-
ευχαριστώ φίλε μου, και εγώ αυτό κατάλαβα, έχεις ιδέα που να ελέγχω για την ανακοίνωση της ΚΥΑ (μπάς και πάρω το kia :p)
-
Ο χρήστης Αριστείδης έγραψε:
ευχαριστώ φίλε μου, και εγώ αυτό κατάλαβα, έχεις ιδέα που να ελέγχω για την ανακοίνωση της ΚΥΑ (μπάς και πάρω το kia :p)Σε οποιοδήποτε ειδησεογραφικό site με οικονομική κατεύθυνση (naftemporiki, imerisia, euro2day, κλπ).
Προφανώς υπάρχει περίπτωση να αργήσει και άλλο να ανακοινωθεί οπότε ας κάνουμε όλοι μας υπομονή... -
Εγώ πάντως παιδιά βαρέθηκα να περιμένω και παρήγγειλα ήδη το τουτού που ήθελα. Σε περίπου 10 μέρες θα το έχω.
-
και εγώ το παρήγειλα, μέχρι τις 15 θα έχει έρθει, αλλά δεν θα μπορώ να το πάρω γιατι εμπεριέχει την εκπτωση της αποσυρσης, εκτός αν την πληρώσω εγώ (+900€)..
απότι βλέπω απο βδομάδα σε βδομάδα πάμε και εαν είναι να βλέπω το αμαξι στην αντιπροσωπεία και να μην μπορώ να το πάρω και να στεναχωριέμαι, θα τα δώσω να ησυχάσω, να σώσω και το στομάχι μου.. δεν θα μας πεθάνουν για 900€ οι κερατάδες.. -
Ο χρήστης Αριστείδης έγραψε:
και εγώ το παρήγειλα, μέχρι τις 15 θα έχει έρθει, αλλά δεν θα μπορώ να το πάρω γιατι εμπεριέχει την εκπτωση της αποσυρσης, εκτός αν την πληρώσω εγώ (+900€)..
απότι βλέπω απο βδομάδα σε βδομάδα πάμε και εαν είναι να βλέπω το αμαξι στην αντιπροσωπεία και να μην μπορώ να το πάρω και να στεναχωριέμαι, θα τα δώσω να ησυχάσω, να σώσω και το στομάχι μου.. δεν θα μας πεθάνουν για 900€ οι κερατάδες..Η υγεία (ψυχική+σωματική) πάνω από όλα!
-
Παιδιά άκουσα στο δελτίο του Mega ότι η ΚΥΑ θα αποσταλεί τη Δευτέρα για δημοσίευση στο ΦΕΚ. Θεωρώ ότι είναι έγκυρο μιας και το Mega είναι το πιο 'ΠΑΣΟΚικό' κανάλι και έχει προσβάσεις σε όλα τα υπουργεία. Άρα ετοιμαστείτε.
Υ.Γ. Το δικό μου έχει ήδη έρθει εδώ και 20 ημέρες αλλά ο αντιπρόσωπος δεν έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και το έχει έξω. Λέτε να φθείρεται; (Βαφή - πλαστικά κλπ)
-
Παληκαρια ειναι τα νεα κολπα του καπιταλισμου αυτα , για οσους τελειωσει η υπομονη και κανουν την κινηση , αυτοι θα εχουν κερδος και αυτο γινεται στα παντα στις μερες μας............
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Παληκαρια ειναι τα νεα κολπα του καπιταλισμου αυτα , για οσους τελειωσει η υπομονη και κανουν την κινηση , αυτοι θα εχουν κερδος και αυτο γινεται στα παντα στις μερες μας............Το σίγουρο κέρδος είναι ότι ... θα πάρεις το νέο σου αυτοκίνητο γρηγορότερα στα χέρια σου!
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Παιδιά άκουσα στο δελτίο του Mega ότι η ΚΥΑ θα αποσταλεί τη Δευτέρα για δημοσίευση στο ΦΕΚ. Θεωρώ ότι είναι έγκυρο μιας και το Mega είναι το πιο 'ΠΑΣΟΚικό' κανάλι και έχει προσβάσεις σε όλα τα υπουργεία. Άρα ετοιμαστείτε.
άντε με το καλό, πάλι καλά που υπάρχουν threads σαν και αυτά και πέρνουμε δύναμη. Εχθές όλη την νύχτα έβλέπα όνειρα ότι έτρεχα σε αντιπροσωπείες και ρωτούσα για την απόσυρση
Υ.Γ. Το δικό μου έχει ήδη έρθει εδώ και 20 ημέρες αλλά ο αντιπρόσωπος δεν έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και το έχει έξω. Λέτε να φθείρεται; (Βαφή - πλαστικά κλπ)
Αυτό με ανησυχεί και μένα, αν πάθει κάτι όσο είναι στην 'αυλή' της αντιπροσωπείας, τί γίνεται; ποιος έχει την ευθύνη;
-
Σημφωνα με τις νεες εξελιξεις του mega πρεπει να εχετε υπ' οψιν σας οτι ΟΣΑ αυτοκινητα εχουν εκτελονιστει δεν θα εποφελειθουν απο την αποσυρση.. και αυτο γιατι εμεις θα αποσυρουμε τα παλαια μας αυτοκινητα και η εκτωση του καινουριου θα γινεται απο το τελωνιο.. Οποτε προσοχη στους πωλιτες μην σας κανουν καμια χαζομαρα.
-
τι εννοεισ οσα εχουν εκτελωνιστει δεν μετρανε για αποσυρση;τα ετοιμοπαραδοτα;
-
Ας περιμένουμε πρώτα την Κ.Υ.Α. ...
-
Ο χρήστης teorc έγραψε:
Σημφωνα με τις νεες εξελιξεις του mega πρεπει να εχετε υπ' οψιν σας οτι ΟΣΑ αυτοκινητα εχουν εκτελονιστει δεν θα εποφελειθουν απο την αποσυρση.. και αυτο γιατι εμεις θα αποσυρουμε τα παλαια μας αυτοκινητα και η εκτωση του καινουριου θα γινεται απο το τελωνιο.. Οποτε προσοχη στους πωλιτες μην σας κανουν καμια χαζομαρα.εμένα μου είπαν ξεκάθαρα ότι η εκπτωση των 900€ ισχύει και μάλιστα έκλεισα δάνειο με -900€, το αμάξι έρχεται σε μερικές μέρες στην αντιπροσωπεία. αν γίνοταν κάτι τέτοιο, γιατί να δεσμευτούν οι εταιρείες να μειώσουν 900€ από το κόστος;
-
καλημερα μηπως εχουμε καποιο νεο;;;;
-
καλημέρα φίλε, δεν είδα κάτι εδώ:
http://www.et.gr/index.php?option=com_w ... 09&lang=enβρήκα και ένα video, αλλά δεν ξέρω από πότε είναι:
http://www.youtube.com/watch?v=AHsO09Lg ... r_embedded -
ειναι απο τις 5/2/2011 υπομονη τοτε...
-
μυριζομαι οτι θα πνιχτουμε στην χαρτούρα και θα μας βγεί η ψυχή:
1)πιστοιητικό παραλαβής
2)βεβαίωση διαγραφής απο το υπ υποδομων (θα κατέβουμε στην αθήνα δηλαδή όλοι??? :p)
3)βεβαίωση εφορίας οτι πληρώθηκαν τα τέλη
4)κατάθεση δικαιολογητικών στο τελωνείο (κατάθεση, αλλά απάντηση πότε;;) -
φιλε μου αν θελεις τη γνωμη μου μην περειμενεις να κανεις βολτα το καινουργιο αμαξι σου πριν το πρωτο 10ημερο του μαρτιου.......(προσπαθω και εγω να το βαλω στο μυαλο μου)!!!!
-
και λίγο είπες..
εγώ φοβάμαι το χειρότερο, ότι θα κλατάρουν από αιτήσεις τα κέντρα απόσυρσης και θα προστεθούν και άλλες βδομάδες αναμονής, επίσης ένα από τα χειρότερα που μπορούν να συμβούν είναι να δώσουμε τα αμάξια για απόσυρση, να μείνουμε κανένα δεκαήμερο χωρίς αυτοκίνητο και μετά να μας έρθει το χαρτί της διαγραφής.. -
Το χειρότερο δεν είναι αυτό: είναι να το δώσετε για απόσυρση και μέχρι να αποπληρώσετε το νέο να έχει καταργηθεί
η απόσυρση. Για όλα τους έχω ικανούς...
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015