-
Τι να πω και εγώ που μένω Αθήνα και σπουδάζω Θεσσαλονίκη.
150 ευρώ κάθε μέρα και δε με βάζουν τσάμπα οι αλήτες στο αεροδρόμιο!
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ! -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
O μόνος κλέφτης που βλέπω στη συζήτηση είσαι εσύ.
Γιατί δεν παίρνεις το καράβι; Αν τους πεις ότι είσαι φοιτητής ίσως σε βάλουν τσάμπα.
Επίσης γιατί θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τους γύφτους;Για πολλούς λόγους, γιατί συμπεριφέρομαι σαν άνθρωπος μέσα στο κτελ ακριβώς επειδή υπάρχουν και άλλοι δίπλα τους οποίους σέβομαι. Ούτε να γκαρίζω σαν πρόβατο, ούτε να μιλάω στο κινητό και να ακούγομαι έξω απο το λεωφορείο α και φροντίζω να κάνω μπάνιο όταν κάθομαι δίπλα σε άλλους :}
Το καράβι θα το πάρεις μια φορά, δύο κτλπ, αν είναι να πρέπει να φεύγω από το σπίτι μου 1 ώρα πριν και να θέλω και έξτρα 1 ώρα μετά και όλο αυτό για ένα τετράωρο που μπορεί να έχω μάθημα ε πάει έφυγε η μέρα. Συμφωνώ ότι συμφέρει σε σχέση με τη γέφυρα αλλά μιλάμε για τη γέφυρα όχι το καράβι.
Είσαι το τελευταίο άτομο που περίμενα να μου πει το οτιδήποτε για τους γύφτους. Μάλλον το avatar σου με επηρέασε μουαχαχαχαχαχ
-
Ο χρήστης ek4gr έγραψε:
Είναι αισχρό αυτό που γίνεται και τουλάχιστον για τους φοιτητές θα έπρεπε να υπάρχει ένα πακέτο ΚΑΤΙ τελοσπάντων....Υπαρχουν πολλοι φοιτητες οπως η περιπτωση σου; Αν ναι, οργανωθειτε και στειλτε ενα γραμμα στην πρυτανεια σας, μηπως μπορουν να κανονισουν κατι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Είναι αισχρό αυτό που γίνεται και τουλάχιστον για τους φοιτητές θα έπρεπε να υπάρχει ένα πακέτο ΚΑΤΙ τελοσπάντων....
Υπαρχουν πολλοι φοιτητες οπως η περιπτωση σου; Αν ναι, οργανωθειτε και στειλτε ενα γραμμα στην πρυτανεια σας, μηπως μπορουν να κανονισουν κατι.
Δυστυχώς δεν είμαστε πάρα πολλοί από Πάτρα, και αυτοί που είναι από Πάτρα θέλουν να έρθει το τμήμα Πάτρα και όχι στη Ναύπακτο, αλλά ο προιστάμενος το κρατάει επίτηδες εκεί γιατί αν φύγει το τμήμα αυτό θα βουλιάξει η ναύπακτος και θα χάσει και την εξουσία του ο τύπος...τόσα λεφτά θα τρώει από εξοπλισμό που ποτέ δεν ήρθε στο τμήμα μας...μεγάλη πίκρα η κατάσταση...
-
Όταν δήλωσες στο μηχανογραφικό σου αυτή τη σχολή ήξερες ότι υπάρχει μια γέφυρα και ότι θα πρέπει να πληρώνεις για να τη διασχίζεις;
-
Ρε χρυσαυγίτη, τι σε κόφτει εσένα? Αφου το λέει το παιδί ότι θα έπρεπε να διασχίζει τσάμπα τη Γέφυρα.
-
Όταν δήλωσες στο μηχανογραφικό σου αυτή τη σχολή ήξερες ότι υπάρχει μια γέφυρα και ότι θα πρέπει να πληρώνεις για να τη διασχίζεις;Όταν δήλωσα το μηχανογραφικό μου, έπρεπε να σκεφτώ γρήγορα. Απλά ήξερα ότι υπάρχει γέφυρα. Ούτε ήξερα αν υπάρχει πακέτο, ούτε πόσο πάνε τα καράβια, ούτε ότι μας γ...νε κανονικά για να περάσουμε σε καθημερινή βάση από γέφυρα, ούτε αν θα νοικιάσω σπίτι ναύπακτο, τίποτα. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΨΗΛΟ Ρε χρυσαυγίτη, τι σε κόφτει εσένα? Αφου το λέει το παιδί ότι θα έπρεπε να διασχίζει τσάμπα τη Γέφυρα.
και τσάμπα να μην ήταν έστω ας είχε κάποιο πακέτο έστω για φοιτητές ή ας ήταν εξ'ολοκλήρου για όλο το κόσμο 5 ευρω η διέλευση. Το ότι κάνουν και αυξήσεις δεδομένου της κρίσης που υπάρχει, εντάξει οι τύποι απλά ...
-
Ο χρήστης ek4gr έγραψε:
Όταν δήλωσες στο μηχανογραφικό σου αυτή τη σχολή ήξερες ότι υπάρχει μια γέφυρα και ότι θα πρέπει να πληρώνεις για να τη διασχίζεις;
Όταν δήλωσα το μηχανογραφικό μου, έπρεπε να σκεφτώ γρήγορα. Απλά ήξερα ότι υπάρχει γέφυρα. Ούτε ήξερα αν υπάρχει πακέτο, ούτε πόσο πάνε τα καράβια, ούτε ότι μας γ...νε κανονικά για να περάσουμε σε καθημερινή βάση από γέφυρα, ούτε αν θα νοικιάσω σπίτι ναύπακτο, τίποτα. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΨΗΛΟ
-
Όποιος δεν καταλαβαίνει και μετά από αυτό ας κάτσει να κάνει πράξεις να δει πόσα βγαίνουν δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ άλλο.... ψάχνετε για τους κλέφτες σε λάθος μεριά πάντως παίδες....δεν σας κλέβουν λεφτά αυτοί που δεν πληρώνουν διόδια... αν έχετε τα @@ πηγαίντε στους άλλους...
-
Μαλιστα.Μαλιστα.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ρε χρυσαυγίτη, τι σε κόφτει εσένα? Αφου το λέει το παιδί ότι θα έπρεπε να διασχίζει τσάμπα τη Γέφυρα.Θα ξεβρομίσει ο τόπος από τους τσαμπατζήδες.
-
Μια πρόταση για τζαμπα πέρα δώθε: Πάρε ποδήλατο. 'Έτσι κι αλλιώς η απόσταση χιλιομετρικά δεν ειναι τραγική, εκτός βέβαια αν μένεις στην άλλη άκρη της Πάτρας, προς Παραλία.
Από κει και πέρα κάνεις ένα φάουλ σε σχέση με τη γέφυρα. Ναι ειναι παράλογα ακριβή. Ναι κακώς δεν έχουν σωστά εκπτωτικά πακέτα. Αν όμως πας μια βόλτα στο μουσείο της ακριβώς δίπλα στα διόδια και ζητήσεις να σου βάλουν σε προβολή τη σχετική ταινιούλα, αν δεις κανένα σχετικό ντοκυμαντερ, αν το γκουγκλάρεις ρε αδερφέ και δεις ΤΙ είναι αυτό το έργο απέναντί σου, ΠΩΣ χτίστηκε και ΠΟΣΕΣ δυσκολίες είχε/έχει στην κατασκευή και στη συντήρηση, θα καταλάβεις γιατί κοστίζει τόσο.
Η αντίστοιχη κινεζικη πχ που αναφερεις χτίστηκε σε πολύ πιο αβαθή νερά, με πολύ λιγότερους ανέμους και ρεύματα να την ταλαιπωρούν. Μόνο η σεισμικότητα ειναι παρόμοια, όλα τα άλλα είναι πιο ζόρικα στη 'δική μας'. Άσε που μάλλον δε γνωρίζεις οτι του Ριου-Αντιρριου όταν χτιστηκε ήταν η μακρύτερη κρεμαστή στον κόσμο, δηλαδή με την μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των σημείων στήριξης. -
Ο χρήστης ek4gr έγραψε:
80 yuan το πέρασμα = 10 ευρώ.
Όταν συγκρίνουμε κόστος δεν ψάχνουμε τις προσφορές, αλλά την τιμή ΕΝΟΣ περάσματος.
Τα υπόλοιπα σου τα είπε ο ταυρούλης. -
Ο χρήστης ek4gr έγραψε:
Όταν δήλωσα το μηχανογραφικό μου, έπρεπε να σκεφτώ γρήγορα. Απλά ήξερα ότι υπάρχει γέφυρα.'Βρηκα δουλεια στη Θεσσαλονικη. Λεω να μεινω στην Αθηνα, το αεροπλανο αλλωστε κανει μονο 45' να φτασει. Ποσο ακριβα να ειναι;'
Ιδια λογικη. Non?
-
Ρε χρυσαυγίτη, τι σε κόφτει εσένα? Αφου το λέει το παιδί ότι θα έπρεπε να διασχίζει τσάμπα τη Γέφυρα.
Θα ξεβρομίσει ο τόπος από τους τσαμπατζήδες.
Δεν είπα τσάμπα, ζήτησα έκπτωση... αλλά τόσο μ...ες είστε.....εγώ κάνω το κακό στη χώρα...ά ρε πρόβατα....... συνέχισε να υποστηρίζεις τα ψευτοπατριωτάκια που στηρίζεις και την επόμενη φορά κλείσε το στόμα σου και κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου.
-
Ρε παλικαρε, στο ειπε καποιος νωριτερα. Μαζευτειτε οι φοιτητες που εχετε προβλημα και ζητηστε απο την πρυτανεια μπας και μπορεσει να σας κανει μια εκπτωτικη καρτα. Το φεριμποτ κανει ωρα, το ποδηλατο γιατι δεν το παιρνεις?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
... το ποδηλατο γιατι δεν το παιρνεις?Οταν θα φυσάει τι θα το κανει το ποδήλατο?
-
θα βαλει ενα πανι,να πηγαινει και γαμιωντας
-
-
Στα ΜΗ επιτρεπομενα οχήματα διελευσης ειναι τα ποδήλατα!
Ουτε καν εξω απο την Πατρα δεν μπορεί να βγει!
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!