-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άνοιξα τρύπες... και τα έκανα ..νι καπέλλο
Ευτυχώς που δεν ήταν άνθρωπος και ήταν τοίχος
Απόφοιτος ιατρικής γαμώ την τρέλλα μου γαμώαπ ότι βλέπω και άλλοι τα κάνουν νινι καπέλο και δεν έχουν αυτό το πτυχίο
θενξ παίδες, άμα περιμέναμε απ τον ΜΠΙΜΖ... Η πατέντα του BILL καλή με φαίνεται
μπορείς επίσης να βάλεις και ένα μεγαλύτερο ούπα
ελπίζω να μη κάνεις λοβοτομές με τρυπάνι
-
Από συναρμολογούμενο έπιπλο αποθηκευμένο καιρό σε αποθήκη χάθηκαν κάποια από τα μεταλλικά πραματάκια που χρειάζονται για την συναρμολόγησή του. Ξέρετε, κάτι σαν βίδες που από την άλλη μεριά πιάνουν σε βιδωτές θήκες ή κάτι σαν βίδες-παλουκάκια που από τη μία βιδώνουν κι από την άλλη την κεφαλή τους την πιάνουν κάτι πιαστράκια που με στροφή 90 μοιρών τα σφίγγουν κλπ. Πολύ συνηθισμένα σε έπιπλα τύπου NEOSET, IKEA κλπ που συναρμολογείς μόνος σου.
Έχει κανένας καμιά πρόταση για το που μπορώ να βρω τέτοια πραματάκια;; Ξέρω τι θέλω και το μέγεθος γιατί έχω τα άλλα ίδια και απλά λείπουν 1-2 από αυτά. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από συναρμολογούμενο έπιπλο αποθηκευμένο καιρό σε αποθήκη χάθηκαν κάποια από τα μεταλλικά πραματάκια που χρειάζονται για την συναρμολόγησή του. Ξέρετε, κάτι σαν βίδες που από την άλλη μεριά πιάνουν σε βιδωτές θήκες ή κάτι σαν βίδες-παλουκάκια που από τη μία βιδώνουν κι από την άλλη την κεφαλή τους την πιάνουν κάτι πιαστράκια που με στροφή 90 μοιρών τα σφίγγουν κλπ. Πολύ συνηθισμένα σε έπιπλα τύπου NEOSET, IKEA κλπ που συναρμολογείς μόνος σου.
Έχει κανένας καμιά πρόταση για το που μπορώ να βρω τέτοια πραματάκια;; Ξέρω τι θέλω και το μέγεθος γιατί έχω τα άλλα ίδια και απλά λείπουν 1-2 από αυτά.Ξερω τι λες , εχω την εντυπωση οτι πουλαει το ΙΚΕΑ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλά χλμ σε όποιον αντιπρόσωπο σομπών βρίκαμε στη Θεσ/νίκη καταλήξαμε σε αυτές τις 2
http://www.lanordica-extraflame.com/en/ ... forno.html
http://www.dovre.gr/dovre_astroline3_4.htmlΑν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτές ας πει. Εγώ θέλω την πρώτη και η κυρία τη δεύτερη...
Αλλά επειδή ο άντρας αποφασίζει, δεν ξέρω αν προτιμάω τη γκρίνια ή την ασχήμια....Σήμερα πήγα και έδωσα προκαταβολή για την πρώτη. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει περαστεί κιόλας.
Είναι να μην πει ο άντρας μια κουβέντα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλά χλμ σε όποιον αντιπρόσωπο σομπών βρίκαμε στη Θεσ/νίκη καταλήξαμε σε αυτές τις 2
http://www.lanordica-extraflame.com/en/ ... forno.html
http://www.dovre.gr/dovre_astroline3_4.htmlΑν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτές ας πει. Εγώ θέλω την πρώτη και η κυρία τη δεύτερη...
Αλλά επειδή ο άντρας αποφασίζει, δεν ξέρω αν προτιμάω τη γκρίνια ή την ασχήμια....Σήμερα πήγα και έδωσα προκαταβολή για την πρώτη. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει περαστεί κιόλας.
Είναι να μην πει ο άντρας μια κουβέντα.
hell yeah !!!
-
Σχετικά με τα βιδάκια για συναρμολόγηση επίπλων που αναζητώ είδα ότι έχει πολλά τέτοια στο Praktiker. Επίσης είδα σε μαγαζί στην Αθηνάς που είχε υλικά για επιπλοποιούς. Θεωρώ πιθανό να έχει και ο Leroy Merlin. Θα πρέπει να πάρω το δείγμα μου και να πάω επί σκοπού.
Στο ΙΚΕΑ δεν έχω δει να πουλάνε τέτοια πράματα, καρφιά για να κρεμάς κάδρα ναι αλλά μέχρι εκεί. Εκτός αν τα έχουν στην εξυπηρέτηση πελατών αν σου λείπει κάτι.Έχετε άποψη για τα λεγόμενα ασανσέρ ντουλάπας; Εννοώ την ράγα που τοποθετείται στον πάνω όροφο διώροφης ντουλάπας αλλά κατεβαίνει μπροστά και εκτός ντουλάπας, τόσο χαμηλά ώστε να την φτάνεις χωρίς να πρέπει να ανέβεις σε σκάλα κλπ.
Τα έχω δει παλιότερα σε Νεοσετ και Πράκτικερ και μάλλον πλησιάζει η ώρα που θα μου χρειαστεί κάτι τέτοιο. Που να απευθυνθώ και τι να προσέξω; Υπάρχουν διαστάσεις, υλικά, ποιότητες, ιδιαιτερότητες; -
Καβίλιες, μεταλλικούς ταχυσυνδέσμους κλπ έχει και το leroy σε τρομερή ποικιλία, όντως.
-
έχω κάτι καβίλιες σήμερα....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχω κάτι καβίλιες σήμερα....Τι έχεις; Πες μου οτι δεν μιλάς βλάχικα;!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
έχω κάτι καβίλιες σήμερα....
Τι έχεις; Πες μου οτι δεν μιλάς βλάχικα;!
Θάνο σε όλες τις 'τσόντες' του φόρουμ μέσα είσαι, για χαλάρωσε....
-
SOS μέχρι να κλέισουν τα πολυκαταστηματα!
Μαυρο αλουμινένιο κούφωμα γδάρθηκε απο το τρίψιμο με σφουγγάρι για να βγει ένα αυτοκόλλητο και έχει θαμπώσει σε εκείνο το σημείο καθώς έχει και μικρές γρατζουνιές!!!
Υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει κανένα καθαριστικό για ζάντες ή υπάρχει κάποιο άλλο προιόν? -
περνα το μια αλοιφη να γιανει
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σχετικά με τα βιδάκια για συναρμολόγηση επίπλων που αναζητώ είδα ότι έχει πολλά τέτοια στο Praktiker. Επίσης είδα σε μαγαζί στην Αθηνάς που είχε υλικά για επιπλοποιούς. Θεωρώ πιθανό να έχει και ο Leroy Merlin. Θα πρέπει να πάρω το δείγμα μου και να πάω επί σκοπού.
Στο ΙΚΕΑ δεν έχω δει να πουλάνε τέτοια πράματα, καρφιά για να κρεμάς κάδρα ναι αλλά μέχρι εκεί. Εκτός αν τα έχουν στην εξυπηρέτηση πελατών αν σου λείπει κάτι.Άμα πας προς Merlin στη Πειραιώς, πέρνα πρώτα από ΙΚΕΑ, γιατί στην εξυπηρέτηση έχουν διάφορες βίδες κλπ.
Σε έναν καναπέ που είχα καταφέρει και είχα βιάσει τις 3 από τις 4 βίδες, μου δώσανε καινούργιες. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
περνα το μια αλοιφη να γιανειΠήρα ένα σωληνάριο με αλοιφή για γδαρσίματα από τα είδη αυτοκινήτου απο το Praktiker! Αύριο το πρωί θα ξέρω αν έχει αποτέλεσμα ή τζάμπα τα 7,50€. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
SOS μέχρι να κλέισουν τα πολυκαταστηματα!Μαυρο αλουμινένιο κούφωμα γδάρθηκε απο το τρίψιμο με σφουγγάρι για να βγει ένα αυτοκόλλητο και έχει θαμπώσει σε εκείνο το σημείο καθώς έχει και μικρές γρατζουνιές!!!
Υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει κανένα καθαριστικό για ζάντες ή υπάρχει κάποιο άλλο προιόν?Πέρασε μια βόλτα από κατάστημα με κουφώματα αλουμινίου , νομίζω οτι κάτι κυκλοφορεί σε σπρέυ.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
περνα το μια αλοιφη να γιανει
Πήρα ένα σωληνάριο με αλοιφή για γδαρσίματα από τα είδη αυτοκινήτου απο το Praktiker! Αύριο το πρωί θα ξέρω αν έχει αποτέλεσμα ή τζάμπα τα 7,50€. Ευχαριστώ!
χεχε και εγω πηρα μια αντιστοιχη αλοιφη για γδαρσιματα απο το πρακτικερ στα 7,50€ μηπως πηραμε την ιδια ? (turtle wax)
Την οποια δοκιμασα σε σημαδι (χρωμα )που αφησε η γκαραζοπορτα επανω στο astra και εκτος οτι εφυγε σχεδον αμεσως και δεν αφησε κανενα σημαδι , στο τελειωμα εμεινε μια καταπληκτικη γυαλαδα οποτε αν δεν κανεις δουλεια στο αλουμινιο θα σου μεινει (φτου μην το ματιασω ) για το QQ -
Αλοιφή χμ...
Δεν μιλάω, δεν μιλάω!
-
είναι ειδική αλοιφή που την βάζεις όταν έχεις καβίλιες που δεν μπαίνουν στις τρύπες, για να μπουν πιο εύκολα. τι δεν καταλαβαίνεις? είναι οτι πρέπει για σφυροκόπημα και για να μην βγάλουν φουσκάλες τα χέρια σου όπως χειρίζεσαι το παλούκι.
-
Σκεφτομαι να αλλαξω τη δεξαμενη πετρελαίου του λέβητα που εχουμε σπίτι. Ειναι σιδερενια και εχει ψιλοσκουριάσει.
Τι προτεινεται να κάνω? Σκέφτομαι για πλαστικη αλλα αναρωτιεμαι τι ειδος. Εχω δει μαυρες-ασπρες, με σκελετο μεταλλικο εξωτερικα και χωρις. Σκέφτομαι για ενος τόνου ή να πάω σε δίτονο? -
Εξαρτάται απο το τι τροφοδοτείς και πόσο συχνά εισαι διατεθιμένος να την γεμίζεις.
Αναφέρομαι σε πλαστική λευκή που έχω, περίπου σαν αυτή (νούμερο 26) 1 τόνου και ειναι ανθεκτικότατη.
Τροφοδοτώ 2 μεγάλα διαμερίσματα 130 και 100 τμ έκαστο και γεμίζω όταν φτάνει στα 200-300λίτρα, 4 φορές τη σεζόν και πάντα περισσεύει ανετα και για την επόμενη.
Μπορείς να βλέπεις και τη στάθμη, επειδή ειναι σχετικά διάφανη, αν και μετά τα 10 χρόνια 'θολώνει' το πλαστικό απο το πετρέλαιο.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]