- 

7 χρόνια Φόρουμ, και εγώ έλειπα... Ας ε'ιναι καλά οι εξετάσεις και το 'πήξιμο' του νέοπα, που τρώω αυτόν τον καιρό... Θα είμαι όμως στα 8, στα 9 και στα 10 χρόνια του Φόρουμ μας! Άντε και στα επόμενα! 
- 

μη στεναχωριεσαι.. θα βρεθουμε ολοι στην επομενη .. Παγκοσμια! 
- 

Ο χρήστης tm έγραψε: 
 μη στεναχωριεσαι.. θα βρεθουμε ολοι στην επομενη .. Παγκοσμια!ναι, να κανονισω να παω ξανα μονος 
- 

.. αφου εισαι .. διαπλανητικη .. προσωπικοτητα! 
- 

Λουκουμαδες με μερεντα Λουκουμαδες με μελι και κανελλα Λουκουμαδες με μερεντα,κανελα,μελι,χαλβα και μπανανα Δεν το λεει ο Μαμαλακης, ο Bagus το λεει (και το εξαφανιζει.) 
- 

Ο χρήστης DAP έγραψε: 
 Λουκουμαδες με μερενταΛουκουμαδες με μελι και κανελλα Λουκουμαδες με μερεντα,κανελα,μελι,χαλβα και μπανανα Δεν το λεει ο Μαμαλακης, ο Bagus το λεει (και το εξαφανιζει.) Ειμαι γευσιγνωστης,γιατι να το κρυψομεν αλλωστε ? 
- 

Και όχι μόνο!!! 
- 

Λουκουμαδες με μερεντα?????????? Νταξ εγω επηξα στη δουλεια και εσεις τρωγατε λουκουμαδες με μελι? Τουλαχιστον πηγα με 4 συναδελφισες μετα τη δουλεια στο τριγωνο και φαγαμε.....η δηλωση της ημερας απο τα κοριτσια ηταν οτι αυτη η ταβερνα εχει μεριδες για γιγαντες πηραμε σταβλισιες και γαλακτος 
- 

κρίμα που το έχασα 
 μπιφτέκι και λουκουμάδες μέλιείχα πάει στην πρεμιέρα του Ερωτας αλά Ελληνικά 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 Και όχι μόνο!!!Λουκουμαδες με μερεντα?????????? [mode ειρωνιας on] 
 Ναι αν κρινω απο τις επιδοσεις σου οσες φορες εχουμε κατσει για φαγητο,δεν θα τους ετρωγες,ειμαι σιγουρος [/mode]
- 

Μα για το οτι τους εχασα θυμωνω 
- 

Ο χρήστης ratanplan έγραψε: 
 Μα για το οτι τους εχασα θυμωνω

Καλυψώ XIX :: Weight Watchmen Παρασκευή 3/4/09-20:00