-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα προσωπικά με άφησε αδιάφορο.Σου φανηκε ασχημη ;
Περι ομορφιας ο λογος γαρ. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το οτι δεν μπορω να τα μελετησω διεξοδικα,δεν σημαινει και οτι δεν καταλαβα το γενικο τους νόημα.
Mε δουλευεις; εγραψες 'τι σκατα λεει ο skye δεν μπορω να ξερω' κ τωρα μου λες οτι καταλαβες το γενικο νοημα; Ουτε καν εχεις διαβασει τη συζητηση -οποτε κατα πασα πιθανοτητα εχεις καταλαβει λαθος αυτα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι λεω- απ'την αρχη ffs γιατι 'βαριεσαι'
Συγγνωμη αλλα αρνουμαι πραγματικα να συζητησω, αρνουμαι και να διαβασω παρακατω τι γραφεις στην απαντηση σου. Ειναι τουλαχιστον αγενες να εχεις την απαιτηση να συζητησω μαζι σου σοβαρα υπο αυτους τους ορους, δεν θεωρω τον χρονο σου πολυτιμοτερο απ'τον δικο μου. 'Κανω κ γω το ιδιο', οπως ειπε και ο Φουσεκης. Δε χρειαζεται να διαβασω τι λες, αλλα λαθος θα κανεις.
Tο πόστ σου το ειδα.Το οτι δεν μπορεσα να το διαβασω δεν ειναι δικη μου ευθυνη.Αν το'βαζες στα Ελληνικα θα καταλαβαινα.
Δεν αρνουμαι να το διαβασω,απλα δεν μπορω.
Τεσπα,κι'εγω θα μπορουσα να παρεξηγιέμαι απο μονος μου,αλλα δε βαριεσαι -
εγω με τον κον5 θα χτυπαμε πιπινακια που να χτυπατε τον κωλο σας κατω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω με τον κον5 θα χτυπαμε πιπινακια που να χτυπατε τον κωλο σας κατω...Το μόνο που θα χτυπάς εσύ είναι μπύρες
It was a relief yesterday ...Καλωσήρθες πάλι κοντά μας, χαίρομαι που είσαι ζωντανός μισητέ εχθρέ μου -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το οτι δεν μπορω να τα μελετησω διεξοδικα,δεν σημαινει και οτι δεν καταλαβα το γενικο τους νόημα.
Mε δουλευεις; εγραψες 'τι σκατα λεει ο skye δεν μπορω να ξερω' κ τωρα μου λες οτι καταλαβες το γενικο νοημα; Ουτε καν εχεις διαβασει τη συζητηση -οποτε κατα πασα πιθανοτητα εχεις καταλαβει λαθος αυτα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι λεω- απ'την αρχη ffs γιατι 'βαριεσαι'
Συγγνωμη αλλα αρνουμαι πραγματικα να συζητησω, αρνουμαι και να διαβασω παρακατω τι γραφεις στην απαντηση σου. Ειναι τουλαχιστον αγενες να εχεις την απαιτηση να συζητησω μαζι σου σοβαρα υπο αυτους τους ορους, δεν θεωρω τον χρονο σου πολυτιμοτερο απ'τον δικο μου. 'Κανω κ γω το ιδιο', οπως ειπε και ο Φουσεκης. Δε χρειαζεται να διαβασω τι λες, αλλα λαθος θα κανεις.
Ρε συ, εδώ κατάλαβε τι έγινε σε όλες τις προηγούμενες σελίδες χωρίς να τις διαβάσει, πώς θα καταλάβαινε ένα κείμενο που απλώς δεν γνωρίζει την γλώσσα; Αστεία πράγματα!
Και την επόμενη φορά να σέβεσαι τον συνομιλητή σου και να παραθέτεις τα κείμενα στα αγγλικά (για να κάνει εξάΣΚΙση ο Λάππας.... ), στα ελληνικά (για τους μη γνωρίζοντες ξένες γλώσσες ή και για τους ελληνορθόδοξους αναγνώστας... ), στα βλάχικα (γιατί είναι μια σημαντική μειονότητα με μεγάλη προσφορά , βλέπε ΕΜΠ κλπ ) και στ' αρβανίτικα ( αλβανικά δηλαδή, αλλά δεν θέλω να χαλάσω τους δεσμούς μου με τους οπαδούς του Καρατζαφέρη.. ).
Επιτέλους, πρέπει να μπει μια τάξη εδώ μέσα!
-
Γαμησέ τα.
Αν φτανεις σε σημείο να παριστανεις οτι χαζογελας για να κερδισεις πίσω το χαμενο σου δικιο (που ποτε δεν ειχες) τοτε,απλα,γαμησέ τα.Οι προηγούμενες σελίδες,οτι και να'λεγαν,δεν θα ειχαν να κανουν με το σημειο που εγω διαφωνησα εξ'αρχης.Το σημειο που αποφασισες να ορισεις εσυ ώς 'αντικειμενικο' ενα μεγεθος,το οποίο εκ'των πραγματων αποκτα υπόσταση μονο μεσω των ματιων του εκαστοτε παρατηρητη.
Αυτο που με εκανε να παρεμβω,ηταν μονο ο ορισμος της αντικειμενικότητας.Οχι για το παρον θεμα,αλλα για οποιοδηποτε θεμα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γαμησέ τα.
Αν φτανεις σε σημείο να παριστανεις οτι χαζογελας για να κερδισεις πίσω το χαμενο σου δικιο (που ποτε δεν ειχες) τοτε,απλα,γαμησέ τα.Kαι συνεχίζεις...
Δύο άνθρωποι σου λέμε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω, αλλά εσύ συνεχίζεις... Σε χάλασε ο τρόπος τώρα. Θα γελάω και θα χαζογελάω και θα πέφτω κάτω από τα γέλια όποτε γουστάρω και σίγουρα, όταν βλέπω ποστ και συμπεριφορές σαν την δικιά σου, έχω κι ένα λόγο παραπάνω να το κάνω. Δεν είχα κανένα χαμένο δίκιο ποτέ, γιατί ποτέ δεν είχα δίκιο ή άδικο. ΟΚ;Οι προηγούμενες σελίδες,οτι και να'λεγαν,δεν θα ειχαν να κανουν με το σημειο που εγω διαφωνησα εξ'αρχης.Το σημειο που αποφασισες να ορισεις εσυ ώς 'αντικειμενικο' ενα μεγεθος,το οποίο εκ'των πραγματων αποκτα υπόσταση μονο μεσω των ματιων του εκαστοτε παρατηρητη.
Αυτο που με εκανε να παρεμβω,ηταν μονο ο ορισμος της αντικειμενικότητας.Οχι για το παρον θεμα,αλλα για οποιοδηποτε θεμα.Μα είναι καταπληκτικό δεν είναι;
-
Παρακατω απο εκει που υπογραμμισες,δεν διαβασες;Μηπως αυτα που λέω,εχουν αλλο νοημα αν τα διαβασεις εξ'ολοκλήρου;
Αλλα αμα διαβαζες και παρακατω,πώς θα συνεχιζες την προσπάθεια να κερδισεις την συμπάθεια των υπολοίπων που διαβαζουν το θρεντ,παριστανοντας οτι χαιρεσαι;
Αντε,τσαο τωρα,και περαστικα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παρακατω απο εκει που υπογραμμισες,δεν διαβασες;Μηπως αυτα που λέω,εχουν αλλο νοημα αν τα διαβασεις εξ'ολοκλήρου;
Αλλα αμα διαβαζες και παρακατω,πώς θα συνεχιζες την προσπάθεια να κερδισεις την συμπάθεια των υπολοίπων που διαβαζουν το θρεντ,παριστανοντας οτι χαιρεσαι;
Αντε,τσαο τωρα,και περαστικα.Εγώ διάβασα και παρακάτω. Υπογράμμισα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις ΚΑΙ ΕΣΥ, τι γράφαμε στις προηγούμενες σελίδες, θα μπορούσες να υπογραμμίσεις ή να πεις ό,τι θέλεις. Μέχρι τότε, κάνε καμιά βόλτα, τόσα άλλα τοπικ υπάρχουν! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μέχρι τότε, κάνε καμιά βόλτα, τόσα άλλα τοπικ υπάρχουν! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μέχρι τότε, κάνε καμιά βόλτα, τόσα άλλα τοπικ υπάρχουν!
Edit.Mod Bill33
-
ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........
Ο νέος νόμος προβλέπει ότι ο σύζυγος έχει το δικαίωμα να διακόψει την υλική υποστήριξη από τη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένης και της τροφής, εάν εκείνη αρνηθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Ορίζει ακόμη ότι τα παιδιά τίθενται πάντα υπό την κηδεμονία του πατέρα ή του παπού.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
Κινητρο για την ωθηση των γυναικων στη...νυμφομανια μου φαινεται εμενα Ηλία.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
viewtopic.php?p=1588308#p1588308
Νόμιμα; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ........Ο νέος νόμος προβλέπει ότι ο σύζυγος έχει το δικαίωμα να διακόψει την υλική υποστήριξη από τη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένης και της τροφής, εάν εκείνη αρνηθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Ορίζει ακόμη ότι τα παιδιά τίθενται πάντα υπό την κηδεμονία του πατέρα ή του παπού.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Οφθαλμός αντί οφθαλμού! Καταπληκτικοί είναι!
Κοιτάχτε, αν το βάλουμε σαν ανθρώπινο δικαίωμα το σεξ, σαφώς μπορούμε να το περάσουμε και εδώ! Δεν κατάλαβα δηλαδή; Όσο ανθρώπινο είναι ο σύζυγος να ταϊζει την σύζυγο, άλλο τόσο πρέπει κι αυτή να τον...εχμμ....περιποιείται!Το βρίσκω...βασικότατο ανθρώπινο δικαίωμα!
*'Τιιιιιι; Τιιιιιι είπες μωρή; Δεν θα μου...κάτσεις; Θα ψοφήσεις της πείνας! ' *
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νόμιμα;Aπ'τη μια μου παριστανεις οτι θες να με διωξεις απ'το νημα,και απ'την αλλη,επανελλειμενα,θες να με τσιγκλας για να επανερχομαι.
Πολύ 'κλάιν'. -
πολυ μπακουροτοπικ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νόμιμα;Aπ'τη μια μου παριστανεις οτι θες να με διωξεις απ'το νημα,και απ'την αλλη,επανελλειμενα,θες να με τσιγκλας για να επανερχομαι.
Πολύ 'κλάιν'.Φυσικά και δεν θέλω να σε διώξω από το νήμα, με δουλεύεις;
Αν φύγεις, θα χάσω κάθε ενδιαφέρον μάλλον! Οπότε μείνε, εννοείται!
(δεν τσιγκλάω εσένα, αλλά τον καλό μου mod, που δεν ήταν τόσο δίκαιος στο editing... Αλλά θα το καταλάβει τώρα και θα με μαλώσει και θα με ξανακάνει edit.... ) -
Τί έγινε κανένα γάμο, προξενιό, χωρισμό τπτ? Κανένα νέο?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολυ μπακουροτοπικ
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?