-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Fashion victimΠοζερά
Γιάννη δεν μου αρεσει εμφανησιακα αυτο που μου λες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905359
Βασικα, τι αναγκες εχεις ;
Ενα των >
(οχι οσο κανεις για τον πατρινο βεβαια)Βασικα θελω πολύ μνημη, μου τη σπάει οταν εχεις ανοιχτα μερικα παραθυρακια και μπλοκαρει το συμπαν παιχνιδια δεν θα παιζω, inernet,word,excel και κανα dvd. Απλα δεν θελω σε 1 χρονο να θελω να το αλλαξω.
Γενικα μου αρεσουν τα vaio
Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα.
Πάρε Vaio.http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... D853B46490
-
Το εχω δει αυτο....με αρεσει που θα ελεγε και ο κορσερ....η τιμη του με τσουζει λιγο
επίσης πρεπει να υπολογισουμε και κανα 200ρι επιπλέον για office
-
Το εχω δει αυτο....με αρεσει που θα ελεγε και ο κορσερ....η τιμη του με τσουζει λιγοεπίσης πρεπει να υπολογισουμε και κανα 200ρι επιπλέον για office
'Αγόρασε' τα office από το internet.
-
αυτο ηταν η χειροτερη μαλατσια που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου... πω πω... θα σε σβησω απο το MSN γι αυτο που ειπες!!!
-
Εγω ειμαι νομιμοφρων κυριοι
Μονο τον ΚΟΚ παραβιαζω ασυστολα
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.openoffice.org/ ?ελεεινο...
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ελεεινο...
So? θα ταιριάζει με τα windows.
-
ελεεινο...
Πετυχημένο
( Ακόμα θυμάμαι την παρουσίαση που είχε ετοιμάσει συμφοιτητής μου Μακόπληκτος οπου δεν δούλευε απολύτως τίποτα σωστά ) -
ελεεινο...
Καλα, εσυ προσεχε απο που κρατας το ALU σου μην σου στραβωσει και σενα, και μην βαζεις στο στομα σου τα Windows.... βλασφημε...
-
Μια γρηγορη σκεψη:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905934
και με καλη καρτα γραφικων... δεν εχει σημασια αν παιζεις παιχνιδια... απο την στιγμη που ειναι το main system, καλο ειναι να εχει κατι καλυτερο... u never know!
+1
Eπισεις, αν ψηνεσαι για Sony μεχρι 1000€, δες και αυτο
Bεβαια η εγγυηση της Toshiba ειναι πολυ δυνατο + .
Σε καλυπτει απο ατυχημα (πχ να χυσεις καφε... ), κλοπη και...απολυση.Απο εκει και περα, για Office βλεπουμε... Θα σου χαρισω εγω ενα, γνησιοτατο.
-
ratanplan, vaio ;;
-
Vaio rulez
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ratanplan, vaio ;;Γιατι όχι ρε φιλε? Εξηγησε το λίγο. Σα να μου λες μην πάρεις mini cooper S, αλλα να μην λες το γιατι, οι παραγοντες ας πουμε που ποτρεπουν εσενα, εμενα να μην με πειραζουν
-
ratanplan, vaio ;;
Γιατι όχι ρε φιλε? Εξηγησε το λίγο. Σα να μου λες μην πάρεις mini cooper S, αλλα να μην λες το γιατι, οι παραγοντες ας πουμε που ποτρεπουν εσενα, εμενα να μην με πειραζουν
Στέλιο, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για ένα laptop. Το πιο λογικό είναι να πάρεις ένα φθηνότερο (πχ ένα Acer,ΗΡ κλπ που έχουν και 2 χρόνια αντικατάσταση από τα μεγάλα μαγαζιά) και ένα ...netbook δώρο, ή τα ρέστα σου βενζίνες και μπίρες.
Πληρώνεις μονάχα το Design και τίποτε άλλο. Ούτε πιο γρήγορος θα είναι , ούτε πιο ελαφρύς έστω, ούτε τίποτε. Απλώς θα γράφει Vaio.
Αν αυτό θέλεις, τότε από μένα ΟΚ, αγόρασέ το. Αλλιώς, δες κάτι διαφορετικό.
-
αυτο ηταν η χειροτερη μαλατσια που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου... πω πω... θα σε σβησω απο το MSN γι αυτο που ειπες!!!
ελεεινο...
...κι εγώ θα σε μπλοκάρω ώστε να μη χρειάζεται να διαβάζω τέτοιες 'κακομοιριές'.
Πολύ κρίμα... Η αποθέωση της ελληνικής νοοτροπίας.
-
Ε όχι και Acer ρε Hifi
Kατα τα άλλα και στο Mini πληρώνεις design αλλά δεν σε πτοεί να το αγοράσεις -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στέλιο, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για ένα laptop. Το πιο λογικό είναι να πάρεις ένα φθηνότερο (πχ ένα Acer,ΗΡ κλπ που έχουν και 2 χρόνια αντικατάσταση από τα μεγάλα μαγαζιά) και ένα ...netbook δώρο, ή τα ρέστα σου βενζίνες και μπίρες.
Πληρώνεις μονάχα το Design και τίποτε άλλο. Ούτε πιο γρήγορος θα είναι , ούτε πιο ελαφρύς έστω, ούτε τίποτε. Απλώς θα γράφει Vaio.
Αν αυτό θέλεις, τότε από μένα ΟΚ, αγόρασέ το. Αλλιώς, δες κάτι διαφορετικό.
Το design φυσικα και μετραει... αλλωστε και τα ergonomics design ειναι, επισης ειναι σημαντικη η διαφορα ενος μπαουλου με ενα slimline φορητο και τα Vaio ειναι σαφως μικροτερα απο αλλα, επισης εχουν κανονικα 2ετη εγγυηση και μαλιστα παρα πολυ καλη, η διαφορα χρηματικα αν υπαρχει ειναι μικρη και απολυτα αιτιολογησιμη...
Τα Acer πλην της Timeline series ειναι αναξια λογου, τα HP στις σειρες DV εχουν ελεεινες οθονες... Η Sony σε αυτα τα λεφτα προσφερει τα καλυτερα πακετα και δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λογος για να μην την προτεινει κανεις...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]