-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
πού μπορώ να βρω κολλάρα για σφίξιμο σωλήνα σε ρακόρ για σωλήνα 6x4 και 8x6 ?
Σαν της Τζένιφερ Λόπεζ ή της Σακίρα;
i beg your pardon ?
-
κωλάρα ήθελα να πω
βλακ humor, μη δίνεις σημασία 52 και σήμερα για Ελλάδα, γι'αυτό
-
ήταν αργά κ δε το πιασα
να σαν αυτό το μικρό ψάχνω
-
Σε όλα τα καταστήματα με υδραυλικά είδη.
-
@Dmitspan
κοίτα και σε μαγαζιά με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. -
Kαλυτερα να παρεις κ το δειγμα μαζι σου για να μην δημιουργηθει καμια παρεξηγηση γιατι το κολαρα με το κωλαρα ηχητικα ειναι ιδια
-
Καλημερα!
Χθες ενημερωθηκα (δεν το ειδα με τα ματια μου), πως η τηλεοραση που εχουμε στην κουζινα (CRT 27'') δειχνει ... απο την μεση και κατω!
απο την μεση και πανω σκοταδια..
Καμμια ιδεα?
να την ανακυκλωσω, για φτιαχνεται? -
γύρνα την ανάποδα όταν θέλεις να βλέπεις κι από πάνω
δώσε μια γερή μπουνιά πρώτα κ αν δε φτιάξει τότε σέρβις αλλιώς πέταμαΣταύρο σε υδραυλικά δεν έχουν τόσο μικρά
blinkys ευχαριστώ θα το κοιτάξω
-
Αυτό ρε παιδιά από πότε είναι κολάρο; Σφιγκτήρας είναι.
-
υπάρχει καποια ουσιαστική διαφορά; τα κολλάρα στις σωληνώσεις είναι για να σφίγγουν, απλώς έχει επικρατήσει να τα λένε έτσι λόγω του σχήματός τους
-
επαναφορτιζομενο σκουπακι για οικιακη χρήση τι εχετε να προτεινετε?
Δεν θελω αυθεντικη κινεζια, αλλα κατι σχετικά δυνατο και αξιοπιστο κυρίως απο θέμα μπαταριας. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δεν θελω αυθεντικη κινεζια, αλλα κατι σχετικά δυνατο και αξιοπιστο κυρίως απο θέμα μπαταριας.Τπτ απολύτως Κανένα δεν κάνει δουλεία
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει καποια ουσιαστική διαφορά; τα κολλάρα στις σωληνώσεις είναι για να σφίγγουν, απλώς έχει επικρατήσει να τα λένε έτσι λόγω του σχήματός τουςκαλυτερα να σου βαλουν φωτο απο κολλαρα παρα απο σφιγκτηρα
-
πονηρά μυαλά
-
+λεύκανση Ντουβλη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό ρε παιδιά από πότε είναι κολάρο; Σφιγκτήρας είναι.υπάρχει καποια ουσιαστική διαφορά; τα κολλάρα στις σωληνώσεις είναι για να σφίγγουν, απλώς έχει επικρατήσει να τα λένε έτσι λόγω του σχήματός τους
καλυτερα να σου βαλουν φωτο απο κολλαρα παρα απο σφιγκτηρα
Αν δεν βγάλετε άκρη, ρωτήστε τον κατάλληλο μάστορα :
:ysterical:
πονηρά μυαλάΚαι για να επανέλθουμε στο τοπικό:
Δεν θελω αυθεντικη κινεζια, αλλα κατι σχετικά δυνατο και αξιοπιστο κυρίως απο θέμα μπαταριας.Τπτ απολύτως Κανένα δεν κάνει δουλεία
Συμφωνώ απόλυτα με τον mirage
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ε δεν μπορει ρε παιδιά... Τυχον ψιχουλα, σκονες και τριχες δεν ειναι ικανα να ρουφήξουν? Ειτε απο παγκο, χαλί ή καναπε? Εχω δει καποιες μπαχαντελες αλλα δεν νομιζω και τα ακριβα να ειναι ετσι!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
.. Τυχον ψιχουλα, σκονες και τριχες δεν ειναι ικανα να ρουφήξουν? Ειτε απο παγκο, χαλί ή καναπε? Εχω δει καποιες μπαχαντελες αλλα δεν νομιζω και τα ακριβα να ειναι ετσι!!Δεν είναι άχρηστα, αλλά η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι ικανοποιητική.
Για ψίχουλα κλπ απο πάγκο ειναι ΟΚ, αλλά σε χαλί ... -
Όσοι λένε ότι δεν κάνει τίποτα δεν έχουν παιδιά, σίγουρα! Είναι από τα πρώτα εργαλεία με αυτά που πετάνε και λερώνουν, λόγω ευκολίας χρήσης. Πάρε ένα επώνυμο με 30-40€ και θα κρατήσει 2 χρόνια! that's it...
-
Δεν ζηταμε απο ενα σκουπακι να εχει επιδοσεις μεγαλης σκουπας και να καθαριζει με τον ιδιο τροπο το χαλι,για αλλη δουλεια ειναι το ενα και για αλλη δουλεια το αλλο.Εγω εχω παρει ενα Hoover jovis στα 14.4V σε σχεση με τα 12V που ειναι τα περισσοτερα, ειναι σχεδιασμενο να μαζευει στερεα αλλα και υγρα πραγμα που δεν το κανουν τα φτηνα αλλα κοστιζει και κοντα 100 ευρω,σε σχεση με τα σκουπακια των 25-30 ευρω ειναι η μερα με την νυχτα,ομορφο ομως δεν θα το ελεγα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]