-
Ωραιος ο ililias
-
Ε μα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κούκε, άλλαξε ροδάκια ή άφησέ τα όπως είναι - αλλά σταμάτα τις ιστορίες.
Πιστεύεις αλήθεια ότι με αντισκωριακό θα ρυθμίσεις σχεδόν 40 χρόνων βίδες?Κανόνισε συνάντηση. Τα παιδιά του 4τφ θα βάλουν την δύναμη, εγώ θα φέρω τα εργαλεία κ το αγριογούρουνο, θα βάλεις το νερό κ τα κάρβουνα. Θα τα βγάλουμε / αλλάξουμε μηχανισμούς / ξανατοποθετήσουμε μέχρι να πεις 'ψήθηκε'.
-
+
=
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε πολύ παλιά συρόμενα επάλληλα αλουμίνια (1974) θέλω, κατ' αρχήν, να ρυθμίσω το ύψος ώστε να μπορούν να σύρονται. Με τα χρόνια 'κάθησε' ο μηχανισμός! Στην βάση του κάθε φύλλου υπάρχει η τρύπα όπου μπορείς να έχεις πρόσβαση στην βίδα ρύθμισης. Η οποία όμως μάλλον έχει κολλήσει! WD40 και ο Θεός βοηθός? Η κάποιο άλλο τρυκ?ΥΓ Ξέρω πως θα έπρεπε να βάλω νέα κουφώματα. Δεν γίνεται όμως. Οϋτε με την επιδότηση.
Αν μπορεις βγαλε το φυλλο και κοιτα αν υπαρχει ακομα η ροδα που κυλαει.Μπορει και να εχει εξατμιστει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν μπορεις βγαλε το φυλλο και κοιτα αν υπαρχει ακομα η ροδα που κυλαει.Μπορει και να εχει εξατμιστει.Σπίρτο μου εσύ!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν μπορεις βγαλε το φυλλο και κοιτα αν υπαρχει ακομα η ροδα που κυλαει.Μπορει και να εχει εξατμιστει.
Σπίρτο μου εσύ!
Ειμαστε συνομήλικοι με τα αλουμινια του Κουκ !
-
Ναι... είσαι ο Delayς ο ίδιος!
-
Εχω (χωματο)δρομο μπροστα στο σπιτι, ο οποιος εχει λιγο πλεον χαλικι. Σε καποια φαση θα στρωθει ασφαλτος, αλλα μεχρι τοτε κατι πρεπει να κανω για να αποφυγω την σκονη και τις λασπες. Να ξαναριξουμε χαλικι ή υπαρχει και αλλη λυση?
-
Ρίξε χαλικάκι που είναι φθηνό...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρίξε χαλικάκι που είναι φθηνό...Εχεις ιδεα ποσο κανει?
Αλλη λυση, δεδομενου οτι ειμαστε 5 σπιτια που χρησιμοποιουν το δρομο (οποτε και το κοστος μοιραζεται)?
Πχ ποσο κοστιζει το χοντρο χαλικι και ποσο μια κλαιν ασφαλτοστρωση? -
Μην σου πω βλακίες... δεν ξέρω πόσο παει το χαλίκι
Απλά είπα για αυτό, μιας και ειναι οτι πιο οικονομικό απο ότι αλλο μπορείς να βάλεις.Για να βάλεις έστω και κλαιν άσφαλτο, θα πρεπει να ρίξεις χαλίκι και γαρμπίλι απο κάτω...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχεις ιδεα ποσο κανει?
Αλλη λυση, δεδομενου οτι ειμαστε 5 σπιτια που χρησιμοποιουν το δρομο (οποτε και το κοστος μοιραζεται)?
Πχ ποσο κοστιζει το χοντρο χαλικι και ποσο μια κλαιν ασφαλτοστρωση?20-25 euros περίπου το κυβικό το χαλίκι, πόσο μεγάλος είναι ο δρόμος.. ίσως να μην συμφέρει, οπότε να κάνετε υπομονή για την ασφαλτόστρωση
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχεις ιδεα ποσο κανει?
Πχ ποσο κοστιζει το χοντρο χαλικι και ποσο μια κλαιν ασφαλτοστρωση?Πετρελαιο με καμενα λαδια ,δεν κανω πλακα
-
θερμανσης ή κινησης... έχει διαφορά
Και μετά θα μπαίνεις στο σπίτι σου και θα μοιαζει το πάτωμα σαν αυτό που είχαν τα sallon παλιά στο Texas
-
Κανενα δημαρχο γνωστο δεν εχετε;
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Πετρελαιο με καμενα λαδια ,δεν κανω πλακα
Το παραγγελνω ή το φτιαχνω μονος μου?
20-25 euros περίπου το κυβικό το χαλίκι, πόσο μεγάλος είναι ο δρόμος..
Περιπου 50m μηκος και 8 πλατος.
-
για τις πρώτες μέρες, μετα γινεται σαν ασφαλτος, χωρις αασφαλτο. Αντεχει και στις βροχες κλπ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανενα δημαρχο γνωστο δεν εχετε;Δε ρωτησα, υποθετω πως οχι.
Εγω παντως δεν εχω, δεν κανω παρεα με τετοιους.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]