-
-
NO MORE SKIING, I'm fed up with this shit. Id rather go to the chalee and have a nice cup of chocolate.
-
Ο καθένας ότι δύναται.
-
Τι λένε από χιόνι Παρνασσός και Καλάβρυτα αυτή την εβδομάδα?...
Κάτι για πολλές πέτρες άκουσα, ισχύει? -
Προστέθηκε φρέσκο χιονάκι http://www.snowclub.gr/forums/index.php ... ntry113170
Το μόνο πρόβλημα ενδέχεται νε είναι ο αέρας. -
ρίχνει κάργα .... αλλά για ΣΚ το ξεχνάμε το σκι λόγω αέρα και σε Παρνασσό και σε Καλάβρυτα.
Υπομονή.... η άλλη βδομάδα από Τρίτη προς Τετάρτη θα βγάλει την ιδανική μέρα για σκι!!!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Περάσαμε τέλεια στο Πήλιο!Είχα την τύχη να βρεθώ και γω στο Χιονοδρομικό του Πηλίου εκείνο το ΣΚ Χρήστο! Δεν ήξερα βέβαια για την παρουσία του snowclub, οπότε όταν κάποια στιγμή κοντά στο πάρκινγκ άκουσα το όνομά σου, μου φάνηκε ότι το φαντάστηκα !!!
-
Αυτές τις μέρες έχει πέσει μπόλικο φρέσκο πράγμα. Ελπίζω μόνο ο καιρός να μας επιτρέψει να το απολαύσουμε.
-
εμεις δεν εχουμε φρεσκο στις κοντινες πιστες στα χαμηλα
-
χαμος στα καλβρυτα σε 3 μερες εχει βαλει συνολικα πανω απο 80 εκ. χιονι
-
Στον Παρνασσό το χιόνι ξεκινάει λίγο πάνω από την Σουβάλα, από ότι μαθαίνω από φίλους που ανέβηκαν. Το ερώτημα είναι πόσο θα έχει κρατήσει το χιονοδρομικό με τον τρελό αέρα που φυσάει.
Υ.Γ. Σήμερα ο server του snowclub παρέδωσε το πνεύμα.
-
Ε τα είδε όλα και αυτός
-
Τα ίδια και πάνω, ε Κωνσταντίνε;
-
Ναι Χρήστο τα ίδια.
-
-
Αχούυυυ το ποδαράκι μου
-
Πρίν δυο βδομάδες πήγα για πρώτη φορά για σκι στην ζωή μου. Πολύ μου άρεσε και πρόκειται να πηγαίνω πιο συχνά. Ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.
-
Πώς πάνε με πούλμαν? Σκέφτομαι για Παρνασσό καθότι είναι νομίζω το πιο κοντινό στην Αθήνα. Ξέρετε καμία διεύθυνση στο ιντερνετ να διοργανώνουν μονοήμερες εκδρομές ? Ή έστω κάποιο τηλέφωνο?
-
Την επόμενη φορά θα κάνω με δάσκαλο. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω? Πόση ώρα θα είναι καλά να κάνω? Με μισή ώρα ας πούμε είναι οκ για αρχή?
-
-
-
Λοιπόν, φεύγω για Καλάβρυτα. Οι συνθήκες, ειδικά αύριο, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες . Σας φιλώ σταυρωτά, και ευελπιστώ ότι δεν θα ακούσετε για μας στις ειδήσεις των 12.
-
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?