-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Για το θεμα του υγραεριου μου ειπε οτι θα χτυπησουν στο κεφαλι οσα ειναι ανεξαρτητου κυβισμου αξιας κλπ. Μου τονισε οτι δεν μπορει να μου πει περισσοτερα αλλα ηταν σιγουρος.ελπιζω να αποδειχτει ραδιο αρβυλα γιατι θα γαμησουν κοσμακη που εβαλε υγραεριο να γλυτωσει 5 δραχμες απο το καυσιμο κ να πληρωσει αλλες υποχρεωσεις.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Τι μισος ειναι αυτο ρε γμτ?Μολις φανει διαρροη εσοδων στα ματια τους αμεσως καρπαζια.
το ταμείον είναι μείον αδερφέ
-
Ο χρήστης james9 έγραψε:
συγγενης που δουλευει στο μεταφορων μου ειπε οτι τους πηγε ενημερωση οτι τα υγραεριοκινητα θα μπουν ολα μαζι σε ενα τσουβαλι και θα πληρωνουν κοινα τελη 500-600€ . μου πεσαν τα μαλλια βεβαια μονο στην ελλαδα θα μπορουσε να γινει αυτο. εχει ακουσει κανεις τι θα ισχυσει γενικα για τα τελη το 2012-2013?καλά πες του να φαει γλαροσουπα.
- δεν εχουμε κυβερνηση να παρει οποιαδηποτε αποφαση
- κ να είχαν αποφασίσει κάτι τέτοιο, σιγά μη στέλναν 'ενημέρωση'. τί σημαίνει ενημέρωση, για κάτι που ΘΑ γινει? για ποιο λόγο να 'ενημερωσουν', για να ακουσουν τη γνωμη των εφοριακων ή για να τους προστατεψουν να μη δηλώσουν τα δικα τους ?
-
Μου απάντησε ο αμπελιωτης ο φοροτεχνικος που βγαίνει στο σκαι σε email που του έστειλα χτες,ότι από φέτος καταργήθηκε η έκτακτη εισφορά στα αυτοκίνητα!!!!!!
-
δε νομίζω. Εννούσε ότι θα πληρώσεις φέτος που είναι η περσινή χρηση και μπορεί να μην έχει του χρόνου
-
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
Μου απάντησε ο αμπελιωτης ο φοροτεχνικος που βγαίνει στο σκαι σε email που του έστειλα χτες,ότι από φέτος καταργήθηκε η έκτακτη εισφορά στα αυτοκίνητα!!!!!!'απο φετος';
δηλαδή;θα πληρωσουμε σ'αυτη τη φορολογική δηλωση για το 2011 εκτακτη εισφορα και δεν θα πληρωσουμε του χρονου για το 2012;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε νομίζω. Εννούσε ότι θα πληρώσεις φέτος που είναι η περσινή χρηση και μπορεί να μην έχει του χρόνου'Ετσι!
Για αυτό και πληρώνουμε φέτος πάλι εφάπαξ έκτακτη εισφορά για το 2011 (επί του ετήσιου μας 1%, 2% κτλ) γιατί πέρσι πληρώσαμε για το 2010. Οτι μέτρο ανακοινώνεται είναι για το προηγούμενο φορολογικό έτος. Οπως και η φορολογική δήλωση που συντάσσουμε.
-
Εγώ πάντως επειδή έχω στείλει την Φορολογική Δήλωση ηλεκτρονικά & μου βγήκε το εκκαθαριστικό άμεσα, θα σας ενημερώσω πως ΔΕΝ έχει υπολογιστεί έκτακτη εισφορά για τα αυτοκίνητα. Υπάρχει η εισφορά αλληλεγγύης (επί του εισοδήματος) & το τέλος επιτηδευματος... Μάλλον την γλιτώσαμε φέτος, εκτός αν έχει γίνει καμία παράληψη...
Νίκος.
-
Εννοεί ρε παιδιά ότι το 2013 δεν θα πληρώσουμε έκτακτη εισφορά για την χρήση του 2012. Φυσικά για το 2011 θα πληρώσουμε φέτος.τουλάχιστον ας είναι η τελευταία. Εγώ χτες είχα ραντεβού να πουλήσω το τζιπ αλλά τώρα το σκέφτομαι. Άλλον 1320 τέλη και άλλο 1320+1800 με την εισφορά!!!
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Εγώ πάντως επειδή έχω στείλει την Φορολογική Δήλωση ηλεκτρονικά & μου βγήκε το εκκαθαριστικό άμεσα, θα σας ενημερώσω πως ΔΕΝ έχει υπολογιστεί έκτακτη εισφορά για τα αυτοκίνητα. Υπάρχει η εισφορά αλληλεγγύης (επί του εισοδήματος) & το τέλος επιτηδευματος... Μάλλον την γλιτώσαμε φέτος, εκτός αν έχει γίνει καμία παράληψη...Νίκος.
Δηλαδή ΟΎΤΕ για το 2011 δεν πληρώνουμε????αν είναι έτσι τέλεια!!!
-
-
Ξανά ρώτησα τον αμπελιωτη και μου απάντησε ότι καταργήθηκε από την χρήση του 2011.τι είναι χρήση 2011? Αυτά που δηλώνουμε φέτος για πέρσι???αν είναι έτσι τότε ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΆ!
-
πολυ καλο ακουγεται για να ειναι αληθινο, αλλα αν ηταν ετσι δεν θα το 'έπαιζαν' τα καναλια;
Ψοφάνε για τετοια -
χρήση του 2011 ειναι 1/1 με 31/12/2011 και λέγεται οικονομικό έτος 2012
Δειτε την πρωτη σελίδα του Ε1 σας. -
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
ο φοροτεχνικος που είχε η τσοπανιδου στο σκαι το πρωί κάτι πήγε να πει ότι καταργήθηκε η έκτακτη εισφορά στα αυτοκίνητα αλλά η μαλακισμένη τον διέκοψε και δεν το ανέλυσε! Άκουσε κανεις κάτι τέτοιο?????τσαπανιδου. απο το τσαπα η τζαμπα και οχι απο το τσοπανης η τζομπανης ελα ρε φιλε πλακα κανουμε
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Εγώ πάντως επειδή έχω στείλει την Φορολογική Δήλωση ηλεκτρονικά & μου βγήκε το εκκαθαριστικό άμεσα, θα σας ενημερώσω πως ΔΕΝ έχει υπολογιστεί έκτακτη εισφορά για τα αυτοκίνητα. Υπάρχει η εισφορά αλληλεγγύης (επί του εισοδήματος) & το τέλος επιτηδευματος... Μάλλον την γλιτώσαμε φέτος, εκτός αν έχει γίνει καμία παράληψη...Νίκος.
τωρα εσυ γιατι το καρφωνεις...να το δει ο οικονομικων και να μας κυνηγαει...αστο στα μουλωχτα να περασει.
-
για να δουμε...
-
Θυμάμαι ότι στο μεσοπρόθεσμο έγραφε πως η έκτακτη εισφορά ήταν μόνο για τότε (πέρσι).
Φέτος, αν δε βγάλουν κάτι καινούριο, φαίνεται να τη γλιτώνουμε...
-
λες ρε Νικ.... για παρε κανένα τηλεφωνο
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θυμάμαι ότι στο μεσοπρόθεσμο έγραφε πως η έκτακτη εισφορά ήταν μόνο για τότε (πέρσι).Φέτος, αν δε βγάλουν κάτι καινούριο, φαίνεται να τη γλιτώνουμε...
καλα θυμασαι, ηταν για 2 χρονια 10+11 δηλαδη για τις δηλωσεις 2011(αφορα το 10) + 2012(αφορα το 11). Φετος το 12 δηλωνουμε εισοδηματα του 11 οποτε θα μετρησει, αλλα απο του χρονου που θα δηλωσουμε τα του 12 δεν θα εχει εκτακτη εισφορα, εκτοσ αν η Μερκελ μας την κανει ΤΑΚΤΙΚΗ...και λυνεται το θεμα (τους)
-
αφου σου λεει ο άλλος δε του ήρθε?
Τέλη κυκλοφορίας