-
Μιας και προκειται για ενα φορουμ με μεγαλο αριθμο μελων θα ηθελα να μαθω ποσοι απο εσας ασχολουνται με χειμερινα σπορ και πιο συγκεκριμενα με το σκι (αντε να δεχτω και snowboard )
Eγω ξεκινησα το σκι απο τα 14 μου και εκανα αρκετα συχνα εως και τα 25 περιπου.
Μετα για αγνωστους λογους σταματησα για καμια δεκαρια χρονια ωσπου φετος ξανακεκινησα πολυ ζεσταΒασικα ο λογος που μου αρεσει ειναι οτι οταν εισαι εκει πανω ξεφευγεις εντελως και αφηνεις πισω σου οτι σε απασχολει και σε προβληματιζει.
Ειναι ενα συναισθημα που δυσκολευομαι να το εκφρασω με λεξεις
Απλα εισαι αλλου
http://farm3.static.flickr.com/2379/214 ... 4a113e.jpg -
Μιας και προκειται για ενα φορουμ με μεγαλο αριθμο μελων θα ηθελα να μαθω ποσοι απο εσας ασχολουνται με χειμερινα σπορ και πιο συγκεκριμενα με το σκι (αντε να δεχτω και snowboard )
Μετα για αγνωστους λογους σταματησα για καμια δεκαρια χρονια ωσπου φετος ξανακεκινησα πολυ ζεσταΒασικα ο λογος που μου αρεσει ειναι οτι οταν εισαι εκει πανω ξεφευγεις εντελως και αφηνεις πισω σου οτι σε απασχολει και σε προβληματιζει.
Απλα εισαι αλλου
Απλα εισαι αλλου
Παλιότερα είχα δοκιμάσει λίγες φορές να κάνω, αλλά τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν αρρώστησα! Ήμουν Πήλιο μια βδομάδα με παρέα που κάνανε οπότε μπήκα στο τριπάκι πάλι να μάθω. Η πρόοδός μου ήταν αρκετά καλή σύμφωνα με τους γνωρίζοντες και σκέφτομαι να το πάρω ζεστά από δω και στο εξής! Είναι απίστευτη αίσθηση! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ την πολυκοσμία σε Κελλάρια-Φτερόλακκα τα ΣΚ! Και επίσης τα παίρνω με μερικούς πιτσιρικάδες με snowboards που δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου...(π.χ. περνώντας τέρμα με ομίχλη μέσα από την αρχαρίων )
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Παλιότερα είχα δοκιμάσει λίγες φορές να κάνω, αλλά τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν αρρώστησα! Ήμουν Πήλιο μια βδομάδα με παρέα που κάνανε οπότε μπήκα στο τριπάκι πάλι να μάθω. Η πρόοδός μου ήταν αρκετά καλή σύμφωνα με τους γνωρίζοντες και σκέφτομαι να το πάρω ζεστά από δω και στο εξής! Είναι απίστευτη αίσθηση! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ την πολυκοσμία σε Κελλάρια-Φτερόλακκα τα ΣΚ! Και επίσης τα παίρνω με μερικούς πιτσιρικάδες με snowboards που δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου...(π.χ. περνώντας τέρμα με ομίχλη μέσα από την αρχαρίων )καλα ρε Παναγιωτη πλακα μας κανεις... οκ,σε ενοχλει ο πιτσιρικας με τη σανιδα,αλλα δεν μας εχεις δειξει καμια φωτογραφια απο το Punto σου προσγειωμενο σε κατι μπαζα στα Βριλησσια....(μετα απο ακομψο γλιστριμα αποφορτιση του εμπρος αξονα και ατσαλη διορθωση)
ασε το σκι και πιασε κανα ελκηθρο...
-
Στο Γέρακα ήταν ρε!!! Και είσαι off topic
Θα σου ανεβάσω φωτό αφού το πουλήσω....
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Παλιότερα είχα δοκιμάσει λίγες φορές να κάνω, αλλά τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν αρρώστησα! Ήμουν Πήλιο μια βδομάδα με παρέα που κάνανε οπότε μπήκα στο τριπάκι πάλι να μάθω. Η πρόοδός μου ήταν αρκετά καλή σύμφωνα με τους γνωρίζοντες και σκέφτομαι να το πάρω ζεστά από δω και στο εξής! Είναι απίστευτη αίσθηση! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ την πολυκοσμία σε Κελλάρια-Φτερόλακκα τα ΣΚ! Και επίσης τα παίρνω με μερικούς πιτσιρικάδες με snowboards που δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου...(π.χ. περνώντας τέρμα με ομίχλη μέσα από την αρχαρίων )
καλα ρε Παναγιωτη πλακα μας κανεις... οκ,σε ενοχλει ο πιτσιρικας με τη σανιδα,αλλα δεν μας εχεις δειξει καμια φωτογραφια απο το Punto σου προσγειωμενο σε κατι μπαζα στα Βριλησσια....(μετα απο ακομψο γλιστριμα αποφορτιση του εμπρος αξονα και ατσαλη διορθωση)
ασε το σκι και πιασε κανα ελκηθρο...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Παλιότερα είχα δοκιμάσει λίγες φορές να κάνω, αλλά τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν αρρώστησα! Ήμουν Πήλιο μια βδομάδα με παρέα που κάνανε οπότε μπήκα στο τριπάκι πάλι να μάθω. Η πρόοδός μου ήταν αρκετά καλή σύμφωνα με τους γνωρίζοντες και σκέφτομαι να το πάρω ζεστά από δω και στο εξής! Είναι απίστευτη αίσθηση! Το κακό είναι ότι δεν μπορώ την πολυκοσμία σε Κελλάρια-Φτερόλακκα τα ΣΚ! Και επίσης τα παίρνω με μερικούς πιτσιρικάδες με snowboards που δεν έχουν αίσθηση του κινδύνου...(π.χ. περνώντας τέρμα με ομίχλη μέσα από την αρχαρίων )Αν και δεν πηγαινω παρνασσο εχω διαβασει απο παρα πολλους για αυτην την πολυκοσμια εκει επανω που εχει σαν επακολουθο να μην μπορεις να χαρεις το σκι
-
To avatar μου μιλάει από μόνο του . Μεγάλη αγάπη το χειμερινό σκι! Γκάζια, απότομες αλλαγές πορείας, πλευρικά g κλπ μπλα μπλα μπλα. Εδώ βόρειο ελλάδα πολυκοσμία παρατηρείται μόνο όταν δεν λειτουργούν 2 - 3 χιονοδρομικά λόγω έλλειψης χιονιού οπότε τιγκάρει το Καϊμάκτσαλαν και η Βασιλίτσα. Είναι και το Μπάνσκο βέβαια στις 2,5 ώρες από εδώ, όπου εκεί είναι αλπική κατάσταση
Αύριο θα ανέβω -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
To avatar μου μιλάει από μόνο του . Μεγάλη αγάπη το χειμερινό σκι! Γκάζια, απότομες αλλαγές πορείας, πλευρικά g κλπ μπλα μπλα μπλα. Εδώ βόρειο ελλάδα πολυκοσμία παρατηρείται μόνο όταν δεν λειτουργούν 2 - 3 χιονοδρομικά λόγω έλλειψης χιονιού οπότε τιγκάρει το Καϊμάκτσαλαν και η Βασιλίτσα. Είναι και το Μπάνσκο βέβαια στις 2,5 ώρες από εδώ, όπου εκεί είναι αλπική κατάσταση
Αύριο θα ανέβωεγω ασχολουμε με άλλο.....**σκι......
-
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ski, εδώ και δύο σχεδόν χρόνια προτιμώ το snowboard!!! Κυρίως Πήλιο, μιας και βολεύει (λόγω Βόλου) αν και δεν μου αρέσει καθόλου που είμαι άρρωστος και δεν θα μπορέσω να ανέβω το σ/κ!
-
Εμεις εχθες ψωνισαμε τα ρουχα και ενα ελκηθρο και πηγαμε σημερα και παιξαμε λιγακι, και αυτη την εβδομαδα θα παμε να νοικιασουμε σκι και θα αρχισουμε μαθηματα οικογενειακως απο το σ/κ.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καταλήξαμε να κάνουμε και σκί σε απάτητες πλαγιές όπου μας πηγαίνανε ελικόπτεραHeliskiing
-
Πριν από 15 χρόνια, στο Καρπενήσι πήρα το βάπτισμα και από τότε συνεχώς κάθε σεζόν εκτός από πέρσι που λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν πήγα ούτε μια φορά.
Κάθε 2η χρονιά Άλπεις τα Χριστούγεννα και συνολικά 20-25 σκι το χρόνο.
Το κακό είναι ότι μάλλον δε θα το χαρούμε πολύ ακόμα, λόγω των κλιματικών αλλαγών.
-
+1 snowboard
εδώ και 6 χρονια
εξου και το nickname η πρώτη μου σανιδα
ηταν burtonbullet!
gi' αυτο 'μεταμορφώθηκα' se snowbullet!! -
το ψιλοφοβάμαι δε γυρίζουν πόδια και τα σχετικά ?
-
Δώστε καμια ιδέα για χιονοδρομική εξόρμηση το επόμενο Σ/Κ, για κάποιον που έχει να πάει πάνω από δέκα χρόνια.... μην πάθω και πολιτισμικό σοκ!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δώστε καμια ιδέα για χιονοδρομική εξόρμηση το επόμενο Σ/Κ, για κάποιον που έχει να πάει πάνω από δέκα χρόνια.... μην πάθω και πολιτισμικό σοκ!Θα χιονισει μεσοβδόμαδα και δε θα έχεις πρόβλημα όπου και να πας .Καλύτερα Σάββατο όμως γιατί Κυριακή τα Χ/Κ κέντρα βουλιάζουν από την πολυκοσμία.
το ψιλοφοβάμαι δε γυρίζουν πόδια και τα σχετικά ?
Όχι. Απλώς πρέπει να έχεις μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση για να το ευχαριστηθείς. Σε διαφορετική περίπτωση θα κουραστείς πολύ.
-
Κάνω σκι τα τελευταια 15 χρόνια!!!!!
Αυτή η ησυχία στο βουνό όταν είναι όλα άσπρα είναι απίστευτη αίσθηση!!!
Αποφεύγω τα ΣΚ στο βουνό λόγω πολυκοσμίας!
Φέτος τσούλησα ήδη μια φορά στα Καλάβρυτα κατά τις 20 Δεκέμβρη και ήταν super... αλλλά από τότε ο καιρός μας τα χάλασε!!
Οπότε κάνω υπομονή!!!! ήδη σήμερα ρίχνει και λίγο την Τετάρτη οπότε Πέμπτη πρωί είμαστε για πάνω!!!Προς dirtoulios αν πας ΣΚ επειδή ο κόσμος είναι στερημένος και περιμένει πως και πως θα γίνεται χαμός!!! Αν θέλεις πολύ να πας Καλάβρυτα ΙΜΟ!
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?