-
Απο εδώ
viewtopic.php?f=13&t=11621
-
Απο εδώ
-
Απο εδώ
-
Help Line από το Adespoto.gr
Η ομάδα του Adespoto.gr δημιούργησε μια πρωτοποριακή,νέα υπηρεσία, για τη βοήθεια των αδέσποτων φίλων μας και όχι μόνο. Η πρώτη γραμμή επικοινωνίας στην Ελλάδα, για τους ζωόφιλους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι γεγονός! Για να καταγγείλετε, για να ρωτήσετε, για να μας πείτε τη γνώμη σας ή κάποια απορία σας, για να μας προτείνετε να παρουσιάσουμε ένα θέμα που πιστεύετε ότι έχει ενδιαφέρον, για να ζητήσετε συμβουλές για το ζώο σας ή κάποιο αδέσποτο και ... ό,τι άλλο έχετε στο μυαλό σας, το Adespoto.gr σας ακούει! Εσείς απλά μιλήστε μας! -
Τα γατάκια που ανέβασα εδώ, βρέθηκαν σε μια τάξη σε παρακείμενο σχολείο. Ο διευθυντής τα έδωσε στα παιδιά να τα πάρουν στο διπλανό pet shop γιατί -λέει- ψόφησε η μάνα.
Το ενδιαφέρον είναι:- Έχουν ανοίξει τα μάτια τους, άρα είναι τουλάχιστον 2 εβδομάδων.
- Βρέθηκαν προχθές (Πέμπτη), άρα σίγουρα είχαν μεταφερθεί εκεί το προηγούμενο βράδυ. Από τη μάνα τους φυσικά.
- Όντας κατοικημένη περιοχή, από εκεί κοντά τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν με μικρές ταχύτητες γενικά, και το βράδυ, ενώ υπάρχει άφθονος χώρος για αναζήτηση τροφής χωρίς να χρειαστεί να περάσει δρόμο από εκεί.
Πιο πιθανό σενάριο είναι να τα έδωσε για να τα ξεφορτωθεί, ενώ θα μπορούσαν να τα βγάλουν έξω από το σχολείο, σε μια ήσυχη γωνιά, και με το κλάμα τους θα ερχόταν η μάνα να τα μαζέψει, ενώ έτσι τα χώρισε από αυτήν, βάζοντας σε κίνδυνο και τα μικρά και τη γάτα..
Πραγματικά, δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω αυτόν,,, -
Και τα πήγαν και στο petshop
-
Αφού δεν τα έστειλε εδώ http://www.zougla.gr/news.php?id=37499 , πάλι καλά...
-
καλησπερα-καλησπερα,
δυστυχως ή ευτυχως,βρηκα αυτα τα πανεμορφα κοταβακια 3 εβδομαδων,εξω απο μια μαντρα.Ημιαιμα γκριφον μου μοιαζουν.Οποιος ενδιαφερεται να υιοθετησει ενα,ας με ενημερωσει.Βρισκονται στον Κορυδαλλο.
http://img12.imageshack.us/my.php?image=37372672.jpg
Ευχαριστω πολυ.
-
πολύ γλυκά είναι , αλλά έχω το μπαστ-δάκι μου την σίσσυ , και φοβάμαι ότι δεν θα τα πάει καλά, καθώς ζηλεύει πολύ!
καλά στον δρόμο τα πέταξαν ?? δεν ντρεπόμαστε λέω εγω !
-
Εγω εχω ενα μικρο σκιουρακι!
Τρελοκομειο σκετο, δεν σταματαει να τρεχει, να παρατηρει καθε τι γυρω του, να παιρνει και να κρυβει φαγητο!
Τουρμπο λεμε!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω εχω ενα μικρο σκιουρακι!Τρελοκομειο σκετο, δεν σταματαει να τρεχει, να παρατηρει καθε τι γυρω του, να παιρνει και να κρυβει φαγητο!
Τουρμπο λεμε!
στο σχολειο , όταν πήγαινα δημοτικό, έφερε κάποιος που είχε μητέρα Ιταλίδα και μπαμπα ναυτικό, ένα σκιουρο, και είχε γίνει η μασκότ του σχολείου.
του δίναμε κομάτι μήλο, και το ξεφλούδιζε, έβγαζε σιγα σιγα τα κουκουτσια και το έτρωγε, κοιτάζοντάς μας στα μάτια !!!
αλλά ήθελε καθαριότητα , και κάθε μέρα έβγαζε το κουβερτάκι του έξω απο το σπιτάκι, στον ήλιο , και το έβαζε μέσα, στην δύση του ηλίου ,,τι μου θυμησες !!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Εγω εχω ενα μικρο σκιουρακι!
Τρελοκομειο σκετο, δεν σταματαει να τρεχει, να παρατηρει καθε τι γυρω του, να παιρνει και να κρυβει φαγητο!
Τουρμπο λεμε!
στο σχολειο , όταν πήγαινα δημοτικό, έφερε κάποιος που είχε μητέρα Ιταλίδα και μπαμπα ναυτικό, ένα σκιουρο, και είχε γίνει η μασκότ του σχολείου.
του δίναμε κομάτι μήλο, και το ξεφλούδιζε, έβγαζε σιγα σιγα τα κουκουτσια και το έτρωγε, κοιτάζοντάς μας στα μάτια !!!
αλλά ήθελε καθαριότητα , και κάθε μέρα έβγαζε το κουβερτάκι του έξω απο το σπιτάκι, στον ήλιο , και το έβαζε μέσα, στην δύση του ηλίου ,,τι μου θυμησες !!
από δω τοχεις,από κει τοχεις πάλι πίσω γυρνάς,μήπως παλιμπαιδιζεις,εγώ όχι είμαι σοβαρός.
-
εντάξει τώρα. Εσύ το λές επιστημονικά !
εγω είμαι πολύ χαρούμενος που έφθασα σε ηλικία τον γιό μου!
-
χρειάζεται λίγο γέλιο το πρωί μπας και πάει καλά η μέρα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
χρειάζεται λίγο γέλιο το πρωί μπας και πάει καλά η μέρα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑκαλημέρα κι απο μένα .
εγω ξεκινω την μέρα μου , διαβάζοντας ανέκδοτα :διαβάζω όλο τον πρωινο τύπο !!!!!!!!
-
Lisa's update...
Μπορεί με τα συμπληρώματα διατροφής που μας έδωσε ο γιατρός να έχει παρατήσει ήσυχα τα λουλούδια της κυράς μου (με αποτέλεσμα να έχω πάρει παράταση ζωής), αλλά τώρα απέκτησε ΑΛΛΟ κουσούρι...:
Ότι κούκλα ή αρκουδάκι της μικρής δεν προλαβαίνουμε, τα αρπάζει και τα διαμελίζει (έχει μετατρέψει τον κήπο σε νεκροταφείο παιχνιδιών όπως το αλητάκι στο Toy Story 1).
Και το χειρότερο:
Τώρα μασουλάει και ηλεκτροφόρα καλώδια !!!!Είχα απλώσει προχτές μια μπαλαντέζα έξω για να αδειάσω με βατραχάκι τον βόθρο και μετά από καμιά ώρα έπεσε η ασφάλεια...την σηκώνω, αλλά...δεν...
Ξαφνικά βλέπω την Λίζα ξαπλωμένη δίπλα στο καλώδιο να το μασουλάει με ευχαρίστηση (γμτ. @#$%$#@)
Ευτυχώς που είχε ξεσκίσει ΜΟΝΟ το κίτρινο καλώδιο της γείωσης...αν είχε πετύχει το καφέ, τώρα θα ήταν το πρώτο σκυλί με μόνιμη περμανάντΤώρα εχτές το βράδυ βλέπω με έκπληξη το συντριβάνι που έχω στον κήπο να βγάζει από το πλάι σπίθες
Πάω και τι να δω...το καλόσκυλό μου έχει φάει σε 4 σημεία το καλώδιο του 12άβολτου φωτισμού!!!
(και να φανταστείς ότι μαζί με το 12άβολτο του φωτισμού υπάρχει πλεγμένο και το καλώδιο των 230 V της τρόπμας).ΜΗΝ μου πει κανείς ότι ΚΙ ΑΥΤΟ είναι θέμα διατροφής!!!
Τι σκ@τα...αφού θέλει να αυτοκτονήσει το σκυλί, ΓΙΑΤΙ δεν μου το λέει;;;
-
Η οραση των σκυλιων περιοριζεται σε χρωματα κλπ ;
Εχω ακουσει κατα καιρους διαφορα για το πως τα βλεπουν.Ο χρήστης webfox έγραψε:
Τι αλλο θες να κανει ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τι αλλο θες να κανει ;
Π.χ. να αρπάξει τα πλυμένα ρούχα της κυράς από την απλώστρα...
ήδη το έχει κάνει μία φορά και την δεύτερη δεν βλέπω να επιζούμε την κατάσταση (εγώ κι ο σκύλος)....Πάντως πραγματικά ΔΕΝ πάει άλλο...
Σήμερα το πρωί με το που βγαίνουμε στην αυλή είχαμε το εξής πολεμικό ανακοινωθέν:- Μία γλάστρα πεταμένη κάτω από το τραπεζάκι της αυλής (το λουλούδι άθικτο, αλλά τα χώματα διασκορπισμένα)...
- Ξέσκισε ΤΕΛΕΙΩΣ τον εξωτερικό σωλήνα αποστράγγισης του κλιματιστικού (τον τράβηξε κάτω και τον έκανε σπιράλ)...
- Το λάστιχο ποτίσματος του κήπου απ΄τα πολλά δαγκώματα βγάζει πλέον περισσότερο νερό από τα πλάγια, απ' ότι από μπροστά...
- Έφαγε από το ποδηλατάκι της μικρής την σέλα...
Σκέφτομαι πραγματικά να της πάρω ένα απ' αυτά τα λουριά που καθίζουν ένα γερό ηλεκτροσόκ μόλις πατήσεις το τηλεκοντρόλ, αλλά φοβάμαι πως άμα πάρει χαμπάρι η γυναίκα μου ότι δουλεύει καλά το λουρί...θα μου το φορέσει εμένα
Η Λίζα ΔΕΝ στερείτε παρέας και χαϊδέματος και δεν γνωρίζω πως μπορώ να την κάνω να συμπεριφέρεται λιγάαακι πιο φρόνιμα.
Θα εκτιμήσω πραγματικά τις όποιες συμβουλές σας...
-
Ποσο ειναι;Μηπως βγαζει δοντια και ειναι στην φαση που μασουλαει τα παντα;
Γιατι δεν την δενεις οσο δεν την προσεχετε; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσο ειναι;Μηπως βγαζει δοντια και ειναι στην φαση που μασουλαει τα παντα;Και εμενα αυτο μου περασε απο το μυαλο. Αλλα ειναι πλεον υπερβολικο ακομα
κι αν ειναι αληθινο . Δεν ειναι ;
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]