-
Ξερει κανενας αν ενα αυτοκινητο δινει αλλαγη λαδιων καθε ταδε χιλιομετρα και 1 χρονο, αν εσυ στον εναμισυ χρονο δεν εχεις αλλαξει λαδια κινδυνευει η εγγυηση σου?(τα χιλιομετρα σου ειναι μεσα σταα ορια που δινει απλα εχεις βγει 6 μηνες εξω. Αναφερομαι στο πρωτο σερβις-αλλαγη λαδιων)
-
Δεν είναι μόνο η χρήση αλλά και ο χρόνος που φθείρει ένα αυτοκίνητο. Γι' αυτό και ο χρονικός περιορισμός. Σε όλα μου τα αυτοκίνητα σε περίπτωση μη κάλυψης των χιλιομέτρων τηρώ τον χρονικό περιορισμό.
Μίλα με τον αντιπρόσωπο σου, φαντάζομαι είσαι εκτός εγγύησης πλέον.Νομίζω πως είναι απλό και κατανοητό. Όταν λένε κάθε 10.000 χιλιόμετρα ή ένα χρόνο ... εννοούν ή όταν κάνεις τα 10.000 χιλιόμετρα (εντός του έτους) θα κάνεις αλλαγή ή σέρβις κλπ ή αν κάνεις 7.000 αλλά κλείνεις έτος τότε πάλι το ίδιο ισχύει. Κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν είναι μόνο η χρήση αλλά και ο χρόνος που φθείρει ένα αυτοκίνητο. Γι' αυτό και ο χρονικός περιορισμός. Σε όλα μου τα αυτοκίνητα σε περίπτωση μη κάλυψης των χιλιομέτρων τηρώ τον χρονικό περιορισμό.
Μίλα με τον αντιπρόσωπο σου, φαντάζομαι είσαι εκτός εγγύησης πλέον.Νομίζω πως είναι απλό και κατανοητό. Όταν λένε κάθε 10.000 χιλιόμετρα ή ένα χρόνο ... εννοούν ή όταν κάνεις τα 10.000 χιλιόμετρα (εντός του έτους) θα κάνεις αλλαγή ή σέρβις κλπ ή αν κάνεις 7.000 αλλά κλείνεις έτος τότε πάλι το ίδιο ισχύει. Κάνω λάθος?
Το αυτοκινητο ειναι μετ/νο..
Αν ομως το αυτοκινητο ειναι ακινητο πχ 7 μηνες και πουλιεται ή ειναιπληστηριασμος τοτε παλι εισαιεκτος εγγυησης? μπερδεμα λιγο
Ξερει καποιος αν στα αλφα ρομεο δινουν 1χρονο ή 2 χρονια για σερβις και λαδια? 159 1.8 ειναι το αυτοκινητο.
Το autocar αναφερει 35.000κμ ή 2χρονια -
Ο χρήστης romilos έγραψε:
Το αυτοκινητο ειναι μετ/νο.Αναφερόμουν σε καινούριο.
Για μεταχειρισμένο, λυπάμαι,δεν γνωρίζω.
Αγορά αυτοκινήτου (γνώμες)