-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα ηθελα κι εγω αυτο το pm
Εφτασέεεεε!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θα ηθελα κι εγω αυτο το pm
Εφτασέεεεε!
τι ειναι αυτο;
στειλε και σε μενα -
Και εγω και εγω!!!
-
Επειδη το παραδειγμά σου ειναι όντως σαπιο,θα σου φερω εγω ενα τελευταιο.
Εαν η αντικειμενικότητα στο θεμα που συζηταμε ειναι οτι 'η γατα,ειναι γατα' και εσυ μου λές οτι 'ο σκυλος ειναι οσο γατα θα μπορούσε να ήταν' και αυτο το θεωρεις αντικειμενικό,τοτε καληνυχτακια μας.
-
Μιραγκε εχεις πμ...
Γιωργο δεν κάνει για σένα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κυνηγε αν διαβασεις απο τη σελιδα 39 και μετα θα διαπιστωσεις οτι τις εχουμε λαβει υπ' οψη τις υποκειμενικοτητες αλλα δε μας αφορουν (εμας που υποστηριζουμε το περι αντικειμενικοτητας της ομορφιας, τουλαχιστον) γιατι το ζητουμενο ειναι αλλο. Στην ιδια λουμπα επεσε ο ντριφτης κι ο Ηλιας που δεν διαβασαν απο την αρχη.
Θα ηθελα κι εγω αυτο το pmΕ,οχι ρε ασημοφ και να διαβασω απο τη σελιδα 39,για κατι που γινεται προφανες στα τελευταια πόστ.
Η αντικειμενικότητα εχει μονοδιαστατη υπαρξη.Ειναι πάντα απόλυτη.
Κοινο λαθος όλων,ειναι η αναγωγη της υποκειμενικότητας σε αντικειμενικότητα,επειδη 'ετσι λεω εγω'.
Μπορει να θες να στηριξεις πάση θυσια τα λεγομενά σου,αλλα αυτος ο τροπος ειναι λαθος. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επειδη το παραδειγμά σου ειναι όντως σαπιο,θα σου φερω εγω ενα τελευταιο.Εαν η αντικειμενικότητα στο θεμα που συζηταμε ειναι οτι 'η γατα,ειναι γατα' και εσυ μου λές οτι 'ο σκυλος ειναι οσο γατα θα μπορούσε να ήταν' και αυτο το θεωρεις αντικειμενικό,τοτε καληνυχτακια μας.
Όχι, εγώ λέω κάτι διαφορετικό:
-Η γάτα είναι γάτα, αν ο ενδιαφερόμενος είναι το ποντίκι που την φοβάται , ή ο σκύλος που θέλει να παίξει. Αυτοί, ΝΑΙ θέλουν να ξέρουν πως η γάτα είναι γάτα και όχι σκύλος και σαφώς και υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια για να το αποδείξουν.
-Η όμορφη είναι ομορφη, γι' αυτούς που την ψάχνουν, την ομορφιά εννοώ. Πιθανόν η όμορφη να είναι μια αξία...ξεχασμένη για τον μοναχό στην έρημο του Σινά και σίγουρα ΔΕΝ τον ενδιαφέρει. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Πιθανόν δεν μπορεί να έχει ΚΑΝ γνώμη.Άρα, γιατί να πρέπει να επηρεάσει ΑΥΤΟΣ το αποτέλεσμα;
Δηλαδή, αν όλοι οι άντρες της γης βγάζαν την τάδε όμορφη και ερχόταν κι ένας ηγούμενος με όρκο αγαμίας και σου έλεγε πως ΔΕΝ είναι όμορφη, θα έπαιρνες σοβαρά το αποτέλεσμα;Αυτό εδώ , ΔΕΝ είναι υποκειμενικό, ΔΕΝ είναι αντικειμενικό, είναι...Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στειλτε το κ δω ρε.
Απο περιεργεια και μονο.Aμέσως.
+1
Τι γίνεται εδώ;;;
Θέλω και εγώ ΡΜ. -
Απαξ και υπάρχει έστω και ένας που δεν την βρίσκει όμορφη, πώς είναι αντικειμενική;
-
Άρα, γιατί να πρέπει να επηρεάσει ΑΥΤΟΣ το αποτέλεσμα;
Διοτι το ιδιο θα μπορεσει να ζητησει για σενα και ο ομοφυλόφιλος,με ενα αναλογο σκεπτικο,και να διαμορφωσει ο ιδιος και οι όμοιοι του ΚΑΙ ΜΟΝΟ μια δικια τους 'αντικειμενικη' πραγματικότητα.
Καταλαβες τωρα;
Οτιδηποτε δεν ειναι ειναι το ιδιο για όλους (η γατα ειναι γατα και για τον γαιδαρο,και για τον κορκόδειλο,και για την καρακαξα) δεν ειναι αντικειμενικο.Υπόκειται σε υποκειμενικά ερμηνευσιμα στοιχεια,καποιου ή καποιων.Τεσπα,δεν μπορω να συνεχισω να μιλαω για τα αυτονόητα παιδες.Με χαλαει λίγο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απαξ και υπάρχει έστω και ένας που δεν την βρίσκει όμορφη, πώς είναι αντικειμενική;Συμφωνα με την αντικειμενικη πραγματικοτητα που όρισε ο χαι-φαι,ή θα ειναι γκευ,ή σεξουαλικα ανικανος,η δεν θα τον ενδιαφερει η ομορφια,και αρα,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.
Εμεις εχουμε τη δικια μας,των αντικειμενική (την σωστη δηλαδη) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τεσπα,δεν μπορω να συνεχισω να μιλαω για τα αυτονόητα παιδες.Με χαλαει λίγο.
Το αυτονόητο για σένα, δεν είναι για όλους. Για κάποιους ακόμη και το 1+1=2 ΔΕΝ είναι αυτονόητο, αλλά αξίζει διερεύνησης. http://en.wikipedia.org/wiki/Principia_Mathematica
O kovathe και ο ντιριντίνος, θα μπορούσαν να σου πουν περισσότερα, δεν είμαι μαθηματικός.Απαξ και υπάρχει έστω και ένας που δεν την βρίσκει όμορφη, πώς είναι αντικειμενική;
Συμφωνα με την αντικειμενικη πραγματικοτητα που όρισε ο χαι-φαι,ή θα ειναι γκευ,ή σεξουαλικα ανικανος,η δεν θα τον ενδιαφερει η ομορφια,και αρα,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.
Εμεις εχουμε τη δικια μας,των αντικειμενική (την σωστη δηλαδη)Ντιριντίνο: ΔΕΝ θα γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος που δεν θα την βρίσκει όμορφη ή άσχημη, γιατί απλούστατα, ΔΕΝ θα ερωτηθεί. Θα μείνει εκτός του συνόλου αναφοράς, βάσει των κατάλληλων κριτηρίων. Μπορεί πχ να μείνουν εκτός οι κακόγουστοι, όσοι οδηγούν Skoda, όσοι Υ κλπ κλπ. Όλα είναι θέμα ορισμού. Το βασικό είναι πως θα ερωτηθούν αυτοί οι οποίοι έχουν λόγο, συμφέρον κλπ κλπ από το αποτέλεσμα.
Η δική μου άποψη και όσων συμμετέχουμε στο σύνολο, θα είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ γι' αυτό το σύνολο ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Έξω από αυτό, θα είναι μια μπαρούφα και μισή. Ακριβώς σαν το παράδειγμα με τις φούστες: δεν μπορώ να έχω γνώμη για την κομψότητα της φούστας, αν τελικά με νοιάζει μονον να είναι αρκετά κοντή για να βλέπω.
Επίσης, η συμμετοχή στην κουβέντα είναι προαιρετική, πάντα.
-
Μήπως εκτός από αντικειμενικά όμορφη έχει και EVOness
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ε,οχι ρε ασημοφ και να διαβασω απο τη σελιδα 39,για κατι που γινεται προφανες στα τελευταια πόστ.
Η αντικειμενικότητα εχει μονοδιαστατη υπαρξη.Ειναι πάντα απόλυτη.
Κοινο λαθος όλων,ειναι η αναγωγη της υποκειμενικότητας σε αντικειμενικότητα,επειδη 'ετσι λεω εγω'.
Μπορει να θες να στηριξεις πάση θυσια τα λεγομενά σου,αλλα αυτος ο τροπος ειναι λαθος.Τα τελευταια ποστ λενε αλλο πραγμα απο αυτο που λεγαμε στην αρχη (εγω τουλαχιστον για να μη μιλαω εξ ονοματος ολων) και η κουβεντα εχει εκτραπει.
Τεσπα, εν ταχει θα σου πω οτι δεν αμφισβητω οτι τα κριτηρια της επιλογης συντροφου ή προτυπου ή (βαλε ο,τι θες) ειναι διαφορετικα για τον καθενα, αλλα στοιχηματιζω οτι περα απο σεξουαλικοτητα, επιθυμια, βιωματα, εμπειριες, ενοχες, βιτσια κλπ υπαρχει το απολυτο μεγεθος της ομορφιας (ανδρων και γυναικων δεν εχει σημασια) το οποιο διεπεται απο κανονες και ειναι μετρησιμο: μια εξισωση. Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις, θα καταλαβαινες τουλαχιστον τι (ξεκινησαμε να) υποστηριζουμε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μήπως εκτός από αντικειμενικά όμορφη έχει και EVOness???
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μήπως εκτός από αντικειμενικά όμορφη έχει και EVOness
???
Εννοεί μάλλον τις βελτιώσεις σε επίμαχα σημεία...
-
Α ναι..Σωστά..!! ΑΒΤ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ...!!
-
Εννοεί μάλλον τις βελτιώσεις σε επίμαχα σημεία...
Η χειρουργικη αφηνει ακομα τα σημαδια της εν ετη 2009.
Μην στειλει κανενας το pm στον μικρο.
pub εγινε το νημα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα τελευταια ποστ λενε αλλο πραγμα απο αυτο που λεγαμε στην αρχη (εγω τουλαχιστον για να μη μιλαω εξ ονοματος ολων) και η κουβεντα εχει εκτραπει.
Τεσπα, εν ταχει θα σου πω οτι δεν αμφισβητω οτι τα κριτηρια της επιλογης συντροφου ή προτυπου ή (βαλε ο,τι θες) ειναι διαφορετικα για τον καθενα, αλλα στοιχηματιζω οτι περα απο σεξουαλικοτητα, επιθυμια, βιωματα, εμπειριες, ενοχες, βιτσια κλπ υπαρχει το απολυτο μεγεθος της ομορφιας (ανδρων και γυναικων δεν εχει σημασια) το οποιο διεπεται απο κανονες και ειναι μετρησιμο: μια εξισωση. Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις, θα καταλαβαινες τουλαχιστον τι (ξεκινησαμε να) υποστηριζουμεΚοιτα,ειναι αδυνατον να διαβασω το θεμα αυτο απο εκει πόυ ξεκιναει.
Εγω απλα διαφωνώ σε αυτο που ειδα να ονομαζεται ως 'αντικειμενικότητα'.
Το ποιοί θα ερωτηθούν για να βγει ενα αντικειμενικο συμπέρασμα,θα ειναι,ή όλοι οι ανθρωποι για ενα ερωτημα που αφορα ολοκληρη την ανθρωπότητα,ή ο καθενας ξεχωριστα για ενα θεμα που θα αφορα μονο εκεινον.
Το να μην ερωτηθούν οι πιθανοι ψηφοφόροι της νεας δημοκρατίας,για τι ποιό κομμα θα κερδισει τις εκλογές του χρονου,ΔΕΝ θα ειναι αντικειμενικο,όσο και αν εμενα μου αρεσει.Η συζητηση,φυσικα ειναι προαιρετικη φιλε χαι-φαι.Οσο θελει ο καθενας μας,τη συνεχιζει.Οποιος νοιώθει οτι δεν τα βγαζει πέρα,μπορει να ευχεται ελευθερα την αποχωρηση των συνομιλητων του,εστω και με τετοιο πονηρουτσικο τρόπο.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?