-
Δηλαδή ανέχεσαι να σε κλέβουν με την βενζίνη, αλλά δεν ανέχεσαι με τα διόδια.
Επίσης τον βενζινά που δε σου φταίει κάτι, ξέρεις πόσες φορές τον έχεις πληρώσει για βενζίνη που ΔΕΝ σου έβαλε ή για νοθευμένη βενζίνη που σου έβαλε;
Επιλεκτικές ευαισθησίες βλέπωΤώρα κάνουμε σοβαρή συζήτηση ή μιλάμε απλά για να μιλάμε;
Μου μιλάς για την κλοπή με το ΦΠΑ της βενζίνης και τώρα μου το γυρνάς σε κλοπή μέσω νοθείας και αντλίας . ΑΛΛΟ το ένα ΑΛΛΟ το άλλο . Το πρώτο είναι η κλοπή του κράτους και το δεύτερο είναι η κλοπή του βενζινά .
Για το πρώτο , όπως σου είπα , δε μου φταίει ο βενζινάς γιατί δεν είναι δική του απόφαση να βάλει τόσο ΦΠΑ στη βενζίνη . Αν εγώ δεν τον πληρώσω , τότε δεν τιμωρώ τον δημιουργό του προβλήματος και το μόνο που κάνω είναι να ζημιώνω κάποιον άλλο .
Για το δεύτερο , αν διαπιστώσω ότι κάποιος βενζινάς με κλέβει ή αν διαβάσω στο ίντερνετ οτι πιάστηκε για νοθεία ή πείραγμα αντλίας , τον τιμωρώ πολύ απλά με το να μη βάλω εκεί ποτέ βενζίνη και να βάλω κάπου αλλού , καθώς στην περίπτωση της βενζίνης έχω πάρα πολλές εναλλακτικές επιλογές με το ίδιο κόστος .
Άντε πια με τους άσχετους συσχετισμούς και τις άκυρες συγκρίσεις ... -
Τώρα εσύ προσπαθείς να εξηγήσεις στον ινφίνιτι τα αυτονόητα?
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
Για το δεύτερο , αν διαπιστώσω ότι κάποιος βενζινάς με κλέβει ή αν διαβάσω στο ίντερνετ οτι πιάστηκε για νοθεία ή πείραγμα αντλίας , τον τιμωρώ πολύ απλά με το να μη βάλω εκεί ποτέ βενζίνη και να βάλω κάπου αλλού , καθώς στην περίπτωση της βενζίνης έχω πάρα πολλές εναλλακτικές επιλογές με το ίδιο κόστος .
Άντε πια με τους άσχετους συσχετισμούς και τις άκυρες συγκρίσεις ...Αντίστοιχα όταν θεωρείς οτι τα διόδια σε κλέβουν, τους τιμωρείς πηγαίνοντας από άλλο δρόμο. Υπάρχουν 100άδες χιλιάδες χιλιόμετρα οδικού δικτύου στην Ελλάδα. Αυτά που έχουν διόδια είναι 3-4 αυτοκινητόδρομοι που συνολικά δεν θα είναι παραπάνω από 2000km.
-
H διαφορά ινφινιτάκο είναι οτι η επιλογή που έχεις μεταξύ δρόμων δεν είναι ανάλογη με αυτή που έχεις μεταξύ βενζινάδων. Εξηγώ: αν δε σου αρέσει το ένα πρατήριο, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο, με το ανάλογο κόστος, ίσως και λίγο αυξημένο και με παρόμοιες ή καλύτερες υπηρεσίες. Στην περίπτωση των δρόμων δεν ισχύει αυτό. Ή πληρώνεις για να πας τη φαμίλια σου με ασφάλεια από το Α στο Β ή δεν πληρώνεις και παίζετε το κεφάλι σας σε κάθε χιλιόμετρο των καταπληκτικών επαρχιακών μας δρόμων.* Το έχω ξαναπει, δε ζητάω έναν 2ο παράλληλο αυτοκινητόδρομο για να κινούμαι τζάμπα, ζητάω μια αξιοπρεπή και ασφαλή λύση και ας κάνω και κάποια χιλιόμετρα παραπάνω και με χαμηλότερη ταχύτητα. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά?
- εξαίρεση η Πατρών-Κορίνθου, που είτε πληρώσεις είτε δεν πληρώσεις, το ίδιο παίζεις το κεφάλι σου κορώνα-γράμματα.
-
Δεν υπάρχουν επικίνδυνοι δρόμοι, υπάρχουν επικίνδυνοι οδηγοί.
-
Μαζί σου. Αυτό πες το στα παιδιά σου όταν θα βλέπουν να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα ο επικίνδυνος οδηγός και δε θα έχεις που να πας επειδή ο δρόμος δε θα σου προσφέρει πουθενά διαφυγή.
-
Θα τα στείλω στη Γερμανία τα παιδιά μου για να έχουν τσάμπα και καλούς δρόμους.
-
Και πώς θα σε γηροκομήσουν από τόσο μακριά?
-
Θα αναγκαστώ να μετακομίσω στο καστρο μας στην νοτιοδυτική βαυαρία.
-
Χτες πέρασε απο πίσω μου στα διοδια των Θηβών οδηγός με την ολοκαίνιουργια Mercedes E της. Κυνδύνευσε να πέσει πάνω μου για να γλιτώσει τα €0.95. Στα ματιά μου δεν έχει καμία απολύτως διαφορά απο την κοπέλα στο ψιλικατζιδικο των Πλαταιων που δεν μου έκοψε απόδειξη για τα €2 του Redbull. Και αυτή τον αγώνα της εναντίων της άδικης φορολογίας έκανε.
-
Γιατί δεν πλακώθηκες στα φρένα? Αγαπημένη τακτική σε μερικούς και ασφαλής πάνω απ' όλα.
-
Γιατί κανείς χαζες ερωτήσεις; δεν πρόκειται να βάλω την ζωή και την περιουσία μου σε κίνδυνο επειδή κάποιος είναι ηλίθιος και τσιπης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί κανείς χαζες ερωτήσεις; δεν πρόκειται να βάλω την ζωή και την περιουσία μου σε κίνδυνο επειδή κάποιος είναι ηλίθιος και τσιπης.Επειδή κάποιοι εδώ μέσα έκαναν εξίσου χαζές προτάσεις.
-
Ποιος πρότεινε να πλακωθεις στα φρένα;
-
Ψάξε παλιότερα, ολόκληρος καυγάς έχει γίνει γι' αυτό.
-
Χτες πέρασε απο πίσω μου στα διοδια των Θηβών οδηγός με την ολοκαίνιουργια Mercedes E της. Κυνδύνευσε να πέσει πάνω μου για να γλιτώσει τα €0.95. Στα ματιά μου δεν έχει καμία απολύτως διαφορά απο την κοπέλα στο ψιλικατζιδικο των Πλαταιων που δεν μου έκοψε απόδειξη για τα €2 του Redbull. Και αυτή τον αγώνα της εναντίων της άδικης φορολογίας έκανε.γυναικα οδηγούσε?
Τί εννοείς κινδυνεψε? βασικά αν περάσεις μερικές φορές καροτσερία, καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ χρειάζεται να κολλάς. ακομα κ πανω απο δυο μετρα αρκουν.
Το μόνο που σκέφτομαι ειναι οτι οι τρόμπες στα διοδια είναι ικανοι να ρυθμίσουν τις μπάρες να πεφτουν αλα λαιμητόμοι -
Ρε συ Ταύρε, γιατί πρέπει να ψάξω να βρω κάτι που έγραψε κάποιος άλλος;
Σαν να αναφέρεις ότι κάποιο ζώο χτες σου έκλεισε το γκαράζ και να σου απαντώ 'γιατί δεν τον έδειρες;' (+ )
-
:vava: Ρε συ Ταύρε, γιατί πρέπει να ψάξω να βρω κάτι που έγραψε κάποιος άλλος;Επειδή βαριέμαι να ψάξω εγώ.
-
:vava: Ρε συ Ταύρε, γιατί πρέπει να ψάξω να βρω κάτι που έγραψε κάποιος άλλος;Σαν να αναφέρεις ότι κάποιο ζώο χτες σου έκλεισε το γκαράζ και να σου απαντώ 'γιατί δεν τον έδειρες;' (+ )
Καλα ρε Χρηστο... Μιλαει για εδω viewtopic.php?f=5&t=35890&p=2274371#p2274371 που ειχες παρει και εσυ μερος....
Μαλλον εισαι σε vaccation mode ακομα......
-
Μέχρι πρώτη Σεπτέμβρη.
Όπως και να έχει, δεν είναι δυνατόν να θυμάμαι, πόσο μάλλον να σχολιάζω, οτιδήποτε έχει γράψει κανείς σε θέμα που συμμετέχω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ανέφερα ότι η οδηγός αρνήθηκε να πληρώσει τα 95 λεπτά που της αναλογουσαν για την διαδρομή, την στιγμή που είχε τα χρήματα να πληρώσει την βενζίνη και τους φόρους της ολοκαίνουργιας E-class σε ένα δρόμο που είναι ολοκληρωμένος κλειστος αυτοκινητόδρομος με καινούργια άσφαλτο, σήμανση και νέο ψηλό jersey. Ποιος θα τα πληρώσει αυτα; Μα αποκλειστικα ο φορολογούμενος φυσικά. Η κυρία με την Mercedes κάνει την επανάσταση της.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!