλα λοιπόν όπως ήταν με κράνος-όπλο-εξάρτηση κάτω από μια σκιά δέντρου σε παράταξη (εγώ έκατσα στον ήλιο) και τους άρχισα στα παραγγέλματα. Περνάει ο λοχαγός από εκεί και αρχίζει να ωρύεται γιατί δεν τους είπα να βγάλουν τα κράνη μέσα στην ζέστη κλπ κλπ, του απάντησα ότι για λόγους προστασίας (σε περίπτωση που ξεφύγει κανένα όπλο στο παρουσιάστε π.χ) δεν προβλέπεται Τον άκουσε όλο το στρατόπεδο
Ήθελα να το βρω μετά να του το τρίψω αλλά δεν είχα το εν λόγω εγχειρίδιο -
γινεται να πας ΣΜΥ και ευελπιδων μετα?
εγω ηξερα οτι οι ΣΜΥ μολις αρχισουν τα αστερια περνουν καποια σχολεια που οι αλλοι εχουν ηδη περασει στην ευελπιδων ή πιο νεοι για να ειναι σε θεση υποτιθεται να κανουν τα ιδιαο δικος μου πχ ενω ηταν καποιο καιρος λοχαγος, του ηρθε χαρτι για να παει σε σχολειο οπου θα μαθαινε στα γεραματα να διοικει λοχο
-
γινεται να πας ΣΜΥ και ευελπιδων μετα?
εγω ηξερα οτι οι ΣΜΥ μολις αρχισουν τα αστερια περνουν καποια σχολεια που οι αλλοι εχουν ηδη περασει στην ευελπιδων ή πιο νεοι για να ειναι σε θεση υποτιθεται να κανουν τα ιδιαο δικος μου πχ ενω ηταν καποιο καιρος λοχαγος, του ηρθε χαρτι για να παει σε σχολειο οπου θα μαθαινε στα γεραματα να διοικει λοχο
Ναι δίνουν κατατακτήριες αλλά σαν ειδική κατηγορία μόλις τελειώσουν την ΣΜΥ. 6 χρόνια στο γεντι κουλέ (στρ Σχολή), δεν παλεύεται εκτός αν έχεις μεγάλο κόμπλεξ με την ιεραρχία και τους βαθμούς
Άλλο η βαθμολογική εξέλιξη στην ΣΜΥ, για να γίνεις ανθυπολοχαγός πρέπει να έχεις καμιά 20αρια χρόνια υπηρεσία...ταγματάρχης αποστρατεύεσαι -
δε το ηξερα οτι μπορει να παιξει τετοια φαση.. οντως χαρα στο κουραγιο τους.. πρεπει να εχουν τρελο ψωνιο για να κανουν τοσα χρονια
απο τους κανονικους παντως ελαχιστοι φτανουν ταγματαρχες , δεν εχω δει ουτε εναν , εχω ακουσει μονο
2 λοχαγους εχω δει και μπολικους υπολοχαγους που συνηθως σκεφτονταν να τη κανουν
αυτοι πλακα πλακα οσο και να κατσουν λιωνουν στην υπηρεσια δεν ηρεμουν ποτε
ο εμθ θα κανει σε καποια φαση μονο ΑΥΔΜ και ολη μερα θα τη πεφτει για υπνο αμα γουσταρει (αντε θα βγαινει και μια βολτα μες στο βραδυ αν τον ενοχλησουν παρα πολυ)
αυτος απο τη ΣΜΥ αφου τα κανει ολα (σκοπιες περιπολα κτλ και ΑΥΔΜ μονο ως αλχιας, ανθυπας και ισως ανθυπολοχαγος) , μολις παρει αστερια θα τον χωνουν εποπτη μεχρι τελους και θα εχει ολες τις ευθυνες μαζεμενες
αν και τωρα που το σκεφτομαι εχω πετυχει μεχρι και συνταγματαρχη να κανει εποπτης
(ατομαρα ομως )
συνηθως ομως μεχρι ανχηδες εβλεπα και στην 24 μονο λοχαγους και αααντε κανα ταγματαρχη , οι πιο πανω τιποτα
ο σμυ ομως που δεν παει παραπανω θα κανει συνεχεια -
δε το ηξερα οτι μπορει να παιξει τετοια φαση.. οντως χαρα στο κουραγιο τους.. πρεπει να εχουν τρελο ψωνιο για να κανουν τοσα χρονιααπο τους κανονικους παντως ελαχιστοι φτανουν ταγματαρχες , δεν εχω δει ουτε εναν , εχω ακουσει μονο
2 λοχαγους εχω δει και μπολικους υπολοχαγους που συνηθως σκεφτονταν να τη κανουν
αυτοι πλακα πλακα οσο και να κατσουν λιωνουν στην υπηρεσια δεν ηρεμουν ποτε
ο εμθ θα κανει σε καποια φαση μονο ΑΥΔΜ και ολη μερα θα τη πεφτει για υπνο αμα γουσταρει (αντε θα βγαινει και μια βολτα μες στο βραδυ αν τον ενοχλησουν παρα πολυ)
αυτος απο τη ΣΜΥ αφου τα κανει ολα (σκοπιες περιπολα κτλ και ΑΥΔΜ μονο ως αλχιας, ανθυπας και ισως ανθυπολοχαγος) , μολις παρει αστερια θα τον χωνουν εποπτη μεχρι τελους και θα εχει ολες τις ευθυνες μαζεμενες
αν και τωρα που το σκεφτομαι εχω πετυχει μεχρι και συνταγματαρχη να κανει εποπτης
(ατομαρα ομως )
συνηθως ομως μεχρι ανχηδες εβλεπα και στην 24 μονο λοχαγους και αααντε κανα ταγματαρχη , οι πιο πανω τιποτα
ο σμυ ομως που δεν παει παραπανω θα κανει συνεχειαΞέρω ξέρω....2 βδομάδες στο 424 έκανε ο πατέρας μου όταν θέλησαν να του χρεώσουν ΚΑΙ την ΛΑΦ
Βέβαια μετά μου είπε (γιατί ήμουν μακριά) ότι έκανε επίτηδες θέατρο για να την γλιτώσει για κανα 2 μήνες μέχρι να αποστρατευτεί
Περί Θητείας [#3]