-
Ο χρήστης agcl4 έγραψε:
να τους ζαλισω ρε φιλε....αλλα τι θα κερδισω??
δεν ειναι κινητο να μου το αλλαξουν....Κανεις μεγαλο λαθος!!!
γιατι μπορω να ζητησω κατι τετοιο??
-
Αυτό με τα φώτα έχει συμβεί σε αρκετούς και το έλυσαν με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία... Μήπως στο κάνει όταν το έχεις στο auto;Το άλλο με την πόρτα μου ακούγετε πολύ κουλό!Σου έχουν βάλει συναγερμό δώρο;;;Αν επιτρέπεται από που το πήρες;
-
Κάτι με δυσλειτουργια του start stop μου ακούγεται ή στον τρόπο που σταματας (αποσυμπλεξη, νεκρά κλπ) να αναλαμβάνει/επεμβαίνει αυτό το σύστημα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Μήπως έχεις το σύστημα keyless start και βγαίνοντας παίρνεις και το κλειδί μαζί στην τσέπη σου?
Επίσης το αμάξι το είχαν ετοιμοπαράδοτο? Γιατί αν είναι από τα 'πρώτα' που παρήχθησαν κάποια θεματάκια με τους αυτοματισμούς τα είχαν! -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Μήπως έχεις το σύστημα keyless start και βγαίνοντας παίρνεις και το κλειδί μαζί στην τσέπη σου?
Επίσης το αμάξι το είχαν ετοιμοπαράδοτο? Γιατί αν είναι από τα 'πρώτα' που παρήχθησαν κάποια θεματάκια με τους αυτοματισμούς τα είχαν!δεν νομιζω οτι εχει σχεση το keyless αφου το κανει πριν βγω απτο αμαξι.
και τι εννοεις απτα ''πρωτα''?? ναι ετοιμοπαραδοτο το πηρα. -
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Αυτό με τα φώτα έχει συμβεί σε αρκετούς και το έλυσαν με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία... Μήπως στο κάνει όταν το έχεις στο auto;Το άλλο με την πόρτα μου ακούγετε πολύ κουλό!Σου έχουν βάλει συναγερμό δώρο;;;Αν επιτρέπεται από που το πήρες;ο συναγερμος δωρο ηταν ναι αλλα και παλι δεν εχει σχεση νομιζω.
πηρα σε 2 ακομα αντιπροσωπειες τηλ. σημερα και οπως τους το ειπα τους φανηκε κ σε αυτους περιεργο απλα ο ενας μου ειπε κατι που παιζει και να ισχυει.
δλδ παρατηρησα κ σημερα οτι το κανει οταν ειναι ενεργοποιημενο το σταρτ-στοπ και εχει σβησει ο κινητηρας και εκεινη τη στιγμη ανοιγω τη πορτα να βγω.
και μου ειπε οτι το κανει αυτο απο μονο του με αυτες τις συνθηκες.
τωρα τι να σας πω,σε σας αν καταλαβα δεν υπαρχει καποια στιγμη που να το κανει αυτο ε?? -
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
Αυτό με τα φώτα έχει συμβεί σε αρκετούς και το έλυσαν με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία... Μήπως στο κάνει όταν το έχεις στο auto;Το άλλο με την πόρτα μου ακούγετε πολύ κουλό!Σου έχουν βάλει συναγερμό δώρο;;;Αν επιτρέπεται από που το πήρες;
ο συναγερμος δωρο ηταν ναι αλλα και παλι δεν εχει σχεση νομιζω.
πηρα σε 2 ακομα αντιπροσωπειες τηλ. σημερα και οπως τους το ειπα τους φανηκε κ σε αυτους περιεργο απλα ο ενας μου ειπε κατι που παιζει και να ισχυει.
δλδ παρατηρησα κ σημερα οτι το κανει οταν ειναι ενεργοποιημενο το σταρτ-στοπ και εχει σβησει ο κινητηρας και εκεινη τη στιγμη ανοιγω τη πορτα να βγω.
τωρα τι να σας πω,σε σας αν καταλαβα δεν υπαρχει καποια στιγμη που να το κανει αυτο ε??Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες τώρα... Όταν είπες πριν σβήνει η μηχανή όλοι καταλάβαμε ότι πριν δούλευε και μόλις άνοιγες την πόρτα έσβηνε.... Αν εννοείς ότι σταματάς κάπου και το σταρτ-στοπ σβήσει την μηχανή και εσύ ανοίγεις την πόρτα τότε ναι χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί για να ξαναπάρει...
-
τωρα τι να σας πω,σε σας αν καταλαβα δεν υπαρχει καποια στιγμη που να το κανει αυτο ε??Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες τώρα... Όταν είπες πριν σβήνει η μηχανή όλοι καταλάβαμε ότι πριν δούλευε και μόλις άνοιγες την πόρτα έσβηνε.... Αν εννοείς ότι σταματάς κάπου και το σταρτ-στοπ σβήσει την μηχανή και εσύ ανοίγεις την πόρτα τότε ναι χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί για να ξαναπάρει...
μπορει να σας μπερδεψα γιατι και γω ημουν μπερδεμενος ¨
βασικα δεν ειχα καταλαβει ποτε ακριβως το εκανε και τωρα που μου το ειπε ενας τεχνικος απτην αντιπροσωπεια οτι πιθανως να το κανει τοτε...θα το παρακολουθησω και γω λιγο να δουμε.
παντως αν μπει σε λειτουργια το start-stop και σβησει η μηχανη λες και εσυ οτι αν ανοιξω τη πορτα ειναι λογικο να σβησει τελειως!!! και το αμαξι?? -
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
μπορει να σας μπερδεψα γιατι και γω ημουν μπερδεμενος ¨
βασικα δεν ειχα καταλαβει ποτε ακριβως το εκανε και τωρα μου το ειπε ενας τεχνικος απτην αντιπροσωπεια οτι πιθανως να το κανει τοτε...θα το παρακολουθησω και γω λιγο να δουμε.
παντως αν μπει σε λειτουργια το start-stop και σβησει η μηχανη λες και εσυ οτι αν ανοιξω τη πορτα ειναι λογικο να σβησει τελειως!!! και το αμαξι?? -
Αφου ανοίγεις την πόρτα γιατί να δουλεύει;
-
Το λογικό αυτό είναι... γιατί υποτίθεται ότι ανοίγεις την πόρτα για να φύγεις... αυτό γιατί να δουλεύει; Άσχετα αν κάποια αυτοκίνητα κάνουν το ανάποδο... σταματάς σβήνει την μηχανή το σταρτ-στοπ και αν ανοίξεις την πόρτα παίρνει ξανά μπροστά!
-
Το λογικό αυτό είναι... γιατί υποτίθεται ότι ανοίγεις την πόρτα για να φύγεις... αυτό γιατί να δουλεύει; Άσχετα αν κάποια αυτοκίνητα κάνουν το ανάποδο... σταματάς σβήνει την μηχανή το σταρτ-στοπ και αν ανοίξεις την πόρτα παίρνει ξανά μπροστά!γιατί να δουλευει η μηχανή αφου θα ανοιξείς απο μέσα την πόρτα εννοούσα.
-
Για το κλιματιστικό ίσως...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το λογικό αυτό είναι... γιατί υποτίθεται ότι ανοίγεις την πόρτα για να φύγεις... αυτό γιατί να δουλεύει; Άσχετα αν κάποια αυτοκίνητα κάνουν το ανάποδο... σταματάς σβήνει την μηχανή το σταρτ-στοπ και αν ανοίξεις την πόρτα παίρνει ξανά μπροστά!
γιατί να δουλευει η μηχανή αφου θα ανοιξείς απο μέσα την πόρτα εννοούσα.
Αυτό κατάλαβα και συμφώνησα.... το λογικό αυτό είναι και για μένα καλά κάνει και δουλεύει έτσι και όχι ανάποδα όπως κάποια άλλα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για το κλιματιστικό ίσως...Γιατί να δουλεύει το κλιματιστικό με ανοιχτη πόρτα ή χωρίς τον οδηγό μέσα;
Το ΣΣ δουλεύει με κύριο γνώμονα την οικονομία καυσίμου οπότε μοιάζουν λογικά τα απο πανω. -
γιατί να δουλευει η μηχανή αφου θα ανοιξείς απο μέσα την πόρτα εννοούσα.
Αυτό κατάλαβα και συμφώνησα.... το λογικό αυτό είναι και για μένα καλά κάνει και δουλεύει έτσι και όχι ανάποδα όπως κάποια άλλα!
-
Το λογικό αυτό είναι... γιατί υποτίθεται ότι ανοίγεις την πόρτα για να φύγεις... αυτό γιατί να δουλεύει; Άσχετα αν κάποια αυτοκίνητα κάνουν το ανάποδο... σταματάς σβήνει την μηχανή το σταρτ-στοπ και αν ανοίξεις την πόρτα παίρνει ξανά μπροστά!λογικο ρε φιλε απτη στιγμη που δεν το κανει σε αλλο αμαξι(απ'οσο ξερω) δεν ειναι,
και δε ρωταω αν ειναι λογικο, ρωταω αν το κανει κ σε αλλον το ιδιο για να ξερω αν ειναι λειτουργια του αυτοκινητου ή πρεπει να το ψαξω. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για το κλιματιστικό ίσως...
Γιατί να δουλεύει το κλιματιστικό με ανοιχτη πόρτα ή χωρίς τον οδηγό μέσα;
Το ΣΣ δουλεύει με κύριο γνώμονα την οικονομία καυσίμου οπότε μοιάζουν λογικά τα απο πανω.Μπορεί να είναι και άλλοι στο αυτοκίνητο... ιδέα πέταξα γιατί αυτή την στιγμή σκάω και ονειρεύομαι κλιματιστικά
By the way... τι παίζει με το start & stop και το A/C ;
-
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
λογικο ρε φιλε απτη στιγμη που δεν το κανει σε αλλο αμαξι(απ'οσο ξερω) δεν ειναι,
και δε ρωταω αν ειναι λογικο, ρωταω αν το κανει κ σε αλλον το ιδιο για να ξερω αν ειναι λειτουργια του αυτοκινητου ή πρεπει να το ψαξω.Ποιος σου είπε ότι τα υπόλοιπα clio δεν το κάνουν; Λες να σου έγραψα ότι είναι λογικό και το δικό μου να κάνει άλλα....;;;;
-
Σβήνει για λόγους ασφαλείας.
Renault Clio IV