-
Προσωπικη αποψη οτι αν θελεις να πληρωνεις σαν ,,,,,,,,,,πηγαινε αντιπροσωπεια!
Εκτος αν εχεις 'περιεργο',η πολυ ακριβο car και δεν γινεται αλλιως! -
Ειδικά για εργασίες φανοποιείας η πιθανότητα να βρεις σωστό μάστορα σε συνεργείο αντιπροσωπείας είναι ελάχιστη.
Καλύτερα λοιπόν σε φανοποιείο εκτός αντιπροσωπείας, μια και η καλή δουλεία είναι άμεσα ορατή και μια καλή δουλειά επηρεάζει θετικά την αξία του αυτοκινήτου όταν φτάσει η ώρα της πώλησης. -
Ο χρήστης Chouthis έγραψε:
Με κάποιον υπεύθυνο από την αντιπροσωπεία μίλησες ;
Τους έδειξες τα προβλήματα ;
Τί σου είπαν ;Πρώτα απευθυνόμαστε εκεί, μιλάμε με τον μεγαλύτερο στην ιεραρχία που μπορούμε να βρούμε από εκεί μέσα και αν δεν βγάλουμε άκρη τότε κοιτάμε για επιστολές κλπ κυνήγι.
Μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα πάω για σερβις θα μου τα αλλάξουν τα γράμματα και οτι άλλο χρειάζεται. Και τους είπα οτι δεν πρόκειται να ξανα πατήσω το πόδι μου εκεί. Δεν έβγαλα και πολύ άκρη. Τέλος πάντων πιστεύω οτι από Δευτέρα θα λυθεί το πρόβλημα που θα ξανα πάω και θα τους πω τις προθέσεις μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!!
Από τη στιγμή που αναγνώρισαν τα λάθη τους και υποσχέθηκαν λύση δεν υπάρχει λόγος να τραβάς το σχοινί κι άλλο.
Καταλαβαίνω πώς νοιώθεις και μπορείς να τους πιέσεις να σου φτιάξουν επιτόπου τα προβλήματα ή αν διαμαρτυρηθείς και άλλο μπορεί να σου δώσουν και καμμιά επιπλέον παροχή για αργότερα, δωρεάν service π.χ.
Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος για επιστολές και συνηγόρους...
Αξίζει να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία ή οχι....?