-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ξερω αν το παρετε ως αστείο ή σοβαρό αλλα μια απο τις πάγιες τακτικές των στρατιωτικων νοσοκομείων ειναι να κρατουν-- εως εκει που μπορουν βεβαια-- ,παραπανω τους ασθενείς για ειδικευση,εμπειρία σε νεους γιατρούς!
αυτό που γράφει είναι το λιγότερο γελοίο και δεν έχει κανένα νόημα
μη ζητήσεις να σου εξηγήσω γιατί, βαριέμαι (και δεν πρόκειται να καταλάβεις)
(εδιτ - τα ορθογραφικά μου μέσα)
Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι προσβλητικός προς άλλο μέλος του φορουμ...
δεν ξερεις ποσο ειρωνας ειναι ο μπουγατσας...εχει σκοτωσει πρασινο μαμπα με ενα βλεμμα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δεν ξερεις ποσο ειρωνας ειναι ο μπουγατσας...εχει σκοτωσει πρασινο μαμπα με ενα βλεμμα..
εχει αυτο το μετεωρο βλεμα της γελαδας, που σκοτωνει χαλαρα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν ξερω αν το παρετε ως αστείο ή σοβαρό αλλα μια απο τις πάγιες τακτικές των στρατιωτικων νοσοκομείων ειναι να κρατουν-- εως εκει που μπορουν βεβαια-- ,παραπανω τους ασθενείς για ειδικευση,εμπειρία σε νεους γιατρούς!
αυτό που γράφει είναι το λιγότερο γελοίο και δεν έχει κανένα νόημα
μη ζητήσεις να σου εξηγήσω γιατί, βαριέμαι (και δεν πρόκειται να καταλάβεις)
(εδιτ - τα ορθογραφικά μου μέσα)
Ε,τωρα τι θες να σε ρωτησω αν εχεις παει σχολείο?
Και μην μου πεις οτι ξερεις τι γινεται στα νοσοκομεια του στρατου απο μια θητεία φιλου σου ή δικη σου .Και μαλιστα σε μενα που εχω μια ζωη που μπαινω βγαινω εκει μεσα .Πιες το γαλα σου που θα πεις οτι δε θα καταλάβω.
Εχεις πολλα καρβελια να φας φιλαρακο!Οι γιατροι τα λενε αυτα και οχι εγω .Κοπρεντε!
Και σε σενα και τα βιβλια σου δεν προκειται να τα βρεις!
Και μην χτυπιεσαι και σε χασει η μανα σου!
Εμαθες και τι εχει νοημα κιολας! Αλλα τι να μας πεις απ'την ζωη σου . Και του χρονου!
Και φυσικα μπορω να σου πω και ποιος το ειπε τι θεση (ανωτερη) στην ιατρική εχει και για ποιο τομεα.Αλλα κατ'ιδιαν γιατι εδω δεν πρεπει.
Ξερολες παιδαρελια εσυ και ομοιοί σου! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ε,τωρα τι θες να σε ρωτησω αν εχεις παει σχολείο?
Και μην μου πεις οτι ξερεις τι γινεται στα νοσοκομεια του στρατου απο μια θητεία φιλου σου ή δικη σου .Και μαλιστα σε μενα που εχω μια ζωη που μπαινω βγαινω εκει μεσα .Πιες το γαλα σου που θα πεις οτι δε θα καταλάβω.
Εχεις πολλα καρβελια να φας φιλαρακο!Οι γιατροι τα λενε αυτα και οχι εγω .Κοπρεντε!
Και σε σενα και τα βιβλια σου δεν προκειται να τα βρεις!
Και μην χτυπιεσαι και σε χασει η μανα σου!
Εμαθες και τι εχει νοημα κιολας! Αλλα τι να μας πεις απ'την ζωη σου . Και του χρονου!
Και φυσικα μπορω να σου πω και ποιος το ειπε τι θεση (ανωτερη) στην ιατρική εχει και για ποιο τομεα.Αλλα κατ'ιδιαν γιατι εδω δεν πρεπει.
Ξερολες παιδαρελια εσυ και ομοιοί σου!Μπορείς να μου το στείλεις με πμ να το χω για την προσωπική μου συλλογή;
Άσχετε, ημιμαθή συμφορουμά, έχει νόημα να κάνεις περισσότερες εισγαγωγές για εκπαιδευτικούς σκοπούς (φυσικά υπό τον όρο ότι ξύνεις τα @@ σου και δεν έχεις κανονικά περιστατικά, τύπου 424), αλλά δεν έχει νόημα να τα κρατάς για περισσότερες μέρες, καθώς ότι έχεις να μάθεις σε ένα ανύπαρκτο περιστατικό, το μαθαίνεις στις 1-2 πρώτες μέρες νοσηλείας. Τις υπόλοιπες απλα το κρατάς για να του δώσεις πιο εύκολα πολυήμερη αναρρωτική.
Αλλά εσύ ΞΕΡΕΙΣ, είσαι ο ΚΟΠΡΕΝΤΕΣ.
(ρώτα με αν έχω πάει σχολείο, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
-
Ειναι τουλαχιστον χαζο να προσπαθεις να αποδειξης κατι που δεν κατεχεις.(πως νιωθεις τωρα )
Αν σε βαλω ψυχασθενη ποσο θα σε κρατησουν? Το ξερεις και αυτό! Κοβεσαι παιδι μου .Τον Σεπτεμβριο με τον κηδενονα σου!
Οσον αφορα τον άλλο ομοιο σου και επειδη δεν ειμαστε στα περι θρησκείας επιφυλάσομαι για αλλη φορα να του εξηγησω γιατι θεωρω αρλουμπες το περι πιθανοτητων για πεπρωμενο σε σχέση με την θρησκεία.
Το πμ μου ειναι ορατο αλλα οτι και να σου πω δεν θα καταλάβεις γιατι απλα δεν έχεις ιδεα τι μπορει να γινει γυρω σου και πιο πολύ στο στρατό.Δεν παει η λογική σου επειδή δεν φτανει.Και ειναι φυσικο αυτο αφου δεν εχεις δει τιποτα.
Γι'αυτο ας μην συνεχισουμε και ας προσεχουμε αυτα τα υφακια οκ?
Αν θες και μπορεσω και εγω έλα στην συναντηση του φορουμ να σου πω οτι δεν εχεις δει εκει που εχεις πάει!
Οσον αφορα το σχολειο αυτο ειναι γελοίο και πραγματικα αναξιο σχολιασμού.Το ανεφερα για να δεις τι ωραια ειναι να σου το λέει κάποιος.Ωραια δεν είναι? Ειδες ποσο ανεβαζει το κυρος των συνομιλιτών? Αλλα ξεχασα εσυ πηγες σχολειο ενω εγω οχι! Ξυπνα αγορι μου και πιασε το νοημα της ζωης πρωτα και μετα των επιστημονων και των βιβλίων τους.
Μην μπερδευεις το μυαλο σου .Παντα μαθαινεις στη ζωη οπως ολοι μας.Δεν τα ξερουμε ολα.Μαθε οτι δεν εξηγουνται ολα απο τα βιβλία.
Μαθε να σεβεσαι την γνωμη του αλλου και ας ειναι οτι να΄ναι για σενα.
Δεν ειναι του παροντος αλλα το οτι μερικα τα περνω έτσι στην ελαφρα δεν σημαινει οτι δεν τα βλεπω!Ωραία, για χαλαρώστε τώρα... Breathe-in, Breathe-out, Breathe-in, Breathe-out. Ετσι [Mod]
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δύσκολη η δουλειά του καραβανά.
Ενα απο τα πιο κοινωνικά παρασιτικά 'επαγγέλματα' ever...με τι ασχολείσαι έλληνα ; για πες μας...
-
Ωραία, για χαλαρώστε τώρα... Breathe-in, Breathe-out, Breathe-in, Breathe-out. Ετσι [Mod]
μηνύματα αγάπης στο φόρουμ
κουπέα μην έχεις κόμπλεξ με τη μόρφωσή σου, δεν περιστρέφονται όλες οι κουβέντες μας γύρω απ' αυτό
-
Γιατι να έχω κομπλεξ φιλε μου? Μηπως γιατι η σπουδες της δουλειας μου δεν με βοηθησαν να τα βγαλω περα ολα τα χρονια και με τιμες μαλιστα!
Σου εξήγησα το θεωρω αναξιο λόγου αυτο που λές γιατι απλα δεν στεκει.
Αλλά τελος .Πιστευε οτι θες περι θητείας και μη αλλα μεχρι εκεί!
Να'μαστε καλα και ας προσεχουμε.
Όλοι μας!
Την περιπτωση που εγραψα με τον νεοσυλλεκτο που πηρε απο την ψυχιατρική με το ζορι αναβολή ι1 επειδη τον χτυπησε αλλος νεοσυλλεκτος και το ανέφερε σου λέει κατι?
Και απλά επειδη μιλησαμε με το παλικάρι και ηταν ετοιμο να τα σπασει εκει επειδη ηθελε να υπηρετησει σου λεω οτι αυτο δεν ηταν τιποτα μπροστα σε άλλα περιστατικά .
Επισης σε πληροφορώ οτι εκει υπάρχουν ηδη ειδικευομενοι γιατροί εκτος πα και για το χατηρι τους ο μικρος καθησε 10 μερες χωρις να έχει τιποτα .
Καθε πρωι ερχονταν αυτοι οι ειδικευόμενοι με την διευθυντρια για να του κανουν ψυχιατρικης φυσεως ερωτησεις για εμπειρία.Και μαλιστα χωρις ουσιαστικά να τον εχει δει ο υπευθυνος στρατιωτικος γιατρος ο οποίος εβαζε τον ειδικευομενο να τον ρωτησει απλα και μονο τι έγινε!
Και αυτο παλι δεν ειναι τιποτα .
Εχεις πολλα να μάθεις ! -
Δεν ξερω αν το παρετε ως αστείο ή σοβαρό αλλα μια απο τις πάγιες τακτικές των στρατιωτικων νοσοκομείων ειναι να κρατουν-- εως εκει που μπορουν βεβαια-- ,παραπανω τους ασθενείς για ειδικευση,εμπειρία σε νεους γιατρούς!Έτσι όπως το γράφεις είναι παρεξηγίσιμο. Εγώ σαν ασθενής στρατιωτικού νοσοκομείου 2 φορές και τακτικός τους θαμών καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί το είδα με τα μάτια μου.
Ούτως ή άλλως τα στρατιωτικά νοσοκομεία (πλην 424 που και αυτό προσεχώς θα αρχίσει να δέχεται κόσμο) είναι τίγκα από κόσμο, περιστατικά και εισαγωγές και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουν εντελώς περιττές μόνο και μόνο για να έχουν υλικό για τους ειδικευόμενους.
Το ότι 'αξιοποιούν' κάθε περιστατικό που μπορούν για την καλύτερη εκπαίδευση των ειδικευόμενων τους είναι γεγονός. Κάτι που υποψιάζομαι αλλά δεν θα θελα να γνωρίζω -επειδή χειρουργήθηκα 2 φορές- είναι ότι κάθε χειρουργείο αποτελεί και μάθημα για τους ειδικευόμενους... Κάπου πρέπει να μάθουν και αυτοί, αρκεί να μην το ξέρει ο ασθενής. -
Ενταξει το παιδι πηρε 6 μηνες αναβολή με την λογική,,,,,πήγαινε σπιτι ξεκουρασου ,ξεχνα οτι έγινε και ελα να υπηρετήσεις.
Ούτε ο ιδιος δεν κατάλαβε πως και γιατί πηρε αναβολή και πιο πολύ το λογο που τον πήγαν στην ψυχιατρική για τοσο μεγαλο διαστημα χωρις μια σύσταση τουλαχιστον ιατρική και μονο με τις τυπικες ερωτήσεις των πιτσιρικάδων ειδικευόμενων τυπου ,,,,,κοιμήθηκες καλά?,,,,
Εκει που ηταν δεν ειχε πανω απο 7 με 8 ασθενείς.Πολυ λίγοι.Την ευκαιρια βρηκαν οι γιατροι για εκπαίδευση.Περιττο να σου πω οτι δεν ειχε ουτε βρακι να φορεσει το παιδι αφου το εφεραν κατευθειαν απο την Τρίπολη.Χωρια την ψυχολογικη πίεση αφου δεν τον αφησαν να βγει εξω απο την κλινική ουτε 1 λεπτό και είχε και κατι περίεργους δίπλα του!Φρικαρε ο ανθρωπος!
Μιλησε μου για λογική μετα .
Δεν γινεται να μπουν στο μυαλό μου καποιοι φοιτητες ή πρωην φανταροι και το ξερω .Αφηνω κενα νομιζοντας οτι με καταλαβαίνουν.Συμφωνω σε αυτό.
Αυτο που δεν καταλαβαίνουν πολλοί ειναι οτι οταν μια υπηρεσια θελει μπορει και κανει τα πάντα! Ακομα και με την ψυχολογια των ανθρωπων στην προκειμενη περίπτωση. -
Δεν γινεται να μπουν στο μυαλό μου καποιοι φοιτητες ή πρωην φανταροι και το ξερω
δύσκολο ως ακατόρθωτο, το παραδέχομαι
Δεν θα θελα να δώσω συνέχεια, αλλά δεν κρατιέμαι.
έγραψα κάτι και το έσβησα πριν πατήσω την υποβολήδε βαριέ
-
Μετά το στρατιωτικό έγινες χείρων είρων των χοίρων (μαλακία, μου κατέβηκε ρίμα και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας ).
-
Πάντως όταν είχα πάει στο Στρατιωτικό της Λάρισας (414? ) για το διάφραγμά μου, με είχαν εκεί 2 ώρες και ασχολούνταν κάμποσοι μαζί μου. Από έναν ταγματάρχη ('παιδί μου πες μου σε παρακαλώ, δείξε μου πώς διάολο αναπνέεις με τέτοια μύτη?') μέχρι κάτι νεαρούς και είχαν σκύψει όλοι πάνω μου σαν να χα μύτη...εξωγήινου
Πιστεύω οτι αυτό που λέει ο coupeas ίσως έχει εφαρμογή σε ορισμένες περιπτώσεις
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά το στρατιωτικό έγινες χείρων είρων των χοίρων (μαλακία, μου κατέβηκε ρίμα και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας ).δεν είμαι καν σίγουρος ότι το κατάλαβα (μπορεί να μου το εξηγήσει ο κουπεύς βέβαια )
thymios
το 414 δεν έχει καν ειδικευόμενους, φανταρογιατροί θα ταν (και ναι είμαι σίγουρος ότι αυτοί σου έκαναν την επέμβαση μην ακους τι σου είπαν μόλις ξύπνησες ) -
Μετά το στρατιωτικό έγινες χείρων είρων των χοίρων (μαλακία, μου κατέβηκε ρίμα και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας ).
δεν είμαι καν σίγουρος ότι το κατάλαβα (μπορεί να μου το εξηγήσει ο κουπεύς βέβαια )
thymios
το 414 δεν έχει καν ειδικευόμενους, φανταρογιατροί θα ταν (και ναι είμαι σίγουρος ότι αυτοί σου έκαναν την επέμβαση μην ακους τι σου είπαν μόλις ξύπνησες )το 414 ΣΝΕΝ είναι στην Πεντέλη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 414 ΣΝΕΝ είναι στην Πεντέλη.
mea culpa
νόμιζα ότι ήταν το νοσοκομείο της λάρισας (404 λέγεται αυτό τελικά) -
το 414 ΣΝΕΝ είναι στην Πεντέλη.
mea culpa
νόμιζα ότι ήταν το νοσοκομείο της λάρισας (404 λέγεται αυτό τελικά)http://www.3suisses.fr/portail3s_img/3S ... /41107.jpg
-
Δεν μου έκαναν εγχείρηση εκεί μέσα-τρελός είσαι?? Έξω πήγα την έκανα, έσκασα ένα (μικρό) φακελάκι, η μύτη μου έγινε χειρότερη και πλέον το ένα ρουθούνι έχει να αναπνέυσει από τότε που διεκδικούσαμε πρωτάθλημα Καλά να πάθω
τουλάχιστον η αναισθησιολόγος ήταν
Πάντως εκτίμησα το γεγονός οτι ο ταγματάρχης εξηγούσε στα παιδιά εκεί πόσο στραβή είναι η κωλομύτη μου και πως έχει γίνει το διάφραγμα σαν σίγμα τελικό κι άλλα τέτοια επιστημονικά. Μου θύμισε το πανεπιστημιακό στην Πάτρα!
-
Ένα ΖΗΤΩ για το Πολεμικό Ναυτικό μας: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=114093&cid=4
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ένα ΖΗΤΩ για το Πολεμικό Ναυτικό μας: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=114093&cid=4οσοι το θεωρουν ροζ... μαλλον εχουν να δουνε πολυ πολυ καιρο γυναικα... Ελεος δλδ...
Περί Θητείας [#3]