-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πριν πολλα χρονια αλλαξα τετοιο διακοπτη σε μιτσουμπισι L300........θα εχουν περασει πανω απο 13 χρονια απο τοτε.
Αυτό Βασιλάκη μου έχει γίνει κατσαρόλες tefal τώρα,είναι στη φάση της μετενσάρκωσης κι εκτελεί χρέη μαγειρικής......να ήξερες ποσες γυναίκες έσωσε ο μήτσος σου
Το εχω ακομα Μακη!!Μοντελο 1986 με τα τετραγωνα φωτα και τον πλαστικο μπροστινο προφυλακτηρα.Εισαγωγη απο Γερμανια οπου εκει ηταν βανακι,καταλαβαινεις ποσα χλμ εχει κανει.Τωρα το χρησιμοποιω ελαχιστα πλεον.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν πολλα χρονια αλλαξα τετοιο διακοπτη σε μιτσουμπισι L300........θα εχουν περασει πανω απο 13 χρονια απο τοτε.
Αυτό Βασιλάκη μου έχει γίνει κατσαρόλες tefal τώρα,είναι στη φάση της μετενσάρκωσης κι εκτελεί χρέη μαγειρικής......να ήξερες ποσες γυναίκες έσωσε ο μήτσος σου
Το εχω ακομα Μακη!!Μοντελο 1986 με τα τετραγωνα φωτα και τον πλαστικο μπροστινο προφυλακτηρα.Εισαγωγη απο Γερμανια οπου εκει ηταν βανακι,καταλαβαινεις ποσα χλμ εχει κανει.Τωρα το χρησιμοποιω ελαχιστα πλεον.
Αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα σ' αυτούς που επιμένουν να αλλάζουν τα αμάξια σαν τα πουκάμισα.
Με λίγη καλή θέληση και σωστή συντήρηση πάνε χρόνια....
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Αφού το έκανες,πάει πέρασε,όσο ποιό πολύ το ζαλίσεις τόσο ποιό πολύ ανεβαίνουν οι χοληστερίνες και τα ζάκχαρα
εχεις δικιο, τζαμπα κοπος, μου τελειωσαν και τα υπογλωσσια.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα σ' αυτούς που επιμένουν να αλλάζουν τα αμάξια σαν τα πουκάμισα.
Με λίγη καλή θέληση και σωστή συντήρηση πάνε χρόνια....
Αυτο ξαναπεστο...
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Αφού το έκανες,πάει πέρασε,όσο ποιό πολύ το ζαλίσεις τόσο ποιό πολύ ανεβαίνουν οι χοληστερίνες και τα ζάκχαρα
εχεις δικιο, τζαμπα κοπος, μου τελειωσαν και τα υπογλωσσια.....
μια βόλτα από το συνεργείο που σου έπιασε τον κ.@#λο για το σχετικό ξέχεσμα επιβάλεται.
οικονομικό κέρδος για εσένα μηδεν.
κέρδος για τα ζάχαρα σου ανεκτίμητο -
Don't worry, του εστειλα με mail ολο το thread και μετα πηγα απο κει μια βολτα.... Ατιμο ιντερνετ, χαλας την πιατσα....
κοστος κλειδαριας τιμονιου-μιζας