-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
.... όπως κατάλαβες έκανα το 2οΕπιτέλους πρυτάνευσε η λογική της 'οικονομικής λύσης' !
Οχι τίποτε άλλο, αλλά στο 'γνωστό τοπικό' συχνά .....οικονομικά 'ξεφεύγεις' ! -
ε βίτσια είναι αυτά
-
πάντως το σετάκι της proxxon που μπήκε link είναι καλό.
έχει πολλές μύτες με τη τρύπα στη μέση γιατί τώρα τελευταία πετυχαίνω όλο και περισσότερα torx ασφαλείας(μη χέσω)
βέβαια κλασσικά απο ebay θα παίρνεις πολύ φθηνότερα σετ αν δεν βιάζεσαι. -
Αν εκανε 11 ευρω το σετ θα ημουν και εγω πολυ ευτυχισμενος, το ειχα παρει(απο πρακτικερ κοντα στα 40-50 ευρω πριν τρια χρονια) στις καλες εποχες που δεν διναμε σημασια στο χρημα,ειπα καποια στιγμη θα χρειαστω καμια περιεργη μυτη οποτε καλο ειναι να το εχω.
-
ρε παιδιά 11€ έκανε ένα σετ σ'ένα τοπικό κατάστημα. Δεν είδα αν είναι proxxon ή άλλη μάρκα. Τέσπα όπως και να χει δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο, αν τύχει βλέπουμε
-
Σιγά μην κοστίζει επώνυμο σετ με 100 μύτες και παραφερνάλια 11 ευρώ. Τόσο κοστίζουν 2-3 κατσαβίδια no name.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σιγά μην κοστίζει επώνυμο σετ με 100 μύτες και παραφερνάλια 11 ευρώ. Τόσο κοστίζουν 2-3 κατσαβίδια no name.Το συγκεκριμένο σετ έχει 55 ευρώ
http://www.toolstore.gr/proxxon-σ% ... -6319.html
-
Ζητώ τη βοήθεια σας.
Στο καινούριο μας σπίτι αγοράσαμε κουρτινόξυλα ΙΚΕΑ (Kvartal) και σκέφτομαι να επιχειρήσω να τα περάσω εγώ.
Χρειάζεται πρώτα να περαστεί ούπατ στον τοίχο, ή το να ανοίξω τρύπα και μετά να βάλω βίδα αρκεί; Θα πρέπει να επιλέξω τη μεγαλύτερη δυνατή διάμτρο βίδας που μπορώ ώστε να πετύχω καλύτερη συγκράτηση;
Έχω ένα ηλεκτρικο κατσαβίδι-τρυπάνι Skil και μέχρι τώρα έχω περιοριστεί σε απλές δουλίτσες αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα και να τριφτώ με το αντικείμενο.
-
Ούπατ και θα βάλεις βίδα κατάλληλη για την τρύπα που έχει ήδη το κουρτινόξυλο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ζητώ τη βοήθεια σας.Στο καινούριο μας σπίτι αγοράσαμε κουρτινόξυλα ΙΚΕΑ (Kvartal) και σκέφτομαι να επιχειρήσω να τα περάσω εγώ.
Χρειάζεται πρώτα να περαστεί ούπατ στον τοίχο, ή το να ανοίξω τρύπα και μετά να βάλω βίδα αρκεί; Θα πρέπει να επιλέξω τη μεγαλύτερη δυνατή διάμτρο βίδας που μπορώ ώστε να πετύχω καλύτερη συγκράτηση;
Έχω ένα ηλεκτρικο κατσαβίδι-τρυπάνι Skil και μέχρι τώρα έχω περιοριστεί σε απλές δουλίτσες αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα και να τριφτώ με το αντικείμενο.
Δεν έχει βίδες και ούπα το κουρτινόξυλο στη συσκευασία; Θα κάνεις τις μετρήσεις και τις αλφαδιές σου στον τοίχο, με το κατάλληλο τρυπανάκι (μην είναι μεγαλύτερη η τρύπα από τα ούπα και 'παίζουν') θα κάνεις τις τρύπες σου, βάζεις τα ούπα και εκεί τις βίδες. Δεν βιδώνεις απ'ευθείας στον τοίχο, μιας και δε θα αντέξει το βάρος(κουρτινόξυλο και κουρτίνα). Υπόθεση 15 λεπτών αν είσαι μόνος (μέτρηση αποστάσεων, αλφαδιά και 'άνοιγμα' ). Καλή τύχη
-
Το κουρινόξυλο πατάει πάνω εδώ: http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26542
Στην ουσία είναι αποσπώμενο, το πίσω κομμάτι βιδώνεται στον τοιχο, μετά 'κουμπώνεις' το μπροστά και ύστερα στερεώνεις τη ράγα στην υποδοχή.
ΟΙ συσκευασίες ΙΚΕΑ δεν έχουν μόνες τους βιδες, οπότε θα πρέπει να επιλέξω. Υπολογίζω να διαλέξω τη μεγαλύτερη δυνατή βίδα ώστε το κεφαλάκι της να εφαρμόζει καλύτερα στην υποδοχή. Το ουπατ φαντάζομαι θα πρέπει να μπει τελείως μέσα στην τρύπα ώστε το εξάρτημα της φωτογραφίας να ακουμπήσει τελείως 'σωστά' στον τοίχο.
-
ρε gyus θελω να παρω ενα ψυγειο lg. Τι λενε απο κατασκευη, λειτουργια,αξιοπιστια τα ψυγεια της μαρκας?
Εχω βρει ενα που καλυπτει τις αναγκες-απιτησεις μου και νομιζω ειναι κελεπουρι στη τιμη του.
Ειναι και No frost, και Α class και εχει τις διαστασεις που θέλω.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061591 -
Το κουρινόξυλο πατάει πάνω εδώ: http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26542Στην ουσία είναι αποσπώμενο, το πίσω κομμάτι βιδώνεται στον τοιχο, μετά 'κουμπώνεις' το μπροστά και ύστερα στερεώνεις τη ράγα στην υποδοχή.
ΟΙ συσκευασίες ΙΚΕΑ δεν έχουν μόνες τους βιδες, οπότε θα πρέπει να επιλέξω. Υπολογίζω να διαλέξω τη μεγαλύτερη δυνατή βίδα ώστε το κεφαλάκι της να εφαρμόζει καλύτερα στην υποδοχή. Το ουπατ φαντάζομαι θα πρέπει να μπει τελείως μέσα στην τρύπα ώστε το εξάρτημα της φωτογραφίας να ακουμπήσει τελείως 'σωστά' στον τοίχο.
Σωστά
ρε gyus θελω να παρω ενα ψυγειο lg. Τι λενε απο κατασκευη, λειτουργια,αξιοπιστια τα ψυγεια της μαρκας?
Εχω βρει ενα που καλυπτει τις αναγκες-απιτησεις μου και νομιζω ειναι κελεπουρι στη τιμη του.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061591ρώτα εδώ: viewtopic.php?f=13&t=44808&start=735
-
........ Υπολογίζω να διαλέξω τη μεγαλύτερη δυνατή βίδα ώστε το κεφαλάκι της να εφαρμόζει καλύτερα στην υποδοχή. Το ουπατ φαντάζομαι θα πρέπει να μπει τελείως μέσα στην τρύπα ώστε το εξάρτημα της φωτογραφίας να ακουμπήσει τελείως 'σωστά' στον τοίχο.Χρειάζεσαι νοβοπανόβιδες Φ5Χ50 και ούπατ 6άρια. Αν έχεις και ροδέλες ψιλές να παρεμβάλεις στο κεφάλι, ώστε να μεγαλώσει η επιφάνεια που θα πιάνει στο στήριγμα, ακόμα καλύτερα, αρκεί να μένει περιθώριο ώστε να κουμπώνει το μπροστά κομμάτι. Αν δεν έχεις τα υλικά σπίτι, πάρε μαζί σου τα στηρίγματα και βρές το κατάλληλο σετ ούπατ-βίδας.
Πάντως θές οπωσδήποτε 5 εκατοστά βίδα, ίσως και 6 εκ, γιατί τα κουρτινόξυλα απ το τράβα-σύρε των κουρτινών, εύκολα 'πέφτουν' .ΕDIT: Τώρα είδα απο το link σου (του IKEA) ότι το στήριγμα είναι 'Κοντό εξάρτημα τοίχου, για την δημιουργία λύσεων πιο κοντά στο παράθυρο'. Αν δεν έχεις υπολογίσει αντίστοιχα το μήκος απο το πόμολο που ανοίγει το παράθυρο, αυτό μπορεί να αποδειχθεί τελικά 'μπελάς' , πράγμα που το απεύχομαι βέβαια ...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Το κουρινόξυλο πατάει πάνω εδώ: http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26542
Στην ουσία είναι αποσπώμενο, το πίσω κομμάτι βιδώνεται στον τοιχο, μετά 'κουμπώνεις' το μπροστά και ύστερα στερεώνεις τη ράγα στην υποδοχή.
Σωστά
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061591ρώτα εδώ: viewtopic.php?f=13&t=44808&start=735
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061591Μια χαρα ειναι,εγω εχω ενα 5 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...Προχωρα!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
........ Υπολογίζω να διαλέξω τη μεγαλύτερη δυνατή βίδα ώστε το κεφαλάκι της να εφαρμόζει καλύτερα στην υποδοχή. Το ουπατ φαντάζομαι θα πρέπει να μπει τελείως μέσα στην τρύπα ώστε το εξάρτημα της φωτογραφίας να ακουμπήσει τελείως 'σωστά' στον τοίχο.
Χρειάζεσαι νοβοπανόβιδες Φ5Χ50 και ούπατ 6άρια. Αν έχεις και ροδέλες ψιλές να παρεμβάλεις στο κεφάλι, ώστε να μεγαλώσει η επιφάνεια που θα πιάνει στο στήριγμα, ακόμα καλύτερα, αρκεί να μένει περιθώριο ώστε να κουμπώνει το μπροστά κομμάτι. Αν δεν έχεις τα υλικά σπίτι, πάρε μαζί σου τα στηρίγματα και βρές το κατάλληλο σετ ούπατ-βίδας.
Πάντως θές οπωσδήποτε 5 εκατοστά βίδα, ίσως και 6 εκ, γιατί τα κουρτινόξυλα απ το τράβα-σύρε των κουρτινών, εύκολα 'πέφτουν' .ΕDIT: Τώρα είδα απο το link σου (του IKEA) ότι το στήριγμα είναι 'Κοντό εξάρτημα τοίχου, για την δημιουργία λύσεων πιο κοντά στο παράθυρο'. Αν δεν έχεις υπολογίσει αντίστοιχα το μήκος απο το πόμολο που ανοίγει το παράθυρο, αυτό μπορεί να αποδειχθεί τελικά 'μπελάς' , πράγμα που το απεύχομαι βέβαια ...
Θα μπει σε συρόμενη μπαλκονόπορτα οπότε πόμολα δε μας απασχολούν καθόλου.
Ευχαριστώ πολύ για τα tips
-
Σιλικόνη σε inox νιπτήρα Πως την αφαιρούμε;
-
υπαρχει αφαιρετικο σιλικονης,ψαξε σε καλο χρωματοπωλειο.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σιλικόνη σε inox νιπτήρα Πως την αφαιρούμε;Κάνε μιά δοκιμή να ζστάνεις την επιφάνεια με πιστολάκι μαλλιών. Θα μαλακώσει τη σιλικόνη και ΙΣΩΣ έτσι να αφαιρεθεί πιό εύκολα. Ταυτόχρονα χρησιμοποίησε ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα μαγειρικής, απ 'την κουζίνα της μαμμάς' .
Χημικά σκευάσματα σε inox καλό είναι να τα αποφύγεις !
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]