-
Και δυστυχως στην Ελλαδα του cayenne και του hummer,το μόνο που μας απέμεινε είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κάποια στιγμη το καινουργιο π.χ fiat panda diesel,που αν μου το λεγανε αυτο πριν 3 χρονακια θα γελουσα μεχρι δακρυων..και όμως εδώ που μας φτάσανε αποτελεί όνειρο για τους περισσότερους..
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Εγώ θα ντρεπόμουν να είμαι ακόμα και επιβάτης σε Ssangyong.
Γιατί;
Τα θεωρώ πολύ άσχημα και άθλια εμφανισιακά τόσο από μέσα όσο και από έξω. Δε νομίζω καν πως ανταποκρίνονται στον 'χαρακτηρισμό' αυτοκίνητο τουλάχιστον με την έννοια που έχει σήμερα. Κάτι σαν τα προηγούμενα jeep cherokee και wrangler.
Υποκειμενικό αυτό που λες. Ούτε εμένα μου πολυαρέσουν άλλα δεν τα βρίσκω και τόσο χάλια. Άλλωστε στην εποχή μας όταν αγοράζει κανείς αμάξι δύσκολα να κοιτάξει και την εμφάνιση. Είναι δευτερεύον ζήτημα.
Ναι, πες ότι δεν κοιτάει την εμφάνιση, αλλά τα 2000 κυβικά δεν θα τα κοιτάξει?
Ναι άλλα μιλάμε για πετρέλαιο που όπως και να το κάνουμε βγάζει λιγότερα τέλη κυκλοφορίας. Κει ακόμα και τώρα υπάρχει ένα κοινό για τα 2000 κυβικά. Υπάρχουν και εταιρίες που μπορεί να τα πάρουν για στελέχη και όλο και κάποιος θα βρεθεί για μόνο 18500€
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Υποκειμενικό αυτό που λες. Ούτε εμένα μου πολυαρέσουν άλλα δεν τα βρίσκω και τόσο χάλια. Άλλωστε στην εποχή μας όταν αγοράζει κανείς αμάξι δύσκολα να κοιτάξει και την εμφάνιση. Είναι δευτερεύον ζήτημα.
Μπορεί να μην είναι κακό, σαν πακέτο μοιάζει μια χαρά αλλά η εμφάνιση του συγκεκριμένου μοντέλου σε αναγκάζει να την αναγάγεις σε πρωτεύον ζήτημα και εκεί χάνει... και δεν είναι θέμα γούστου, είναι 'αντικειμενικά' άσχημο...
Πάντα θα υπάρχουν οι λίγοι που αγοράζουν και ρολόγια και 911 και Bentley και σκαφάρες κλπ. Αυτό δε σημαίνει κάτι, το πρόβλημα είναι όταν βλέπεις την πτώση στα αυτοκίνητα που αγόραζε ο πολύς κόσμος.
Αν κάτι έπρεπε να έχουμε μάθει είναι ότι οποιαδήποτε πρόβλεψη στη χώρα αυτή είναι μάταιη. Αν μπορείς χωρίς να ζοριστείς να αγοράσεις αυτοκίνητο το κάνεις, αν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ζορίσματος ή ανησυχίας τότε κάθεσαι στα αυγά σου. Και ονειροπολείς τη μέρα που θα καταργηθούν οι φόροι έτσι, οι φόροι αλλιώς, τα τεκμήρια, ο φόρος στη βενζίνη, το ΦΠΑ και θα μπορέσεις να πάρεις αυτοκίνητο όπως το φαντάζεσαι.... φανταστικό!
Ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσει μέσα από το φόρουμ η ιδέα του virtual car. Το εικονικό αυτοκίνητο το αγοράζεις ανάλογα με τους πόντους που έχεις και μετά το βελτιώνεις μεταπουλάς κλπ. Πόντους παίρνεις από την κριτική των δημοσιεύσεών σου, τη μεταπώληση, εμπόριο αξεσουάρ κλπ. Θα το φάμε το φαρμαράμα. Κι αντί να λέει κάτω από το αβατάρ σου οδηγός Ν1 κλπ θα λέει το αυτοκίνητο που έχεις αγοράσει. Στο εικονικό σου γκαράζ στο προφίλ σου θα έχεις απεικόνισητου οχήματος. Το πλεονέκτημα ενός εικονικού αυτοκινήτου είναι ότι το έχεις το καμαρώνεις, το βελτιώνεις και το επιδεικνύεις όσο θέλεις χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις βενζίνη, ασφάλεια, φόρο. ΚΤΕΟ, σέρβις! Και μετά θα στήνουμε και εικονικές κόντρες.... σούπερ ατού καταστάσεις μέσα από τα πληκτρολόγιά μας!
.... άκου θέλει να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο!Μερικοί παίρνουν καινούριο αμάξι μικρού κυβισμού στις μέρες μας για να κάνουν οικονομία γιατί τα παλαιότερα ζητάνε και σε βενζίνες και σε ανταλλακτικά και σέρβις και λοιπά. Εξού και μερικές πωλήσεις του S80 ας πούμε. Μάλλον μιλάμε για τα 1600 με τα 0€ τέλη κυκλοφορίας και λίγα χρήματα για καύσιμα. Και σε πολλά μικρότερα (Corsa, C3, Aygo, Yaris, Astra κ.α).
Η ιδέα πυ λες για το εικονικό αμάξι είναι -
«Ανταρσία» ετοιμάζει το δίκτυο εισαγωγικής εταιρείας Ι.Χ.
Ετοιμο για ανταρσία είναι το επίσημο δίκτυο εισαγωγικής εταιρείας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΗτΣ» καθώς εδώ και μήνες δεν μπορεί να τους προμηθεύσει με τα καινούρια μοντέλα της εταιρείας και έχουν ξεμείνει από ανταλλακτικά καθώς το εργοστάσιο παραγωγής αρνείται να τους προμηθεύσει με προϊόντα εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία. Παράλληλα το εργοστάσιο δεν δέχεται ούτε τις εγγυητικές επιστολές που διαθέτει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία με αποτέλεσμα να βρίσκεται κυριολεκτικά στο κενό...
Βέβαια το θέμα ήδη έχει αρχίσει να απασχολεί και πολλούς πελάτες της συγκεκριμένης εισαγωγικής εταιρείας καθώς η έλλειψη ανταλλακτικών είναι εμφανής ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει και με τις εγγυήσεις των καινούριων Ι.Χ. που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά και έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες που το εργοστάσιο πρέπει να καλύψει μέσω της εισαγωγικής που πρακτικά την έχει θέσει σε καθεστώς «επιτήρησης»...
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=112919019
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
«Ανταρσία» ετοιμάζει το δίκτυο εισαγωγικής εταιρείας Ι.Χ.Ετοιμο για ανταρσία είναι το επίσημο δίκτυο εισαγωγικής εταιρείας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΗτΣ» καθώς εδώ και μήνες δεν μπορεί να τους προμηθεύσει με τα καινούρια μοντέλα της εταιρείας και έχουν ξεμείνει από ανταλλακτικά καθώς το εργοστάσιο παραγωγής αρνείται να τους προμηθεύσει με προϊόντα εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία. Παράλληλα το εργοστάσιο δεν δέχεται ούτε τις εγγυητικές επιστολές που διαθέτει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία με αποτέλεσμα να βρίσκεται κυριολεκτικά στο κενό...
Βέβαια το θέμα ήδη έχει αρχίσει να απασχολεί και πολλούς πελάτες της συγκεκριμένης εισαγωγικής εταιρείας καθώς η έλλειψη ανταλλακτικών είναι εμφανής ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει και με τις εγγυήσεις των καινούριων Ι.Χ. που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά και έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες που το εργοστάσιο πρέπει να καλύψει μέσω της εισαγωγικής που πρακτικά την έχει θέσει σε καθεστώς «επιτήρησης»...
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=112919019
Ποια εταιρια να ειναι;
-
για πες...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για πες...Αν ρωτας εμενα ,δεν ξερω.
-
Ενδιαφέρον. Αν είναι έγκυρο το άρθρο θα ήθελα να ξέρω πια είναι.
-
Νομίζω έντονα θέματα ρευστότητας είχανε οι Hyundai/Kia και η Chevrolet τον τελευταίο χρόνο και η subaru ενώ άλλαξε χέρια έχει πόσους μήνες που δεν φέρνει αυτοκίνητα. Ισως κάποια από αυτές, αλλά ίσως και κάποια που να μην ήταν τόσο εμφανές.
Νομίζω ότι η Hyundai/Kia πάντως βρήκε πλέον ρυθμό και δεν έχω ακούσει για αυτοκίνητα μπλοκαρισμένα τελωνείο που είχε ζητήματα.
-
Η αλήθεια είναι πως η Subaru δεν ταξινομεί τίποτα εδώ και κάποιους μήνες.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως η Subaru δεν ταξινομεί τίποτα εδώ και κάποιους μήνες.αυτη ειναι σιγουρα...κριμα
-
Δεν μπορεί να βρεθεί κανείς καινούριος στο χώρο να αναλάβει την εισαγωγή των Subaru άσχετα από τον αν είναι αυτή στην οποία αναφέρεται το άρθρο. Είναι πολύ συμπαθητική φίρμα για να εξαφανιστεί πλήρως από την αγορά.
-
Μα έχει αναλάβει νεά εταιρεία την εισαγωγή των Subaru αλλά προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητα. Πιθανότατα είναι σε φάση αναδιοργάνωσης.
Δεν νομίζω ότι το άρθρο αφορά τη Subaru. Δίνει την αίσθηση ότι αφορά εταιρεία με πιο μαζίκες (για την εποχή) πωλήσεις.
-
@samatistas
σωστα, αυτο ακουγεται εδω και 4-5 μηνες, κατι για αμερικανικη επενδυτικη εταιρεια αλλα ακομη τιποτα επισημο -
Θα μπορούσε να αφορά τη Chevrolet μιας και δεν πάει καλά τελευταία άλλα και πάλι δεν νομίζω. Mazda;
-
Πράγματι και η Mazda θα μπορούσε.
Βαράει διάλυση.
Απλά για την Kia και τη chevrolet γνωρίζω ότι η μία είχε νέα Rio και η άλλη aveo diesel αρκετούς μήνες μπλοκαρισμένα στο τελωνείο λόγω έλλειψης εγγυητικών. O Δαβάρης πάντως πρέπει να έκανε μια καλή αναδιοργάνωση και στη Hyundai και στη Kia και δείχνει να δουλεύει και πάλι καλά. -
Πάντοτε απορούσα, γιατί πρέπει να δίνουμε βάση σε άρθρα που αναφέρονται γενικώς και αορίστως σε κάποιον εισαγωγέα, βάσει 'αποκλειστικών πληροφοριών' ... Ας μας πουν ανοιχτά για ποιον μιλάμε, για να μην ρισκάρουμε και τα λεφτά μας, ειδικά τέτοιες μαύρες εποχές.
Δημοσιογράφοι !(for the record, εγώ μαντεύω τουότα )
-
Δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στην ημερησία άλλα προφανώς κάποιες εισαγωγικές έχουν τρελό πρόβλημα. Δεν είναι νέο αυτό.
-
Γνωρίζεις κάποιον επιχειρηματικό κλάδο (πλην του 'δημοσίου'), που να μην έχει τρελό πρόβλημα την τελευταία τριετία ;
-
Ο κλάδος του αυτοκινήτου είναι από τους πιο ζημιωμένους. Όλοι οι επιχειρηματικοί κλάδοι έχουν πρόβλημα βέβαια
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]