-
ρε παιδια,στους νοτιους απευθυνομαι τωρα,βαλτε οσοι εχετε καποιες φωτο (σκαναρετε τις οπως εκανα εγω) απο τα ακροπολις του '70-'80...ή καποιες αναβασεις,rally,sprint,ενιαια,αγωνες ταχυτητας κλπ...το εχει αναγκη αυτο το τοπικ...
-
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ............
-
Α ΡΕ ΕΛ ΝΑΚ.ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΑΣΠΡΟ ΜΙΤΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ!
-
Να εισαι καλα sv2, ψαχνω φωτογραφιες του El Nak με το Μιτσουμπο και δεν εχω βρει πολλες, αν εχεις κι αλλες !!!!
Κωστα, και πριν φυγει αναρωτιοταν τι ειχε παθει το σπορ....
-
πολλά !!! πολλά !!! μπράβο !!!
-
-
Dan, στην πρωτη φωτο ο αριστερος ειναι ο Αργιρης? και στην απο κατω βλεπω Γεμενη??
-
α εισαι καλα ρε sv2
to lada 21011 με τις κοκκινες ζαντες και το νο 65 ειναι ο Σταματης Σουρβελης και δουλευα στο συνεργειο πιτσιρικος που το φτιαχναμε στο Μοσχατο.Τι ειπες τωρα!!! -
Να εισαι καλα με το απιστευτο υλικο .Εχεις μηπως φωτο απο το visa που ετρεξε το 83 ο Ιαβερης με τον αρκεντη ειναι ιδια χρονια μ αυτες που εχεις βαλει απο το acropolis.
Ευχαριστω για την βοηθεια που μου εδωσες να συμπλυρωσω το αρχειο μου με σπανιο υλικο
απο ενα σπανιο γαλλικο κουτακι που αγαπω ιδιαιτερα. -
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Dan, στην πρωτη φωτο ο αριστερος ειναι ο Αργιρης? και στην απο κατω βλεπω Γεμενη??Αφού τα ξέρεις καλύτερα από μένα, τι τα ρωτάς?
Συνομήλικοι δεν είστε? -
-
-
-
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Dan, στην πρωτη φωτο ο αριστερος ειναι ο Αργιρης? και στην απο κατω βλεπω Γεμενη??
EL NAK JUNIOR Στην δευτερη φώτο είναι ο Χρήστος Πανουργιάς (οδηγός) ετών 26 και ο Τάσος Γεμενής (συνοδηγός) ετών 29 αν δεν απατώμε ,σε τεχνικό έλεγχο στο ελληνοτουρκικό ράλλυ που τρέχανε με το AUDI 100 LS GROUP -1 με allweather goodyear radial και για ρολ μπαρ σωλήνα απο εξάτμιση.
Και στην πρώτη φώτο είναι ο Σωτήρης Χατζητσοπάνης και ο Χρήστος Πανουργιάς έτσι για να μαθαίνεις γιατί είσαι πολύ μικρός και δεν τους γνωρίζεις και ασ’τον DAN να σε πειράζει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ -
-
-
Ο χρήστης AUDI 80 GT έγραψε:
EL NAK JUNIOR Στην δευτερη φώτο είναι ο Χρήστος Πανουργιάς (οδηγός) ετών 26 και ο Τάσος Γεμενής (συνοδηγός) ετών 29 αν δεν απατώμε ,σε τεχνικό έλεγχο στο ελληνοτουρκικό ράλλυ που τρέχανε με το AUDI 100 LS GROUP -1 με allweather goodyear radial και για ρολ μπαρ σωλήνα απο εξάτμιση.
Και στην πρώτη φώτο είναι ο Σωτήρης Χατζητσοπάνης και ο Χρήστος Πανουργιάς έτσι για να μαθαίνεις γιατί είσαι πολύ μικρός και δεν τους γνωρίζεις και ασ’τον DAN να σε πειράζει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣΜου αρεσει να θεωρουμε ακομα μικρος...Τον Γεμενη και το Χατζητσοπ τους αναγνωρισα, νομιζα οτι ηταν και ο Αργυρης αλλα εκανα λαθος. εεε τι να κανω οτι θυμαμαι και εγω απο μικρος...
Και ασε τον Dan το εχει πειραξει τωρα τελευταια κατι....Αλλα εγω συνεχιζω να τον συμπαθω
-
-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Μου αρεσει να θεωρουμε ακομα μικρος...Τον Γεμενη και το Χατζητσοπ τους αναγνωρισα, νομιζα οτι ηταν και ο Αργυρης αλλα εκανα λαθος. εεε τι να κανω οτι θυμαμαι και εγω απο μικρος...
Και ασε τον Dan τον εχει πειραξει τωρα τελευταια κατι....Αλλα εγω συνεχιζω να τον συμπαθω
δεν με έχει πειράξει τίποτα, αλλιώς δεν θα ασχολούμουν καν....
ΥΓ κουμπάρε την Φωτό την δική σου από την Ριτσώνα δεν την βάζω, εδώ βάζουμε Κύριους με κεφαλαίο Κ !!!!!!!!!!!!!!!Τι εκανες πάλι? Αφού δεν την κατέχεις την τεχνολογία, έχεις μείνει στην εποχή του Φάρμα!!!!!!!!!!!!!!!!
Φωτογραφίες από τις δεκαετίες 70 και 80