-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όντως ενώ ο διαγωνισμός είναι εξαιρετικός, οι συμμετοχές πέφτουν
Στους πρώτους αγώνες έπρεπε να πας πολύ καλά για να μπεις στην πρώτη οχτάδα.Ομολογώ ότι ούτε κι εγώ το πολυ-καταλαβαίνω, αλλά θα αφήσω να με απασχολήσει στο τέλος της σεζόν.
Πάντως της real F1 δεν της έλειπε το ενδιαφέρον (αν και μας τρόμαξε νωρίς η Brawn) -
Για να μιλησουμε λιγο καθαρά, ενα αρκετά μεγάλο στραβωμα έγινε με τον αποκλεισμο του og2002gr τοτε που εγινε. Γενικα και μενα θα με εκνευριζε το στυλακι του φιλου και συναγωνιστη που καθεται με το ρολόι για να την πει σε οποιον αργησει. Υπαρχουν υπευθυνοι του διαγωνισμου να κανουν οποιες παρατηρησεις ή αποκλεισμους χρειαζεται.
Ένα άλλο ζητημα ειναι το θεμα των καλοκαιρινων μας διακοπων και καποιων ψιλοαναγκαστικων απουσιων που κανουν πολλοι ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες. Ίσως η χρησιμοποιηση των 15 καλυτερων αποτελεσματων να εδινε λυση στο θεμα αυτο (απο του χρονου) για καποιους που εχασαν 2 αγωνες και μετα τα παρατησαν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
...Υπαρχουν υπευθυνοι του διαγωνισμου να κανουν οποιες παρατηρησεις ή αποκλεισμους χρειαζεται....εχω δει πάντως κάποιους που προσπαθούν να συμμετάσχουν και για 2-3 λεπτά τρώνε πόρτα.
π.χ.
ο thymios πόσταρε εδώ 12:02 και αποκλείστηκεΑυτό κατ'εμέ είναι ψιλοαπαράδεκτο (no offense) καθώς παίζουμε για την πλάκα μας, την παρέα και δε διακυβεύεται κάτι σοβαρό. Άλλωστε δε σου προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα το να καθυστερήσεις 2-3 λεπτά... Ακόμα και αν βγήκαν κάποια μονοθέσια στην πίστα (που σπάνια συμβαίνει από το πρώτο λεπτό) δε θα είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν καν τον 1ο αναγνωριστικό γύρο.
Κατά τη γνώμη μου, κάποια ελαστικότητα θα μπορούσε να υπάρχει, εφόσον επικρατεί η λογική των κανόνων...Τώρα αν στο παραπάνω παράδειγμα ο χρήστης thymios είχε κάποιο πλεονέκτημα, τότε πάω πάσο.
Προσωπικά θα ξενέρωνα.
Ενίσταμαι και αιτούμαι να του δοθούν οι όποιοι βαθμοί δικαιούται.
Εννοείται ότι ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο.edit:
Το ίδιο έγινε και με τον Nick εδώ. Βέβαια αυτός είχε αργήσει 8 λεπτά, αλλά εντάξει ρε παιδιά 0 βαθμούς έχει... Τέσπα, εδώ η καθυστέρηση μπορείς να πεις ότι είναι κάπως πιο σημαντική και ήδη θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί κάποια γυρολόγια... -
μόλις βρήκα το παρακάτω
viewtopic.php?f=2&t=36468&start=30
και κατάλαβα ότι έχει ξανασυζητηθεί το εν λόγω θέμα, οπότε πάω πάσο εφόσον υπάρχει η γραμμή για το εν λόγω θέμα -
Παρενθετικά, και χωρίς διάθεση κατεύθυνσης της συζήτησης, θα ήταν ίσως καταλληλότερο να αναζητήσουμε προβλήματα, ζητηματάκια, βελτιώσεις, κλπ με το πέρας της περιόδου. Φυσικά κάθε αυθόρμητο και φρέσκο ζήτημα ας θίγεται, δεν τίθεται θέμα, απλά μην καταλήξουμε ... νέα δημοκρατία πριν από εκλογές
Προσωπικά, παρότι οι δύο τελευταίοι αγώνες με έθεσαν και τυπικά εκτός μάχης βάθρου, απολαμβάνω την εξέλιξη του διαγωνισμού σε όλα τα επίπεδα. Ίσως αν ως Toyota ήμασταν πιο συνεπείς στη συμμετοχή να μπορούσαμε να χτυπήσουμε θέση κορυφής!! Αδέρφια τα κεφάλια ψηλά, εμπρός για 3η θέση! -λέμε τώρα...)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ένα άλλο ζητημα ειναι το θεμα των καλοκαιρινων μας διακοπων και καποιων ψιλοαναγκαστικων απουσιων που κανουν πολλοι ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες. Ίσως η χρησιμοποιηση των 15 καλυτερων αποτελεσματων να εδινε λυση στο θεμα αυτο (απο του χρονου) για καποιους που εχασαν 2 αγωνες και μετα τα παρατησαν.
+1
Exasa 1agwna logw pyrkagias sto spiti moy sto dionyso kai 1 logw diakopwn. Parola ayta den ta paratw kai as phgainw koyba synexeia..... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Παρενθετικά, και χωρίς διάθεση κατεύθυνσης της συζήτησης, θα ήταν ίσως καταλληλότερο να αναζητήσουμε προβλήματα, ζητηματάκια, βελτιώσεις, κλπ με το πέρας της περιόδου. Φυσικά κάθε αυθόρμητο και φρέσκο ζήτημα ας θίγεται, δεν τίθεται θέμα, απλά μην καταλήξουμε ... νέα δημοκρατία πριν από εκλογέςΜα ο λογος που το ανεφερα ηταν οτι ενω πατωνω σε καθε αγωνα, στο πρωταθλημα βαθμων τσιμπαω και μια θεση τη φορα Τωρα θελω 2 εγκαταλλειψεις απο τους πρωτους να χτυπησω πρωταθλημα.
-
όσο κρίσιμος είναι αυτός ο αγώνας τόσο στα τυφλά νοιώθω ότι πάω ( ενώ δε στους 2 τελευταίους που είχα όραμα πηρα τα ... 5 μου )
Οι περσινοί χρόνοι δεν δείχνουν να βοηθούν ενώ πολλοί επέλεξαν μεγάλα stint και λιγους γύρους με τα μαλακά λάστιχα ...
Θα βασιστώ σε δηλώσεις που βγάζουν καποιες ομάδες εκτός ...
I cross my fingers ..
-
-
Ρε άχρηστε Vasilaki ουτε ένα χρόνο δεν μπορείς να προβλέψεις;
Στην ίσως πιο δύσκολη πρόβλεψη χρόνου, πολλοί πέσαμε πάρα πολύ κοντά!
Βοήθησε και ο Barrichello βεβαίως βεβαιως. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ρε άχρηστε Vasilaki ουτε ένα χρόνο δεν μπορείς να προβλέψεις;... σαν δεν ντρεπεται λεω εγω ... να του ξεφύγουν 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιοστα του δευτερολέπτου
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ρε άχρηστε Vasilaki ουτε ένα χρόνο δεν μπορείς να προβλέψεις;
... σαν δεν ντρεπεται λεω εγω ... να του ξεφύγουν 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιοστα του δευτερολέπτου
ένα όχι δύο
-
Για να κάνω και λίγο πλάκα,το σημαντικό είναι ότι ο pik επέστρεψε στη φυσική του θέση.
-
σας ειχε παει νααααααα εεεεε;;;;;;
φααααλες
-
Epiteloy ksekina apo thn prwth grammh ths ekkinhshs....... estw kai toy p2....
An den htan o klapsas 8a ksekinaga pole afoy to moylari moy 8a mporoyse na ksyrisei kana dekato akomaAn kai bebaia me blepw gia koyba ayrio.... Street race einai ayto.....
-
Αν δεν ήταν το ατύχημα του κλάψα σίγουρα δε θα βρισκόμουνα στην pole position
μετά το Q2 που η χρόνοι κατέβηκαν στον 1.46 + είχα απογοητεύτεί ποσο πολύ έπεσα έξω
Κολωφαρδία λοιπον και για μένα και για τον Λούη
ξεκινάμε λοιπον απο την P1 κια με την βοηθεια του KERS θα φτάσω στον τερματισμό πρώτος εγω και όχι ο Λούης που αν επαναλάβει την πατάτα της Μόνζα δε τον βλέπώ να τερματίζει και να καταλήγει στις μπαριέρες
Όσο για τους Μπρον τα είδατε
Το μόνο θετικό η επιστροφή της Canon ως χορηγός στην Φ1 ξυπνώντας μνήμες όταν σπόνσαρε τη Williams επί σειρά ετών στα 90s ....... -
ψιλοκουβάς η Σιγκαπούρη
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
ψιλοκουβάς η ΣιγκαπούρηMας βίασαν με τις ποινές τους. Είχα Φέτελ και Ροσμπεργκ στην 5άδα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ψιλοκουβάς η Σιγκαπούρη
Mας βίασαν με τις ποινές τους. Είχα Φέτελ και Ροσμπεργκ στην 5άδα.
Αντιθέτως, εγώ περίμενα την εγκατάληψη και των Glock-Alonso-Vettel για να πέσω μέσα με Brawn #2-3 και kova #4
...άσε που μoυ έκανε ζημιά ο Άλο με το FL -
Διαγ. Προβλεψεων 09 * AND THE WINNERS "ARE" ... (σελ.28)