-
-
θα ρθω να σας κατασκοπευσω ,να βγαλω και φοτο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
θα ρθω να σας κατασκοπευσω ,να βγαλω και φοτο.Παιδιά μην πάτε εκεί, πηγαίνετε στο άλλο, ξέρετε που
-
καλα τοτε δεν θα ερθω
-
-
-
Δοκτορα θα έρθεις;;;
-
Tελικα ολιμπικο την δευτερα?
-
Ναι
-
-
Ρατανπλανούκο εγώ δεν ξέρω που είναι το Ολυμπικο ούτε έχω αμάξι...
Θα πάμε μαζί; -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
:hmmm: -
Θα προσπαθήσω .... αρκεί να μην πάω αλλού πάλι !
-
Πρόσεχε, γιατί το Ολυμπιακό Στάδιο είναι μακριά!
-
Γαμω την τυχη μουυυυυυ!
Η γυναικα θα γυρισει Κυριακη απογευμα και όχι Δευτερα απογευμα
Πατρινε αν παω περναω να σε πάρω (με την καλη εννοια ) αλλα θα πρέπει να φοράς πάνα να μην μου λερωσεις το κάθισμα
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Aν δεν βλέπω τα ραδικια ανάποδα (λόγω υπερβολικού φαγητού) και δεν παρουσιαστεί κάτι έκτακτο λόγω των ημερών, θα είμαι και εγώ εκεί !Επειδή έχω χρόνια να πάω, να ρωτήσω κάτι το οποίο αναφέρθηκε αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω. Το πάρκινγκ μπροστά στα σκάφη εξακολουθεί να υπάρχει και να παίρνεις εσύ τα κλειδιά ή το έχουν κάνει με παρκαδόρους και άλλες τέτοιες αηδίες ?
Αμα ήταν μόνο με παρκαδόρους και δεν είχε να παρκάρεις δεν θα το πρότεινα καν (ποτέ δεν αφήνω άλλον να το παρκάρει ή κλειδιά).
Δηλαδή ενδέχεται να είμαστε 3 gti ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γαμω την τυχη μουυυυυυ!Η γυναικα θα γυρισει Κυριακη απογευμα και όχι Δευτερα απογευμα
Πατρινε αν παω περναω να σε πάρω (με την καλη εννοια ) αλλα θα πρέπει να φοράς πάνα να μην μου λερωσεις το κάθισμα
Αμάν ρε καταδικασμένε σε κρεμάλα. Ούτε μια άδεια από τη σημαία δεν μπορείς να πάρεις;
Πατρινέ κανένα εργαλείο πάρε μαζί γιατί τον βλέπω να κουρεύει κανά σασμάν πάλι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Aν δεν βλέπω τα ραδικια ανάποδα (λόγω υπερβολικού φαγητού) και δεν παρουσιαστεί κάτι έκτακτο λόγω των ημερών, θα είμαι και εγώ εκεί !
Επειδή έχω χρόνια να πάω, να ρωτήσω κάτι το οποίο αναφέρθηκε αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω. Το πάρκινγκ μπροστά στα σκάφη εξακολουθεί να υπάρχει και να παίρνεις εσύ τα κλειδιά ή το έχουν κάνει με παρκαδόρους και άλλες τέτοιες αηδίες ?
Αμα ήταν μόνο με παρκαδόρους και δεν είχε να παρκάρεις δεν θα το πρότεινα καν (ποτέ δεν αφήνω άλλον να το παρκάρει ή κλειδιά).
Δηλαδή ενδέχεται να είμαστε 3 gti ? :hmmm:
Αμα είναι να πάρουμε και ροκανίδι μαζί!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Aν δεν βλέπω τα ραδικια ανάποδα (λόγω υπερβολικού φαγητού) και δεν παρουσιαστεί κάτι έκτακτο λόγω των ημερών, θα είμαι και εγώ εκεί !
Επειδή έχω χρόνια να πάω, να ρωτήσω κάτι το οποίο αναφέρθηκε αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσω. Το πάρκινγκ μπροστά στα σκάφη εξακολουθεί να υπάρχει και να παίρνεις εσύ τα κλειδιά ή το έχουν κάνει με παρκαδόρους και άλλες τέτοιες αηδίες ?
Δηλαδή ενδέχεται να είμαστε 3 gti ? :hmmm:
Αμα είναι να πάρουμε και ροκανίδι μαζί!
(εγκαθετιλα του κερατα )
Vasgay, ρε φιλε νταξ δεν ειναι παντοφλα, αλλα τις πριξανε τα τσιλιμπιθρονια οι δικοι της που δνε θα κατσει μεχρι την δευτερα στο χωριο...ε ψιλομαλακια να εχει ερθει και να την κανω για καφε και να τη αφησω μονη της....να την φερω μαζι φυσικα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
-
sv2 διεύθυνση βγάζει Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 10, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, αλλά πιστεύω πως δεν θα σε διευκολύνει.
Κατεβαίνοντας τον Κηφισό, στο τελείωμά του που κάνει το δαχτυλίδι, ακριβώς στην δεξιά στροφή ανοίγει έξοδος για Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (θέλει προσοχή στο τελείωμα της εξόδου καθώς καταλήγει σε πολύ κλειστή δεξιά στροφή με ΣΤΟΠ), η οποία σε βγάζει στο πάρκινγκ και ακολουθείς τις ταμπέλες για Olympico (είναι στο πλαϊνό-πίσω μέρος του ΣΕΦ).
Καφεδάκι (και σόδες) για Δευτέρα του Πάσχα, 20/4