-
Ποσο κοστολογειται ενας κυλινδρος κλειδαριας τιμονιου για audi a4 b5 μαζι με εργατικα; 250ε σε μη εξουσιοδοτημενο δεν ειναι πολλα λεφτα;
-
Ποσο κοστολογειται ενας κυλινδρος κλειδαριας τιμονιου για audi a4 b5 μαζι με εργατικα; 250ε σε μη εξουσιοδοτημενο δεν ειναι πολλα λεφτα;
-
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Ποσο κοστολογειται ενας κυλινδρος κλειδαριας τιμονιου για audi a4 b5 μαζι με εργατικα; 250ε σε μη εξουσιοδοτημενο δεν ειναι πολλα λεφτα;Mήπως δεν φταίει ο μύλος της κλειδαριάς αλλά ο πλαστικός διακόπτης που βρίσκετε ακριβώς πίσω του?
Τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις? -
χαλασε το ελατηριο που επαναφερει το κλειδι απο τη θεση της μιζας και πρεπει να το επαναφερω με το χερι, κατα συνεπεια δεν κλειδωνει το τιμονι και δεν κλεινουν τα ρευματα αυτοματα, δεν δουλευει ο συναγερμος κτλ...
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
χαλασε το ελατηριο που επαναφερει το κλειδι απο τη θεση της μιζας και πρεπει να το επαναφερω με το χερι, κατα συνεπεια δεν κλειδωνει το τιμονι και δεν κλεινουν τα ρευματα αυτοματα, δεν δουλευει ο συναγερμος κτλ...Μηπως αυτο ειναι στο πλαστικο διακοπτη οπως λεει ο G60?
-
εψαξα και βρηκα αυτο, ειναι ακριβως το ιδιο προβλημαhttp://www.audiworld.com/tech/elec91.shtml. Το θεμα ειναι τα 250ε ....ειναι πολλα τα λεφτα αρη
-
Σε Sunny N14 πριν 3-4 χρόνια, όταν τις είχα αγοράσει σαν ολοκληρωμένο σετ (μίζα,πορτών.πορτπαγκάζ και ντουλαπιού) είχα δώσει 160-170€.Βέβαια τις είχα περάσει μόνος μου.
Ε αυτό, που είναι και Audi και δικαιολογείται, όσο να πεις είναι σχετικά καλή τιμή.
Είναι μόνο για μίζα - τιμόνι?
Αν ναι, είναι ψιλοτσιμπημένη η τιμή.
-
Ειναι μονο για μιζα.... τεσπα, θα το καταπιω κι αυτο.... Σας ευχαριστω πολυ
-
Κατά 99% φταίει το πλαστικό,εκεί δηλ που κουμπώνει η φίσα πίσω απ τον μύλο.
Αυτό κάνει ΚΑΙ την επαναφορά κι όχι ο μύλος,αλλά λειτουργεί και ως καστάνια ως προς την αντεπίστροφη φορά του κλειδιού όταν το αμάξι πάρει μπροστά .
Ο μύλος μόνος τους περιστρέφεται εντελώς ελεύθερα. -
Φιλε g60 εχεις 100% δικιο, το λεει αλλωστε και στο λινκ της audiworld.... ελα που δεν πουλιεται χωριστα το πλαστικο...
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Φιλε g60 εχεις 100% δικιο, το λεει αλλωστε και στο λινκ της audiworld.... ελα που δεν πουλιεται χωριστα το πλαστικο...Ποιός στο είπε ότι δεν πουλιέται ξεχωριστά?
Κι εγώ σε τόσα audi τι έχω αλλάξει?
Κόστος το γνήσιο σε swf γύρω στο 30ευρω και να υπολογίζεις και κάνα 60άρι τεχνικα.
Αν ήσουν από Κατερίνη ή εδώ κοντά θα σου έλεγα να ερχόσουν να στο άλλαζα εγώ.Ερε τα λαμόγια,και μετά ο κόσμος μας έχει στην μπούκα
-
Πριν πολλα χρονια αλλαξα τετοιο διακοπτη σε μιτσουμπισι L300,ειχαν φαγωθει οι επαφες που εχει μεσα στο κουτι και μολις επεφτε σε λακουβα εσβηνε ο κινητηρας .Κοστος ουτε που θυμαμαι,θα εχουν περασει πανω απο 13 χρονια απο τοτε.
-
Απλά τα πράγματα...
Αν έχεις στην ασφάλεια σου μερική κλοπή καθάρισες...Χαλάς με ενα κατσαβίδι την εξωτερική κλειδαριά, χαλάς και την μέσα και τους φωνάζεις οτι πήγαν να το κλέψουν... ε απο εκεί και πέρα αναλαμβάνει τα έξοδα η ασφάλεια...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Φιλε g60 εχεις 100% δικιο, το λεει αλλωστε και στο λινκ της audiworld.... ελα που δεν πουλιεται χωριστα το πλαστικο...
Ποιός στο είπε ότι δεν πουλιέται ξεχωριστά?
Κι εγώ σε τόσα audi τι έχω αλλάξει?
Κόστος το γνήσιο σε swf γύρω στο 30ευρω και να υπολογίζεις και κάνα 60άρι τεχνικα.
Αν ήσουν από Κατερίνη ή εδώ κοντά θα σου έλεγα να ερχόσουν να στο άλλαζα εγώ.Ερε τα λαμόγια,και μετά ο κόσμος μας έχει στην μπούκα
Αν δεν το ειχα φτιαξει ευχαριστως να ερχομουνα μια βολτιτσα Κατερινη, βλακεια δικια μου που το ποσταρισα τελευταια στιγμη... ειχα ρωτησει σε αλλο σχετικο φορουμ και κανεις δεν μου απαντησε οποτε κι εγω το καταπια... Τεσπα, το παθημα εγινε μαθημα....
-
Το εχεις ηδη φτιαξει;Εγω νομιζα οτι πηρες τιμη και ρωταγες αν ειναι καλη.
-
Οχι, ειχα ρωτησει σε φορουμ για αουντι και απαντηση δεν πηρα, πολυ κακως που δε ρωτησα νωριτερα εδω...
-
Αφού το έκανες,πάει πέρασε,όσο ποιό πολύ το ζαλίσεις τόσο ποιό πολύ ανεβαίνουν οι χοληστερίνες και τα ζάκχαρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν πολλα χρονια αλλαξα τετοιο διακοπτη σε μιτσουμπισι L300........θα εχουν περασει πανω απο 13 χρονια απο τοτε.Αυτό Βασιλάκη μου έχει γίνει κατσαρόλες tefal τώρα,είναι στη φάση της μετενσάρκωσης κι εκτελεί χρέη μαγειρικής......να ήξερες ποσες γυναίκες έσωσε ο μήτσος σου
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αφού το έκανες,πάει πέρασε,όσο ποιό πολύ το ζαλίσεις τόσο ποιό πολύ ανεβαίνουν οι χοληστερίνες και τα ζάκχαραεχεις δικιο, τζαμπα κοπος, μου τελειωσαν και τα υπογλωσσια.....
κοστος κλειδαριας τιμονιου-μιζας