-
Χθες ήμουν στην Hyundai και έτυχε να πέσω πάνω σε τηλέφωνο με τα κεντρικά με θέμα το ix35.
Από ότι λένε το πρόβλημα είναι ο δίλιτρος κινητήρας. Προσπαθούν να το φέρουν σε 1600cc. Ο Δάβαρης με τίποτα δεν θέλει να το φέρει με δίλιτρο. Ωστόσο από ότι λένε είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το ix35 τις επόμενες ημέρες σε 1600cc.Επίσης πολύ σύντομα θα έρθει και το i30 facelift αφού το στοκ του προηγούμενου σχεδόν εξαντλήθηκε και αναμένεται και το ix20.
Αυτά από την χθεσινή μου βόλτα για το i30!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο Δάβαρης με τίποτα δεν θέλει να το φέρει με δίλιτρο.και πολύ καλά κάνει. αλλά αυτό είναι κάτι που το ήξερε και θα έπρεπε να είναι απο τους πρώτους στη λίστα αναμονής για 1,6 έστω και με λίγα κομμάτια και όχι να είναι ακόμα στο περίμενε τόσους μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμα.
-
Αυτά έλεγα και εγώ χθες ... λες και ήμουν εκπρόσωπος του φόρουμ 4Τ αλλά και εκείνοι τι να πουν;
Το μόνο που έλεγαν ήταν:
'οι ενδείξεις της αγοράς'
'τα πλάνα των πωλήσεων'
'οι προοπτικές'
'οι επενδύσεις'
'η ιστορία κάποιων άλλων μοντέλων που κόπηκαν'Όλα είναι ρευστά...
Ειδικά όταν ακούς ... 'Υπάρχουν και τα ΚΙΑ. Γιατί δεν πάτε δίπλα να δείτε το Ceed 1.6 ;' ...
-
Σε ερώτηση μου πάντως πωλητής μου είπε πως περμένουν να διώξουν τα παλιά γιατί έχουν μεγάλο απόθεμα.
-
Υπάρχει πιθανότητα να έρθει σε diesel τετρακίνητο;
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Σε ερώτηση μου πάντως πωλητής μου είπε πως περμένουν να διώξουν τα παλιά γιατί έχουν μεγάλο απόθεμα.αν είναι 2λιτρα ζήσε Μάη μου να φας τρυφύλλι.
ίσως δείτε το ix35 f/l
-
το εχω δει απο κοντα (οχι Ελλαδα) και, ο Θεος να με συγχωρεσει, μου αρεσε
ειδικα αυτοματο turbo-diesel
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Σε ερώτηση μου πάντως πωλητής μου είπε πως περμένουν να διώξουν τα παλιά γιατί έχουν μεγάλο απόθεμα.Ας τα έδιναν στην ΕΛΑΣ. Δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν καλύτερη προσφορά απέναντι στα Patriot που πήρε τελικά? (ρητορική ερώτηση).
Όσες πιθανότητες έχουμε ως τοπική αγορά να γεμίσουμε κινέζικα κλωνο-Smart τόσες υπάρχουν να ξεπουλήσουν τα Tuscon που τους ξέμειναν! Ας τα δώσουν όσο πιο χαμηλά μπορούνε. Κέρδος περιμένουν να βγάλουν? -
Από το site της hyundai http://www.hyundai.gr/hyundai/models/ix35/το απόλυτο ΚΕΝΟ
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Από το site της hyundai http://www.hyundai.gr/hyundai/models/ix35/το απόλυτο ΚΕΝΟWe know my friend...
-
Οι '4τροχοί' στο τεύχος Μαρτίου ΔΕΝ περιλαμβάνουν το ix 35 στις αφίξεις του 2011 στην Ελλάδα...
-
φεξε μου και γλιστρησα.αυτοι δεν προκειται να τα φερουν ουτε μετα το καλοκαιρι
-
παμε κατ'ευθειαν για το facelift
οσο βλεπω καθε πρωι τα ix35 παρκαρισμενα στην αποθηκη της hyundai στην Μαγούλα να τα τρωνε οι καιρικες συνθηκες και να μην τα φερνουν προς πωληση εκνευρίζομαι -
Το ότι υπάρχουν κάποια σε ελληνικό έδαφος εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν προωθούνται στην αγορά μήπως έχει να κάνει τίποτα με έγκριση ή μη από το ελληνικό κράτος?
-
Εγώ πάντως εχθές πήρα ένα τηλέφωνο σε φίλο προϊστάμενο πωλητή σε εμπορία και του είπα ότι το περιβάλλον δεν είναι καλό για να το βγάλουν στην αγορά το ix35. Δεν θα κάνει πωλήσεις και αυτό το γράφουν και πολλοί μέσα στα φόρουμς.Άσχημη εποχή. Συμφώνησε και μου είπε ότι είναι θετικό που τον ενημερώνω, γιατί από τα κεντρικά τους ρωτάνε για τέτοια θέματα...
Προσωπικά του είπα να εστιάσουν περισσότερο στο i30 facelift που είναι ποιο εμπορικό... Συμφώνησε εντελώς.
Ωραία... ... ...
-
δηλ ένα ΙΧ35 1600 απλό ή τούρμπο δεν θα πουλούσε ;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ ένα ΙΧ35 1600 απλό ή τούρμπο δεν θα πουλούσε ;;;Έλα ντε!
Απλώς θέτεις μικρότερους στόχους και έχεις πιο 'μαζεμένες' προσδοκίες και αυτές όχι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά για την όλη εικόνα της αγοράς.
Μ' αυτή την λογική έπρεπε όλοι να σταματήσουν τις εισαγωγές σε όλα και να πουλάνε ότι έχουν στις αποθήκες τους.
Δεν ξέρω αν 'επιστημονικά' στο managment/marketing στο χώρο του αυτοκινήτου η μη ανανέωση της γκάμας με νέα μοντέλα μπορεί να εξηγηθεί! -
[quote='Storm']Εγώ πάντως εχθές πήρα ένα τηλέφωνο σε φίλο προϊστάμενο πωλητή σε εμπορία και του είπα ότι το περιβάλλον δεν είναι καλό για να το βγάλουν στην αγορά το ix35. Δεν θα κάνει πωλήσεις και αυτό το γράφουν και πολλοί μέσα στα φόρουμς.Άσχημη εποχή. Συμφώνησε και μου είπε ότι είναι θετικό που τον ενημερώνω, γιατί από τα κεντρικά τους ρωτάνε για τέτοια θέματα...
Προσωπικά του είπα να εστιάσουν περισσότερο στο i30 facelift που είναι ποιο εμπορικό... Συμφώνησε εντελώς.
Μπραβο σου.με την λογικη σου οι αντιπροσωπειες πρεπει να κλεισουν μεχρι να περασει η κριση.και μπραβο στον πωλητη και στη hyundai. αφου θεωρουν θετικη τετοια ενημερωση φανταζομαι θα σκισουν στις πωλησεις.τουλαχιστον σιγα σιγα ζεσταινει ο καιρος οποτε θα βγουν οι μυγες και θα εχουν να ασχολουνται.
Υ.Γ. για καποια αποσυρση που ισχυει τωρα εχουν ακουσει κατι οι πωλητες η περιμενουν να τους ενημερωσεις εσυ? -
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
Μπραβο σου.με την λογικη σου ...
Αν έρθει θα το αγοράσεις;
-
τι είδος ερώτηση είναι αυτή ρε storm?
με τη τιμή, τι εξοπλισμό, τη εγγύηση, πόσο αναμονή,τι χρηματοδοτικό, πότε θα έρθει κοκ
είναι ένα σωρό ερωτήματα που η απάντηση τους επηρεάζει την τελική απόφαση. προφανώς και κάποιοι θα το αγοράσουν όπως αγοράζουν παρόμοια αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας.(δεν είναι και κανά υπεραυτοκίνητο). και όσο ισχύει το μέτρο της απόσυρσης έχει πιθανότητες να το αγοράσουν και κάποιοι παραπάνω.
σιγά δλδ τη μεγάλη καινοτομία που φέρνει το φ/λ στο ι30 και πρέπει να βιαστεί να το φέρει...
Hyundai ix35 2011