-
ΚΑΙ βαρύτερα τα Brawn!!!
-
Πάει η χρονιά. Διαλέγουμε Μπούτον ή Μπαρικέλο ή Φέττελ.
-
Ναι αμέ!
Εν τω μεταξύ, τα μαλακά δείχνουν τραγικά μετά από 3-4 γύρους, και το τέλος θα έχει ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Πάει η χρονιά. Διαλέγουμε Μπούτον ή Μπαρικέλο ή Φέττελ.Vettel θέλω.
Αλλά κάτσε...τώρα ξεκινήσαμε!
Πάντως οι Button-Vettel τους έχουν αφήσει όλους πίσω 30 δευτερόλεπτα ...αυτού ουσιαστικά σημαίνει ότι οι αγώνες θα τελειώνουν ΠΟΛΥ γρήγορα.
-
Nakajima έξω
ΠΟΛΛΑ καύσιμα για Button
-
ο Vettel πάει πολύ καλά ...το χει ο πιτσιρικάς! Κατα τα άλλα νέο 1998 βλέπω. Χάθηκε ο Button.
-
Αν υποψιαστώ ότι ο Ross θα φέρει το μονοθέσιο στον τελευταίο γύρο απλά για να βάλει τα μαλακά....
Όσο για τη σταεθερότητα στο γυρολόγιο του Vettel, μου θύμισε λιγάκι τον άλλο Γερμανό εκεί στα πιτς
Επίσης, η σεζόν θα είναι φοβερή! Κάποιες ομάδες είναι δυνατές τώρα, άλλες θα ανέβουν, και νομίζω θα δουμε σπουδαία πράματα.
-
Το νεύμα με το χέρι 'άντε περάστε' ήταν κορυφαίο
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Όσο για τη σταεθερότητα στο γυρολόγιο του Vettel, μου θύμισε λιγάκι τον άλλο Γερμανό εκεί στα πιτς
Yeap...he was trained by the best
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το νεύμα με το χέρι 'άντε περάστε' ήταν κορυφαίοΉταν βγαλμένο από το Ελληνικό GP του μέλλοντος. Αν μάλιστα η AMG είχε και φραπεδοθήκη στον αεραγωγό θα ήταν απόλυτη η ταύτιση
-
Το νεύμα με το χέρι 'άντε περάστε' ήταν κορυφαίο
Ήταν βγαλμένο από το Ελληνικό GP του μέλλοντος. Αν μάλιστα η AMG είχε και φραπεδοθήκη στον αεραγωγό θα ήταν απόλυτη η ταύτιση
Τσιγάρο στο χέρι...χεράκι κρεμασμένο από το παράθυρο κλπ...
-
Άντε τους έκανε τη χάρη το safety car να μη φάνε όλοι κανα λεπτό+. Next race το λεπτό, next race.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θεωρώ ότι ο Brawn είναι πανέξυπνος άνθρωπος που έκανε ότι έκανε για να τσιμπήσει κανά σοβαρό χορηγό. Μέσα στη χρονιά θα αρχίσει να μελετάει το KERS.
Δλδ ήξερε από 'τότε' ότι θα αποχωρήσει εντελώς η Χόντα και πονηρά σκεπτόμενος 'εφτιαξε' ένα κιτ καρ να τσιμπήσει κάνα σοβαρό χορηγό (μιας κι οι σοβαροί χορηγοί τρέφονται με το γνωστό κουτόχορτο) κι έχει ο Θεός γι' αργότερα!
Τα θέλεις που τα λές, ή σου ξεφεύγουν?Φίλε μου μάθε να διαβάζεις ελληνικά και μετά γράψε τις βαρύγδουπες ατάκες σου. Ο άνθρωπος άρχισε να σχεδιάζει ένα μονοθέσιο και στην πορεία που προέκυψε το KERS είδε ότι θα είχε βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα αν δεν το χρησιμοποιούσε κάτι που τον συνέφερε εμπορικά τη δεδομένη στιγμή που την έκανε με ελαφρά η Honda.
Επειδή κολήσαμε στον Brawn... η Williams ή η Red Bull τι φάρμακο ήπιαν και πάνε πιο γρήγορα από τη Ferrari πχ;Η 'βαρύγδουπη', κατά τη γνώμη σου, ατάκα, κολλάει στον τρόπο 'τσιμπήματος σοβαρού χορηγού' (δική σου η διατύπωση), που σημαίνει ότι εγώ, τουλάχιστον, ξέρω να διαβάζω.
Αυτό που γράφεις τώρα, δεν έχει καμιά σχέση με την αρχική σου τοποθέτηση (που προκάλεσε την βαρύγδουπη ατάκα μου), που σημαίνει ότι διατύπωσες με λανθασμένο τρόπο τη σκέψη σου, άρα........
Φιλικά
Στέλιος -
O Button είναι δυνατός, άλλα όλοι τους (πλην των Ferrari) θα πρέπει να υποστούν τα μαλακά για 7-8 γύρους
-
O Button είναι δυνατός, άλλα όλοι τους (πλην των Ferrari) θα πρέπει να υποστούν τα μαλακά για 7-8 γύρουςΠάντως με τα hard ο Μάσσα έχει παρόμοιο pace με Vettel απ'ότι βλέπω.
Ο Button είναι μόνος του...
-
4 πιτ στοπ θα κάνουνε οι καραγκιόζηδες; Άρα αν δεν έμπαινε το σειφετυ καρ μιλάμε για 2 λεπτά στο αγώνα.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
4 πιτ στοπ θα κάνουνε οι καραγκιόζηδες; Άρα αν δεν έμπαινε το σειφετυ καρ μιλάμε για 2 λεπτά στο αγώνα.Ποιοί?
-
πωωωωωωω ρεεεεε βαρεμάρα...
-
O Kimi μόλις έχασε το βάθρο
-
Failkonen
FORMULA 1 ING Australian Grand Prix 2009 (1st round)