-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αλεξανδρε εχω kawasaki z 750 με εκκεντροφορια power comander φιλτρα ιστοριες κλπ. Και μην ανησυχεις. Δεν πινω οταν οδηγω. Ουτε αλκοολικος ειμαι φιλε. Σκεφτηκα να της πω οτι εκρεμουν 20 ενταλματα συλληψης μου για χρεη αλλα δε μου πηγαινε.
Bill φιλε μου δεν ειπα διχασμενη προσωπικοτητα στη κοπελα μην πνιγει με τον καφε. Το ειπα πιο ανωδυνα.Για εσένα το λεω,άλλα αντι άλλων μας λες συνέχεια.Μήπως μας παραμυθιάζεις;
-
Γιατι να σε σας παραμυθιασω? Εσυ bill εισαι του κατηχητικου και δεν τα καταλαβαινεις ? Μηπως τα θεωρεις παραξενα?
Επειδη καποιος κουπεας γραφει πραγματα που ισως μερικοι τα κανουν με αλλο τροπο πιο σικατο και το κανουν γαργαρα εδω μεσα σημαινει οτι οποιος τα πει παραμυθιαζει? Σε προηγουμενο τοπικ εκανα μια ερωτηση. Πηρα απαντησεις και με βαση την πιο δυναμικη απαντηση ανεφερα ενα περιστατικο μαζι με το αποτελεσμα του . Ξερεις ποιο . Ηθελα πρωτα να μαθω τι θα εκαναν σε αυτην την περιπτωση οι αξιοτιμοι κυριοι εδω.Να μπουν στο κλιμα και να διαβασουν αυτο που συνεβει στον φιλο μου με τη γυναικα του.
Με απογοητευεις Bill. -
Γιατι να σε σας παραμυθιασω? Εσυ bill εισαι του κατηχητικου και δεν τα καταλαβαινεις ? Μηπως τα θεωρεις παραξενα?
Επειδη καποιος κουπεας γραφει πραγματα που ισως μερικοι τα κανουν με αλλο τροπο πιο σικατο και το κανουν γαργαρα εδω μεσα σημαινει οτι οποιος τα πει παραμυθιαζει? Σε προηγουμενο τοπικ εκανα μια ερωτηση. Πηρα απαντησεις και με βαση την πιο δυναμικη απαντηση ανεφερα ενα περιστατικο μαζι με το αποτελεσμα του . Ξερεις ποιο . Ηθελα πρωτα να μαθω τι θα εκαναν σε αυτην την περιπτωση οι αξιοτιμοι κυριοι εδω.Να μπουν στο κλιμα και να διαβασουν αυτο που συνεβει στον φιλο μου με τη γυναικα του.
Με απογοητευεις Bill.Σε αλλα ποστ λες για την συζυγό σου ότι έχεις ενα γιο ,τώρα μας λες οτι σε ρωτάει πότε θα γίνει μάνα και ως πότε θα είσαι εργένης;
-
Ήταν η άλλη αυτή.
Που της έβαλε το μπουφάν αλλά δεν του έδωσε την πίσω πόρτα αλλά τα κατάπιε όλα.
Λίγες μέρες μόνο πέρασαν και ήθελα να τον παντρευτεί.
Bitches be crazy! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχει καμία σχέση αυτό με το Ουαλία;Αλεξανδρε το Ουαλια ηταν λαθος διατυπωση δικη μου απο το πληκτρολογιο. Στη συνεχεια ο φιλος Bill μας πεταξε εναν προβληματικο τυπο σε βιντεο και καλα να μας πουλησει πνευμα και εγω 'βαφτισα' τις ασυναρτησιες που ελεγε ο τυπος στο βιντεακι 'κωδικος Ουαλια' και τις ταυτισα με τις ασυναρτησιες που λενε οι γυναικες οταν τις στριμωξουν οι αντρες.
Αυτα. -
Έχει καμία σχέση αυτό με το Ουαλία;
Αλεξανδρε το Ουαλια ηταν λαθος διατυπωση δικη μου απο το πληκτρολογιο. Στη συνεχεια ο φιλος Bill μας πεταξε εναν προβληματικο τυπο σε βιντεο και καλα να μας πουλησει πνευμα και εγω 'βαφτισα' τις ασυναρτησιες που ελεγε ο τυπος στο βιντεακι 'κωδικος Ουαλια' και τις ταυτισα με τις ασυναρτησιες που λενε οι γυναικες οταν τις στριμωξουν οι αντρες.
Αυτα.Ποιος είσαι ;Ο Θωμάς ο Μάτσιος;
-
Βill καταλαβαινω οτι παρακολουθεις πολλους εδω μεσα και ειναι δυσκολο αυτο. Αστο λιγο το ρημαδι το mod και παρε μια αδειουλα.
-
εγω καταλαβα οτι το σκηνικο με το μπουφαν ηταν 'ξεπετα'...
το σκηνικο με την 'πότε θα γινω μάνα' ...ηταν η 'παραλληλη σχεση'....
το παιδι στο σπιτι...ειναι ο 'διαδοχος' με το 'στεφανι'...που ειναι το περιεργο δεν καταλαβα....!!!
-
That's right !
-
Βill καταλαβαινω οτι παρακολουθεις πολλους εδω μεσα και ειναι δυσκολο αυτο. Αστο λιγο το ρημαδι το mod και παρε μια αδειουλα.κάπου στην ορεινή αρκαδία ο bill33
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Βill καταλαβαινω οτι παρακολουθεις πολλους εδω μεσα και ειναι δυσκολο αυτο. Αστο λιγο το ρημαδι το mod και παρε μια αδειουλα.
κάπου στην ορεινή αρκαδία ο bill33
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
εγω καταλαβα οτι το σκηνικο με το μπουφαν ηταν 'ξεπετα'...
το σκηνικο με την 'πότε θα γινω μάνα' ...ηταν η 'παραλληλη σχεση'....
το παιδι στο σπιτι...ειναι ο 'διαδοχος' με το 'στεφανι'...που ειναι το περιεργο δεν καταλαβα....!!!
Ναι αλλά το 'πότε θα γίνω μάνα' σε συνδυασμό με το 'ως πότε θα ζεις σαν ρεμάλι' μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η παράλληλη σχέση δε ξέρει ότι ο coupeas είναι ήδη παντρεμένος με παιδί.
Και νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο η παράλληλη σχέση να μην έχει καταλάβει τι και πως. -
Δεν νομιζω να το καταλαβε. Ουτε της εδωσα χρονο και ενδειξεις για να καταλαβει. Ουτε βδομαδα υποθεση.Η ιστορια τελειωσε . Και μαλιστα πολυ χαλαρα απο τη μερια της. Τα περι αλκοολικου κλπ που της ειπα δεν τα πιστεψε . Επαιξε και αυτη θεατρο οτι και καλα ξαφνιαστηκε.Σε αυτο ειμαι σιγουρος. Δεν πιανονται οι ατιμες. Ειδε οτι δεν υπαρχει σοβαρη προοπτικη γαμου και χαλαρωσε. Εδωσε κοκο για να παρει αποκατασταση.Τωρα το χερι στη φωτια δε το βαζω για τιποτε γυναικειο φιλε μου. Αυτη μονο ξερει.
Παντως κατα σωστα υπεθεσες στα υπολοιπα. -
Πάντως υπόθεση ούτε μιας βδομάδας και ζητάει γάμους, παιδιά και ιστορίες είναι λίγο υπερβολικό.
Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς: τα υπόλοιπα που διαβάζουμε, ΟΧΙ, δεν είναι υπερβολικά.
-
Ειναι ναι. Αν σκεφτεις ομως γιατι σημερα ειναι δυσκολο να βρεις γνησια αισθηματα καταλαβαινεις πως πλεον ο γαμος για τις γυναικες ειναι επιβιωση. Εστω στο μεγαλυτερο ποσοστο. Η κοπελα ηταν ιδιωτικη υπαλληλος και απλα ζουσε. Ειχε ονειρα που εγω δεν ημουν σε θεση και διαθεση να τη βοηθησω να τα πραγματοποιησει. Οι φιλες της επισης ηθελαν οικογενεια και ηταν προθυμες για πολλα. Τωρα ενας θεος ξερει. Δυσκολη αποφαση για γαμο δυσκολο να βρεις τον ανθρωπο σου και δυσκολο να τον ζησεις αν χρειαστει . Θα ελεγα οτι το τοπικο αυτο θα επρεπε να λεει :Μπορεις να παντρευτεις? Μπορεις να συζεις και πως την παλευεις εργενης? Καπως ετσι τελος παντων
-
Συμπολεμιστές πρέπει να μπει ένα τέλος πια στην κατάσταση που επικρατεί με τις Ελεεινιδες.Τους τον έχουμε σηκώσει πολύ ψηλά...Κουτσή χοντρή με γυάλινο μάτι και το παίζει γκόμενα.Τι λέμε τώρα για γάμους κ μλκιες; Τσο και λο και κάστανο ψημένο
-
απο που πηγαζουν αυτα τα συμπερασματα σου;;;
ειναι στο dna τους να το παιζουν γκομενες και καλα κανουν..........το κυνηγι κανει καλο!
αλλωστε οι Ελληνιδες πλεον ειναι ανω του μεσου ορου σχεδον σε ολα τους
γνωμη μου....... -
Οι Ελληνίδες είναι από τις πιο άσχημες Ευρωπαίες. Προφανώς υπάρχουν και κουκλάρες. Η μέση εικόνα που βλέπω στο δρόμο αυτό μου δείχνει.
-
Εγώ θυμάμαι τη μέση Καταλανή / ισπανίδα πάντως...
Ζιλλέτ! ό,τι καλύυυυυτερο για τον άντρα (και όχι μόνο), λέγαμε
-
Για αυτό δεν έγραψα οι πιο άσχημες. Οι Ισπανίδες είναι μακράν οι πιο άσχημες.
Το χειρότερο δε βέβαια είναι το στυλάκι όπως έγραψε ο mpampinos.
Τουλάχιστον σε καθαρά τοπικό επίπεδο(χαλκιδική), έπεσε λίγο ο αμανές. Με την έλευση των Ρωσίδων-Σερβίδων τα τελευταία χρόνια στις παραλίες, η σύγκριση ήταν καταστρεπτική για τις Ελληνίδες
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?