-
αααχχχχ αναμνησεις.... θυμαμαι και γω οταν καναμε Scramble καθημερινα και προσπαθουσαμε να ετοιμασουμε τα Hurricanes για να αναχαιτησουν τα Heinkel 111 πανω απο την Μαγχη...
Πολυ κωλοπαιδα αυτα της Luftwaffe...
και γω ομως δεν παω πισω...
-
KOKKINOS BARONOS EEEEEEEEEE???
-
NA τελειώνεις με κινητήρα στις 12.30 την νύχτα, και να σου λένε :ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ run-up ???
E! RE ΓΛΈΝΤΙΑ ::
-
διακρίνω κάποιο είδος ΧΟΝΤΡΟδουλεματος η είναι η ιδέα μου
λίγο σεβασμό στους παλαίμαχους δεν βλάπτει. -
βρε νεολερες αν δεν ήμουν εγώ ο irou και κάποιοι άλλοι τώρα θα φοράγατε κόκκινο φέσι.
-
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΜΜΜΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΝΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΜΜΜΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΝΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ει... ψιτ... κυριος... αυτα τα παραγγελματα ειναι του ναυτικου! Γεια σε παρακαλω μαζεψου και μην τα βαζεις στο στομα σου Αντε γιατι εσεις του Στρατου και τσι Αεροποριας δεν εχετε ιερο και οσιο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ει... ψιτ... κυριος... αυτα τα παραγγελματα ειναι του ναυτικου! Γεια σε παρακαλω μαζεψου και μην τα βαζεις στο στομα σου Αντε γιατι εσεις του Στρατου και τσι Αεροποριας δεν εχετε ιερο και οσιο...
ναυτάκι ναυτάκι ο μικρούλης,και που ήσουν ναυτα,στην ακριτική ΣΑΛΑΜΙΝΑ
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ναυτάκι ναυτάκι ο μικρούλης,και που ήσουν ναυτα,στην ακριτική ΣΑΛΑΜΙΝΑ
οχι... σιγα μην πηγαινα Σαλαμινα... κοροιδο ειμαι να πηξω?
Σαμοθράκη 9 μηνες και 2 μηνες στον Ναυσταθμο του Κιλκις -
Κιλκίς Κιλκίς τι μου θύμισες ραλυ ΣΚΡΑ-ΚΙΛΚΙΣ-ΛΑΧΑΝΑ.
αλήθεια έχετε ταλασσα εκεί. -
εχει λίμνες, με κύκνους.
-
καλημερα
-
καλημέρα φίλε μου,
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ρε παιδάκι μου....θα τους βγαλω στην .....αναφορά !!
-
Γερμανικό νούμερο και μετά την πρωινή αναφορά σκούπα,φαράσι και στην πίστα να την κάνουν γυαλί
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Γερμανικό νούμερο και μετά την πρωινή αναφορά σκούπα,φαράσι και στην πίστα να την κάνουν γυαλίΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουν βαλθεί να με κάνουν να τρακάρω.Ενώ ανέβαινα χαλαρός από ΑΘήνα, έξω από την Τανάγρα τσουπ ένα 2000-5 βάζει μετάκαυση, roll right και τράβηγμα.
Μετά 2 δυάδες φαντόμια (στις στροφές τις Υλίκης το ένα ζευγάρι, κάπου στη Λάρισα περίπου το άλλο) να κάνουν τα δικά τους πάλι χαμηλά.
Πωπω, είμαι πολύ άρρωστος, με το που τα έβλεπα...
Μονο μια εφη θωδη μπορούσε να σε σώσει απο τα φαντομια που σε κυνηγούν αλλά σαυτον τον άτιμο ντουνιά τους καλούς τούς χώνουν μέσα
-
Exεις δει f4 να περνα στα 50 μετρα απο το σελτερ!
Μαγεια!
Και ολα τα τζαμια κατω μαζι με τα αυτια!
Ας ειναι καλα τα ακουστικα!
Δεν παιζονταν καποτε επι Μπριντακ οι πιλοτοι μας!Και τωρα βεβαια αλλα εχω καποια χρονια να δω γερες κοντρες !
Ας ειναι! -
ΟΟΟΟΟΤΑΝ ήμουν καποτεεεεε σμηνίτης υπήρχε ο μύθος για κάποιο F84 που πέρασε μεσα από το υπόστεγο. δεν θυμάμαι το όνομα του πιλότου που υποτίθεται ότι το έκανε.
ΜΉΠΩΣ ΤΟ ΘΥΜΆΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΑΡΑΚΛΑΣ -
την μεγάλη λαχτάρα την έπαθα γυρίζοντας από μήλο μια υπέροχη ημέρα αρακτος και με το φραπέ στο πάνω κατάστρωμα και ξαφνικά (το ακούς drdino) περνούν ένθεν και ένθεν του πλοίου δυο Α7 στο επίπεδο του νερού ΧΕΣΤΗΚΑ(με το συμπάθιο) άφηναν αυλάκι και απόνερα πίσω τους.
ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ χαλάλι ο φράπες που πήγε θάλασσα πήρα άλλον. -
Αυτο το επαθα καθως ψαρευα εξω απο τον Μυτικα Αιτ/ας σε ενα ακρωτηρι .
Επεσα μεσα βεβαια!Αυτο που ξερω ειναι οτι στα πρωτα f16 που πηραμε σε νατοικη ασκηση περασε αναμεσα απο τον Ισθμο ενα d αφηνοντας τα αλλανια αμερικανους με τα f14 απεξω!
Πορωση !
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]